Česko – Francie 1:0 (kon.) | Slovensko – Rakousko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
Rakousko
sk Sobota 15.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Konečné poradie popradského Turnaja štyroch krajín:
    1. Slovensko
    2. Česko
    3. Rakúsko
    4. Francúzsko


    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský.
     
    Najlepšou hráčkou turnaja sa stáva slovenská gólmanka Zuzana Tomčíková. Najlepšou hráčkou Slovenska sa stáva Iveta Karafiátová a najlepšou hráčkou Rakúska Denise Altmanová.
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť väčšiu aktivitu na rakúskych hokejkách. V 44. minúte poslala Rakúšanky do dvojgólového vedenia zásluhou gólu z hokejky Hummelovej. V 54. minúte následne vsietila kontaktný gól v presilovej hre Petra Jurčová.

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - Miroslava Plencnerová a Noemi Prosenzová.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Do skvelej šance sa tentokrát dostala Herichová, no obrankyňa Wittichová sa jej v poslednom momente hodila do strely a podržala tak svoj tím.
     
    59:22
    Slovenský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:59
    Pri puku sú momentálne Rakúšanky, ktoré takticky upokojujú hru a získavajú cenné sekundy prihrávkami v obrannom pásme.
     
    58:29
    Z ľavého kruhu tentokrát nekompromisne zakončovala Kapustová, no napokon jej strela opečiatkovala len pleksisklo za rakúskou bránou.
     
    57:54
    Slovenkám ostáva do konca zápasu niečo vyše dvoch minút a momentálne majú puk na svojich hokejkách. Nasledovať bude slovenský útok.
     
    57:14
    Plencnerová sa dostala do fantastickej gólovej šance! Po peknej sťahovačke na pravú stranu jej už stačilo trafiť len bránu, no napokon sa Hornichová stihla vrátiť a úspešne zasiahla!
     
    56:40
    Slovenská kapitánka Kapustová nám predviedla ďalší pekný únik po pravej strane, no napokon sa jej nepodarilo zakončiť. O puk ju obrali Rakúšanky.
     
    55:49
    Nebezpečné dobiedzanie pred slovenskou bránou nám tentokrát predviedla dvojica Meixnerová - Kantorová, no napokon boli neúspešné. Zakončenie druhej menovanej chytila Kiapešová.
     
    55:19
    Z hranice pravého kruhu tentokrát nekompromisne zakončovala Turcsányiová, no gólmanka Hornichová jej strelu so šťastím, ale napokon chytila.
     
    54:59
    Do peknej palebnej pozície sa dostala Džurňáková, no jej strela napokon končí len v moci rakúskych obrankýň, ktoré posielajú puk do útoku.
     
    54:25
    Slovenky sa na malú chvíľu oslobodili, no už sa musia opäť brániť. Rakúšanky sú dnes poriadne otravné a domáce tribúny si pýtajú gól.
     
    53:54
    Po vyrovnanom počte sú opäť aktívnejšie Rakúšanky, ktoré nám predvádzajú veľmi dobré prihrávkové kombinácie.
     
    53:20
    Slovensko dalo gól!
    Gól platí! Po zdĺhavom telefonáte s videorozhodcom je gól uznaný. Už po šiestich sekundách presilovej hry sa gólovo presadila PETRA JURČOVÁ, ktorá nám predviedla pekný únik a následné prestrelenie gólmanky Hornichovej! Bez asistencií.
     
    53:20
    Slovensko dalo gól!
    Možno. Nasleduje telefonát s videorozhodcom! Jurčová očakáva pozitívny verdikt, no uvidíme, čo sa z toho vyvinie.
     
    53:14
    Slovenské hráčky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Wittichová.
     
    52:57
    Od modrej čiary tentokrát tvrdo zakončovala Hyblerová, no gólmanka Kiapešová bola v strehu a úspešne zasiahla svojími betónmi.

    Branky a nahrávky: 9. Plencnerová (Ihnaťová, Balášová), 54. Jurčová - 1. Hummelová (Wittichová), 3. Hummelová (Verwornerová, Altmannová), 44. Hummelová (Grascherová)


    Slovensko: Kiapešová (Tomčíková) - Kežmarská, Brémová - Lalíková, Ráková - Balášová, Turcsányiová - Herichová, Džurňáková, Jurčová - Kapustová ("C"), Sroková, Karafiátová - Plencnerová, Ihnaťová, Gápová - Bednárová.
    Rakousko: Hornichová (Arnbergerová) - Verwornerová, Hyblerová - Wittichová, Hausbergerová - Brunnerová, Hofbauerová, Altmannová ("C") - Meixnerová, Kantorová, Hummelová - Prosenzová, Grascherová.

    Rozhodčí: Nikoleta Celarová - Michaela Kúdeľová, Viera Šilhavíková

    Diváci: 249
    bahis siteleri