Olomouc – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Slavia – Letňany 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Tábor 9:4 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 0:4 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:1 (3:0, 3:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 20.01.2013, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:32
    Wágner (CHM) se hlásil o dlouhou přihrávku na útočné modré, která na něj také letěla. Jenže se před něj postavil domácí Starý a puk před ním odebral. Frustrovaný kapitán Chomutova plzeňského obránce zahákoval a dostává dvě minuty.
     
    53:58
    Zklidněná čtveřice zapojená do přetlačované před Zemanem se může vrátit na led, jelikož je hra přerušena kvůli vyloučení Stráského (PLZ) za sekání.
     
    51:36
    Máme za sebou i wrestlingovou vložku. Do sebe se pustili domácí Pokorný (PLZ) a hostující Adámek (CHM). Nakonec se do přetlačované zapojily takřka obě pětky, na trestnou lavici míří oba kohouti a navíc Starý (PLZ) a Kaše (CHM). Hraje se dále v pěti na obou stranách.
     
    50:26
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Souhra do odkryté branky už mění zápas v plzeňskou exhibici. Kvasnička dostal přihrávku do mezikruží a kotouč poslal jemnou nahrávkou na Stráského. Ten zvedl hlavu a na druhé tyčce uviděl operovat v ještě lepší pozici kapitána TOMÁŠE VRACOVSKÉHO. Ten prakticky z brankové čáry puk jen doklepl do branky. Když se daří, padají pak takto parádní góly. Asistence Jiří Stráský, David Kvasnička.
     
    43:43
    Současně vyloučeni Sysel (PLZ) za držení protihráče a Kulich (CHM) za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    39:59
    Do druhé části se vejde ještě jednou vyloučení. Rubner (PLZ) před brankou přehral svůj důraz a dostává dvě trestné minuty za krosček.
     
    39:14
    Filip Kokoška zatím hattrick nezkompletuje. Jeho rozvážné trestné střílení nebylo zakončeno úspěšně; v kritický moment plzeňskému střelci sjel kotouč z čepele.
     
    39:14
    Uvidíme trestné střílení po Tomanově podražení na domácího Kokošku!
     
    38:24
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Co dodat. Famózní přihrávka z vlastního pásma našla najíždějícího JAKUBA VAVŘIČKU. Ten osamocený v nájezdu z modré čáry sice Štefka nepřekonal, ale napodruhé už si poradil. Asistence Lukáš Kaňák.
     
    35:39
    Ajaj! Tohle byla výstavní pobídka pro Adámka zpoza branky z dílny Kašeho! Jenže Adámkovu střelu z mezikruží jakoby Zeman tušil a betony vytasil včas.
     
    35:00
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni se oklepali ze zlepšeného výkonu svého soupeře a ještě před přestávkou si berou čtyřbrankový náskok zpět díky MARTINU HAJŠMANOVI. Ten zažívá parádní zápas, za necelé dvě třetiny si připsal do osobních statistik 2+2! Asistence Filip Kokoška.
     
    31:49
    Plzeňanům ujel chomutovský kapitán František Wágner a jeho bekhendová klička po samostatném nájezdu končí na mantinelu. Vůdce Pirátů přestřelil!
     
    28:38
    Kodýtek dobruslil téměř ztracený puk, čímž se Plzeň dostala do přečíslení dvou na jednoho! Ale proti Rubnerově střele zasáhl Štefka.
     
    27:48
    Piráti právě vstřelili branku!

    Chomutov se dostává zpět do zápasu krátce po skončení nevyužité plzeňské přesilovky! Vyloučený Toman se rychle zapojil do hry, čímž zaskočil domácí. A ve spolupráci s kapitánem Wágnerem připravili gól pro JAROSLAVA KULICHA. Asistence Josef Toman, František Wágner.
     
    25:39
    Josef Toman (CHM) dostává dvouminutový trest za hrubost.
     
    22:22
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jenže chomtovský tlak bere hned v zárodku za své. Indiáni nepolevují v tempu a jsou odměněni už čtvrtou brankou. Tentokrát nezvykle hlasitá střídačka Plzně slaví trefu MARTINA HAJŠMANA. Asistence Dominik Starý.
     
    21:13
    Kaše přihrával osamocenému Rindošovi v brejku dvou na jendoho, ale Zeman se stačil výborně přemístit! Piráti dostali v kabině slyšitelně připomenuty pokyny ke hře, kterých se v úvodu této části už drží.
     
    18:03
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jestli něco Plzeň v letošní sezóně zdobí, tak je to trestání podobných zaváhání soupeře. Zemanovy zákroky položily základ pro následný brejk dvou na jednoho, který po Hajšmanově přihrávce před odkrytou branku proměňuje FILIP KOKOŠKA svým druhým gólem v duelu. Štefka proti této akci neměl šanci. Asistence Martin Hajšman, Dominik Starý.
     
    17:16
    Lyszczarczyk se uvolnil mezi kruhy, našla jej přesná přihrávka a chomutovský útočník vypálil. Zeman se však dobře přemístil a stačil kotouč vyrazit před sebe. Tam jej našel Polák a mohl dorážet. Jenže proti snížení byl opět plzeňský gólman. Největší šance Chomutova v utkání.
     
    11:59
    Rindoš (CHM) dostává menší trest za podražení a Plzeň hraje přesilovku.
     
    11:15
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Bylo to na spadnutí. Tentokrát jasně bez debat kotouč končí v síti a zůstává tam i několik sekund po střele. FILIP KOKOŠKA se dokázal uvolnit před brankou a doráží Hajšmanovu střelu do odkryté klece! Asistence Martin Hajšman, Matyáš Kantner.
     
    03:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Panečku! JIŘÍ STRÁSKÝ si počínal jako ostřílený veterán. V nájezdu dvou na jednoho nenabil přihrávkou Kantnerovi, ale sám si potáhl puk, dostal se za posledního obránce, ošálil i Štefka a po zemi poslal k tyčce spolehlivě puk do branky. Asistence Jakub Vavřička.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 4. Stráský (Vavřička), 12. Kokoška (Hajšman, Kantner), 19. Kokoška (Hajšman, Starý), 23. Hajšman (Starý), 35. Hajšman (Kokoška), 39. Vavřička (Kaňák), 51. Vracovský (Stráský, Kvasnička) - 28. Kulich (Toman, Wágner)


    HC Plzeň 1929: Zeman - Kvasnička, Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Starý, Sysel, Muchka, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Rubner, Hajšman, Stráský.
    Piráti Chomutov: Štefka - Toman, Stuchlík, Petržílka, Novák, Lyszczarczyk, Novák, Knobloch, Kulich, Svoboda, Lidák, Wágner, Rindoš, Dejmek, Adámek, Jindra, Kašek, Hlaváček, Polák.

    Rozhodčí: Markov - Kotyza, Malý
    bahis siteleri