Olomouc – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Slavia – Letňany 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Tábor 9:4 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 0:4 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:1 (3:0, 3:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 20.01.2013, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    50:26
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Souhra do odkryté branky už mění zápas v plzeňskou exhibici. Kvasnička dostal přihrávku do mezikruží a kotouč poslal jemnou nahrávkou na Stráského. Ten zvedl hlavu a na druhé tyčce uviděl operovat v ještě lepší pozici kapitána TOMÁŠE VRACOVSKÉHO. Ten prakticky z brankové čáry puk jen doklepl do branky. Když se daří, padají pak takto parádní góly. Asistence Jiří Stráský, David Kvasnička.
     
    38:24
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Co dodat. Famózní přihrávka z vlastního pásma našla najíždějícího JAKUBA VAVŘIČKU. Ten osamocený v nájezdu z modré čáry sice Štefka nepřekonal, ale napodruhé už si poradil. Asistence Lukáš Kaňák.
     
    35:00
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni se oklepali ze zlepšeného výkonu svého soupeře a ještě před přestávkou si berou čtyřbrankový náskok zpět díky MARTINU HAJŠMANOVI. Ten zažívá parádní zápas, za necelé dvě třetiny si připsal do osobních statistik 2+2! Asistence Filip Kokoška.
     
    27:48
    Piráti právě vstřelili branku!

    Chomutov se dostává zpět do zápasu krátce po skončení nevyužité plzeňské přesilovky! Vyloučený Toman se rychle zapojil do hry, čímž zaskočil domácí. A ve spolupráci s kapitánem Wágnerem připravili gól pro JAROSLAVA KULICHA. Asistence Josef Toman, František Wágner.
     
    22:22
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jenže chomtovský tlak bere hned v zárodku za své. Indiáni nepolevují v tempu a jsou odměněni už čtvrtou brankou. Tentokrát nezvykle hlasitá střídačka Plzně slaví trefu MARTINA HAJŠMANA. Asistence Dominik Starý.
     
    18:03
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jestli něco Plzeň v letošní sezóně zdobí, tak je to trestání podobných zaváhání soupeře. Zemanovy zákroky položily základ pro následný brejk dvou na jednoho, který po Hajšmanově přihrávce před odkrytou branku proměňuje FILIP KOKOŠKA svým druhým gólem v duelu. Štefka proti této akci neměl šanci. Asistence Martin Hajšman, Dominik Starý.
     
    11:15
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Bylo to na spadnutí. Tentokrát jasně bez debat kotouč končí v síti a zůstává tam i několik sekund po střele. FILIP KOKOŠKA se dokázal uvolnit před brankou a doráží Hajšmanovu střelu do odkryté klece! Asistence Martin Hajšman, Matyáš Kantner.
     
    03:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Panečku! JIŘÍ STRÁSKÝ si počínal jako ostřílený veterán. V nájezdu dvou na jednoho nenabil přihrávkou Kantnerovi, ale sám si potáhl puk, dostal se za posledního obránce, ošálil i Štefka a po zemi poslal k tyčce spolehlivě puk do branky. Asistence Jakub Vavřička.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 4. Stráský (Vavřička), 12. Kokoška (Hajšman, Kantner), 19. Kokoška (Hajšman, Starý), 23. Hajšman (Starý), 35. Hajšman (Kokoška), 39. Vavřička (Kaňák), 51. Vracovský (Stráský, Kvasnička) - 28. Kulich (Toman, Wágner)


    HC Plzeň 1929: Zeman - Kvasnička, Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Starý, Sysel, Muchka, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Rubner, Hajšman, Stráský.
    Piráti Chomutov: Štefka - Toman, Stuchlík, Petržílka, Novák, Lyszczarczyk, Novák, Knobloch, Kulich, Svoboda, Lidák, Wágner, Rindoš, Dejmek, Adámek, Jindra, Kašek, Hlaváček, Polák.

    Rozhodčí: Markov - Kotyza, Malý
    bahis siteleri