Třinec – Olomouc 4:6 (kon.) | Přerov – Vítkovice 4:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:6 (po pr.)
Sparta – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.) | HC Plzeň – HC Kladno 5:1 (kon.)
Letňany – Slavia 0:2 (kon.) | Zlín – Havířov 4:2 (kon.) | Písek – Jihlava 1:4 (kon.)
Liberec – Hr. Králové 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 4:1 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
5:6 (1:1, 3:2, 1:2 - 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 15.12.2012, 12:15Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    62:54
    Mountfield právě vstřelil branku
    a rozhoduje zápas. DAVID RUDA prostřelil Jana Růžičku mezi nohama a zajišťuje Jihočechům bod navíc. Asistence: Michal Kutiš, Jiří Smejkal.
     
    59:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A vyplatilo se jim to! PAVEL SAMOHEJL uplatňuje důraz nejen svůj, ale celého týmu, a raduje se se zbytkem týmu za tento vymodlený gól, který měl padnout několik minut dříve. Asistence: David Ruda.
     
    43:31
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vypadá to jako "co přesilovka, to gól." MICHAL KUTIŠ napřáhl a Janu Růžičkovi propadl puk výstroji za brankovou čáru. Asistence: Josef Matoušek.
     
    42:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další proměněná přesilovka. Na bombu IVANA ĎURAČE po vhazování Kváča nestačil. Asistence: Vojtěch Sedmík, Stanislav Brzák.
     
    35:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš. Boleslav pak v bleskové akci prostřelila brankáře a přesilovku nakonec zásluhou IVANA ĎURAČE proměňuje. Asistence: Tomáš Groer, Vojtěch Němec.
     
    33:05
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Budějovice sice měly problém dostat se před Růžičku, ale když se jim to povedlo, dokázali jedinou příležitost proměnit. DAVID RUDA prostřelil brankáře zblízka bez přípravy. Asistence: Radek Prokeš, Michal Kutiš.
     
    30:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Brankář Růžička po vyhození Budějovic přes všechny čáry nahrál dopředu, až se puk dostal na volného VOJTĚCHA NĚMCE, jenž opět ukličkoval Kváču a střelou podél nebo nad beton zakončil. Asistence: Ivan Ďurač, Jan Růžička.
     
    22:40
    Mountfield právě vstřelil branku!
    PAVEL SAMOHEJL nájezd kličkou z levé strany proměňuje.
     
    21:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB PLANÝ byl sám ve středním pásmu, kde na něj Budějovičtí zapoměli. Vojtěch Němec vybojoval puk na útočnících soupeře na hraně, možná už spíše za hranou pravidel a předložil Planému, jenž si střihl samostatný nájezd, kličkou rozhýbal Kváču a zasunul podél jeho betonů. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    15:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní se to hostům nepovedlo. Boleslav udržela kotouč na svých holích a VOJTĚCH SEDMÍK na první pohled nenápadnou střelou prostřelil brankáře Kváču k protější tyči. Asistence: Zdeněk Borovec, Ivan Ďurač.
     
    08:09
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tohle je vrchol boleslavské nezodpovědnosti! Vojtěch Němec fikaně počkal na modré, když ostatní střídali, a mohl vsítit překvapivý gól za Boleslav, ale nesmyslnými kličkami se ocitl v obklíčení čtyř hráčů v červeném. Ti ho obrali o puk a než ostatní domácí zaregistrovali, co se děje, bleskově přesunuli hru před Růžičku, kde Samohejl nahrál na ALEŠE KRÁTOŠKU, jenž zakončoval jen lehce do poloodkryté klece. Asistence: Pavel Samohejl, Jan Michálek.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 16. Sedmík (Borovec, Ďurač), 22. Planý (Němec), 31. Němec (Ďurač, Růžička), 36. Ďurač (Groer, Němec), 43. Ďurač (Sedmík, Brzák) - 9. Krátoška (Samohejl, Michálek), 23. Samohejl, 34. Ruda (Prokeš, Kutiš), 44. Kutiš (Matoušek), 60. Samohejl (Ruda), 63. Ruda (Kutiš, Smejkal)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Ašenbrenner) - Verner, Semrád, Nastoupil, Planý, Plíšek, Mašek, Hercig, Nedbal, Černý, Borovec, Švejda, Ďurač, Jeftimov, Brzák, Veselý, Němec V., Tržický, Groer, Sedmík
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Němec D.) - Kadlec, Klimecký, Matoušek, Prokeš, Stehlík, Ruda, Smejkal, Michálek, Samohejl, Krátoška, Kutiš, Vácha, Suchánek, Šafář, Malovec, Koupal

    Rozhodčí: Horínek - Cafourek, Zmeškal
    bahis siteleri