Šumperk – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Benátky n/J 7:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:6 (kon.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Beroun – Třebíč 1:4 (kon.) | Písek – Ústí n/L 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:7 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:7 (2:2, 0:2, 2:3)
HC Olomouc
Sobota 02.02.2013, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krátce po buly se prosazuje PETR KAFKA, který dopravil puk za ležícího Kašíka. Kafka se ani neraduje - ani není proč. Asistence: Milan Mikulík, Josef Jindra.
     
    55:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zmatky v obraně domácích rezultují v sedmý gól. MICHAL VODNÝ měl čas a tak si s pukem zamíchal, položil si Willa a přesně zakončil. Asistence: Lukáš Králík.
     
    51:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Švaňhal vybojoval u zadního hrazení touš, poslal ho před bránu na LUKÁŠE KRÁLÍKA, který se trefuje do odkryté části Willovy svatyně. Brankář Boleslavi tady neměl nárok. Asistence: Ondřej Švaňhal.
     
    50:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ KUCSERA dobře tělem odmítl obránce Boleslavi a ranou na zadní tyč posílá svůj tým zpět do dvougólového vedení. Asistence: Roman Rác.
     
    43:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští až nezdravě dlouho otáleli se střelou v této přesilovce. A vyplatilo se. Byla to hezká souhra. Kafka od modré přihrál na brankovou čáru Koudelkovi, který hned vracel puk na levý kruh, odkud pálil TOMÁŠ DEMEL. Trefil se po ledě ke vzdálenější tyči. Asistence: Martin Koudelka, Petr Kafka.
     
    34:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    K JIŘÍMU ŘÍPOVI se dostal puk. Útočník Olomouce byl v pohybu kupředu, navíc měl před Willem hodně prostoru a tak po blafáku trefuje do horního rohu brány. Asistence: Zbyněk Hampl, Jiří Ondrušek.
     
    27:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejlepší střelec Olomouce se zapisuje mezi střelce. Hraje se v divokém tempu, které teď na kamžik přerušil MATĚJ PEKR. Krásným "golfákem" se trefil do bližšího horního rohu brány. Will neměl šanci. Asistence: Zbyněk Hampl, Petr Kolouch.
     
    14:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tlak Olomouce je korunován vyrovnávací brankou. LUKÁŠ KUCSERA nastřelil puk na bránu z v podstatě nulového úhlu. Willovi se asi kotouč ještě nějak odrazil od brusle. Asistence: Petr Kolouch.
     
    09:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak zatím jsme v zápase viděli 4 přesilovky a 3 z nich využité. Will nejdřív skvěle vychytal Hampla, ale kotouč se mu překulil přes výstroj. JIŘÍ ŘÍPA dostal od domácích beků prostor k dorážce. Asistence: Zbyněk Hampl, Jiří Ondrušek.
     
    08:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Puk se odrazil od zadního mantinelu do prostoru vedle brankové konstrukce. Kašík stál a nekryl si svou přední tyč, jako by ztratil přehled o tom, kde se kotouč nachází. DAVID VÝBORNÝ ho jen prošťouchl mezi tyčí a nohou gólmana do brány. Asistence: Milan Toman, Lukáš Pabiška.
     
    01:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Janáček se snažil vyhodit od zadního hrazení, avšak nalezl jen hůl Výborného. Ten povedenou žabičkou posunul na druhou stranu Nouzovi. Jeho střelecký pokus byl neúspěšný. Kašíkovi puk vypadl a do okdryté brány ho dostal LUKÁŠ PABIŠKA. Asistence: Tomáš Nouza, David Výborný.
    Marken.cz

    David Bohata

    Branky a nahrávky: 2. Pabiška (Nouza, Výborný), 9. Výborný (Toman, Pabiška), 44. Demel (Koudelka, Kafka), 59. Kafka (Mikulík, Jindra) - 10. Řípa (Hampl, Ondrušek), 15. Kucsera (Kolouch), 28. Pekr (Hampl, Kolouch), 35. Řípa (Hampl, Ondrušek), 51. Kucsera (Rác), 52. Králík (Švaňhal), 56. Vodný (Králík)


    BK Mladá Boleslav: Will – Jindra, Chaloupka, Němeček, Toman, Kolafa, Pojkar, Žabka, Bohunický – Mikulík, Koudela, Demel – Kafka, Výborný, Pabiška – Nouza, Vrbata, Ondřej – Hrdel, Havlíček, Pitule
    HC Olomouc: Kašík – Bartoň, Ondrušek, Kříž, Staněk, Kadela, Valenta, Lhotský, Janáček – Pekr, Řípa, Hampl – Rufer, Diviš, Selingr – Kolouch, Kucsera, Rác – Švaňhal, Králík, Vodný

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič - Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri