Zvolen – Skalica 6:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:2 (kon.) | Poprad – Martin 5:2 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:4 (po s.n.)
konec
HK Poprad
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 02.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:27
    Poprad dal gól!
    Popradčania získali ďalšie avízované vylúčenie, ktoré gólovo využili! Peknú strelu od Lukáša Hvilu gólman Šúrek ešte vyrazil, no na následné zakončenie zo stredu v znení MICHAELA VANDASA už jednoducho nemal nárok! Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Stanislav Balán.
     
    46:00
    Martin dal gól!
    Martinčania sa z rýchleho protiútoku dokázali presadiť. Petruška si veľmi dobre korčuľoval po pravom krídle a následne poslal prihrávku na ľavú stranu, kde stál MICHAL VAŽAN! Ten nezaváhal a delovkou umiestnil puk pomedzi Sedlačkove betóny. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Petruška a Jaroslav Markovič.
     
    32:14
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči predsa využívajú presilovú hru. Tentokrát si martinskú obranu nekompromisne rozhodili, čo na skvelú prihrávku z ľavej strany využil Tomas. Ten našiel na pravej strane nebráneného DÁVIDA BUCA, ktorý popri ľavej žŕdke martinskej brány zasunul puk do siete hostí. Asistencie si pripisujú hráči Roman Tomas a Sabahudin Kovačevič.
     
    17:47
    Poprad dal gól!
    Tak to, čo nám momentálne predvádzajú Popradčania je priam neuveriteľné! Po skvelom nahodení puku od modrej čiary v podaní Kovačeviča sa k puku dostal ROMAN TOMAS, ktorý nekompromisným švihom z pravej strany prekonáva Šúreka! Asistencie si pripisujú hráči Sabahudin Kovačevič a Peter Klouda.
     
    17:22
    Poprad dal gól!
    Popradčania v priebehu 21 sekúnd otáčajú zápas! Po skvelej prihrávke od Jabrockého sa k puku dostal Paločko, ten ho ďalej poslal na JOONASA PETRIHO KOSKINENA, ktorý už nezaváhal a nekompromisnou strelou z medzikružia prekonáva Šúreka. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Jaroslav Jabrocký.
     
    17:01
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru na vyrovnanie! Po skvelej strele od Lukáša Hvilu sa k puku dostal Šterbák, ktorý prihral na STANISLAVA BALÁNA a ten nekompromisnou strelou prekonal už na ľade položeného gólmana Šúreka! Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Marcel Šterbák.
     
    12:00
    Martin dal gól!
    Martinčania sa pri avízovanom vylúčení dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Themára sa na hranici ľavého kruhu najlepšie zorientoval JAROSLAV MARKOVIČ, ktorý nezaváhal a nekompromisným švihom poslal puk do popradskej siete povedľa Sedlačkovej vyrážačky. Asistenciu si pripisuje Andrej Themár.

    Branky a nahrávky: 18. Balán (Hvila, Šterbák), 18. Koskinen (Paločko, Jabrocký), 18. Tomas (Kovačevič, Klouda), 33. Buc (Tomas, Kovačevič), 59. Vandas (Hvila, Balán) - 12. Markovič (Themár), 46. Važan (Petruška, Markovič)


    HK Poprad: Sedlačko (Sidor) - Šterbák, Suchý ("A") - Kovačevič ("A"), Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár, Fabian - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Gríger, Takáč, Homa.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Volentier) - Novotný ("C"), Zošiak - Pukalovič, Tupý - Zukal, Hriňa - Beňa - Petruška ("A"), Markovič ("A"), Važan - Themár, Hollý, Mikušovič - Murček, Horský, Jonák - Hús, Perniš, Kentoš.

    Rozhodčí: Rudolf Lauff - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 1236
    bahis siteleri