Hr. Králové – Litoměřice 3:2 (kon.) | Šumperk – Most 4:3 (po s.n.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Kadaň – Beroun 4:0 (kon.) | Jihlava – Písek 2:3 (po pr.) | Třebíč – Mladá Boleslav 6:3 (kon.)
Ústí n/L – Olomouc 1:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Sobota 15.12.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nouza přetlačil v souboji o kotouč domácího hráče, jenž se snažil jej odehrát do bezpečí, ovšem Nouza se trefil nad levé rameno klečícího Čiliaka. Nutno podotknout, že byla signalizované vyloučení domácího hráče. Asistence: Milan Mikulík, David Vrbata.
     
    47:42
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá dvojnásobnou početní výhodu. Burian nahrál k levé tyčce Lakosilovi branky na David Dolníčka, který jej přighrál k tyčce druhé na MARKA LAŠE, jenž prostřelil zprvní hostujícího brankáře a završil tak hattrick. Asistence: David Dolníček, Rostislav Malena.
     
    45:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté snižují, Domácím se nepovedlo dostat kotouč mimo obranné pásmo, Rys jej zachytil na modré, nahodil jej na Čiliaka, před brankou projížděl s obráncem MARTIN KOUDELKA, jenž letící puk tečoval přímo mezi betony domácího brankáře. Asistence: Jiří Rys.
     
    42:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tato branka může být připsána na vrub Lakosilovi, ten se pokoušel rozehrát, od bruslí jeho spoluhráče se kotouč odrazil před branku, kam najel JAKUB ČUŘÍK a trefil se přesně nad vyražečku Vlastimila Lakosila. Asistence: David Ostřížek.
     
    34:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I hosté se dočkali. Ve hře ve čtyřech se rozjeli z vlastního pásma. RUDOLF ČERVENŸ dostal pas do jízdy, na kruhu vystřelil a kotouč skončil až za Markem Čiliakem. Asistence: Lukáš Bohunický, Ondřej Šmach.
     
    32:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Stanislav Dietz se ocitl před Lakosilem, ovšem jeho klička skončila na tyči, od ní se odrazila před prázdnou brankou, kde jej dorazil do opuštěné klece MAREK LAŠ. Asistence: Stanislav Dietz, Vojtěch Němec.
     
    27:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nahodilova formace je dnes k nezastavení. MAREK LAŠ, dostal pas od Vojtěcha Němce, jemuž kotouč předal krásně zadovkou puk Lukáš Nahodil. Laš se trefil nad lapačku hostujícího brankáře. Asistebnce: Vojtěch Němec, Lukáš Nahodil.
     
    22:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají početní výhodu. Jindra na trestné dlouho nepobyl. Nahodil přihrál na Zdráhala, jenž vystřelil a VOJTĚCH NĚMEC z dorářky nedal Willovi šanci. Asistence: Jan Zdráhal, Lukáš Nahodil.
     
    18:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Poté co David Vrbata naskočil na led se domácí radují. Němec dostal kotouč na Lukáše Nahodila, jenž vystřelil, Will kotouč propustil za sebe, kde se k němu dostal zcela volný JAN KŘIVOHLÁVEK a poklepl jej do sítě. Asistence: Lukáš Nahodil, Vojtěch Němec.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 19. Křivohlávek (Nahodil, Němec), 23. Němec (Zdráhal, Nahodil), 28. Laš (Němec, Nahodil), 33. Laš (Dietz, Němec), 43. Čuřík (Ostřížek), 48. Laš (Dolníček, Malena) - 35. Červený (Bohunický, Šmach), 46. Koudelka (Rys), 55. Nouza (Mikulík, Vrbata)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak - Rangl, Malena, Zdráhal, Dietz, Sláma, Dlapa, Bilčík, Čejka - Dočkal, Dolníček, Burian - Němec, Nahodil, Laš - Čuřík, Ostřížek, Křivohlávek - Vondráček, Kaut, Káňa. Trenér: Pokorný.
    BK Mladá Boleslav: Will (28.Lakosil) - Pojkar, Kasík, Toman, Němeček, Chaloupka, Jindra, Šmach, Bohunický - Mikulík, Vrbata, Nouza - Pitule, Výborný D., Kafka - Padělek, Koudelka, Rys - Červený, Loskot, Lenc. Trenér: Výborný F.

    Rozhodčí: Čech, Šír - Černý, Reich
    bahis siteleri