Česko – Francie 1:0 (kon.) | Slovensko – Rakousko 2:3 (kon.)
konec
Česko
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Francie
sk Sobota 15.12.2012, 13:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sa napokon už nič vážne nestalo a české hráčky nám predviedli veľmi dobrý defenzívny výkon, na ktorom čele stála pozorná gólmanka Bečevová, ktorá výrazne podržala český tím. Češky si tak do tabuľky pripisujú ďalšie tri body a plusové skóre +1. To im zabezpečuje momentálne druhú priečku. V poslednom zápase sa rozhodne, či budú napokon prvé, druhé alebo tretie a Rakúšanky ich predbehnú, no to je už len málo pravdepodobné.
    Francúzky môžu byť veľmi sklamané - na tomto turnaji nezískali ani jeden bod a končia na štvrtej priečke.

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - za Francúzsko Emmanuelle Passardová a za Česko Simona Studentová.

    Dovidenia pri záverečnom zápase turnaja, v ktorom sa od 17:00 stretnú domáce hokejistky Slovenska s výberom Rakúska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:32:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Češky sú v útočnom pásme a už sa asi nič vážne nestane. Francúzky môžu byť veľmi sklamané.
     
    59:28
    Češky sa dokázali ubrániť a hrajú už v plnom počte! Podľa všetkého sa budú snažiť získať cenné sekundy a udržať tento zápas po svojom vedení.
     
    58:50
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostala Jouannyová, no napokon len veľmi tesne minula českú bránu strelou z pravej strany!
     
    58:28
    Bečevová drží svoj tím nad vodou! Tentokrát sa veľmi dobre premiestnila a betónom vyrazila tvrdé zakončenie od Goncalvesovej!
     
    57:56
    Češky sa zatiaľ veľmi dobre bránia! Po peknej strele od Passardovej sa k puku dostala obrankyňa Horálková, ktorá ho poslala cez všetky čiary do bezpečia.
     
    57:29
    Francúzky budú hrať presilovú hru o dve hráčky! Na dve minúty si odchádza sadnúť aj Kateřina Kaplanová.
     
    56:59
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Za nedovolenú hru telom si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Nikola Tomigová.
     
    56:25
    K zakončeniu sa tentokrát dostala Studentová, no gólmanka Martinová na jej strelu z medzikružia zareagovala svojími betónmi.
     
    55:58
    Do konca tretej tretiny nám ostávajú štyri minúty a Češky sú momentálne usadené v útočnom pásme, kde dobrými prihrávkami získavajú čas a šance na góly.
     
    55:25
    Bečevová je momentálne pod paľbou, no zatiaľ veľmi dobre odoláva. Po peknej strele z ľavej strany od Obreovej nám predviedla ukrytie puku medzi svojími betónmi.
     
    54:41
    Bečevová opäť čarovala! Allemozová sa dobre presúvala po ľavom krídle a následne prihrala na Baudritovú! Tá však z medzikružia nedokázala prekonať pozorné reflexy českej gólmanky.
     
    54:15
    České reprezentantky sa opäť usadili v útočnom pásme, kde získavajú veľmi dôležitý čas. Vedú však iba o jeden gól a v tomto zápase sa môže stať ešte veľa vecí.
     
    53:29
    Na druhej strane sa do samostatného nájazdu dostala Bouchéová, no tej gólmanka Bečevová predviedla fantastický zákrok svojou ľavou rukou, ktorou puk umiestnila do svojej výstroje!
     
    53:02
    Simona Studentová nám predviedla ďalší zaujímavý únik, po ktorom sa presadila aj strelou z ľavej stran, no gólmanka Martinová jej predviedla úspešný zákrok svojou výstrojou!
     
    52:49
    Kaplanová nám predviedla pekný únik po ľavej strane, no napokon bola neúspešná. Jej strela končí len mimo francúzskej brány.
     
    52:21
    Češky sú opäť v útočnom pásme, kde momentálne získavajú veľmi cenné sekundy. K ich ďalším gólom však chýbajú potrebné zakončenia.
     
    51:53
    Passardová nám predviedla pekný únik po pravom krídle a následnú sťahovačku na stred, no napokon nemala komu prihrať a stráca puk.
     
    51:08
    Horálková nám predviedla veľmi dobrý únik, no napokon ju od puku odstavila Parmentová, ktorá posiela puk cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.

    Branky a nahrávky: 37. Studentová


    Česko: Bečevová (Hladíková) - Horálková, Flachsová - Hudečková, Fialová - Černá, Výtisková - Kubátová - Kaplanová, Holešová, Studentová - Nárožná, M. Nováková, Tomigová - Mastná, Melicheríková, L. Nováková.
    Francie: Martinová (Baldinová) - Locatelliová, Goncalvesová - Riddeová, Gendarmeová - Sage Vallierová, Parmentová - Lacombeová, Leclercová - Baudritová, Allemozová, Gicquelová - Passardová, Jouannyová, Obreová - Cuasnetová, Bouchéová, Escuderová - Rihetová, Duvinová, Allemandová.

    Rozhodčí: Zuzana Findurová - Magdaléna Čerhitová, Katarína Janíková

    Diváci: 78
    bahis siteleri