Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:0 (kon.)
Zvolen – Martin 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 01.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    49:27
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do trojgólového vedenia! K puku sa na pravej strane dostal Stanislav Balán, ktorý skvelou prihrávkou našiel LUKÁŠA HVILU. Ten s prehľadom dravca puk zasunul pomedzi betóny nitrianského gólmana Laca. Následne bol však Balán faulovaný a padá k ľadu. Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    22:48
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Popradské publikum už začalo pomaly výskať, no práve vtedy sa k puku dostal Vaic, ktorý sa preštrikoval cez celú nitrianskú defenzívu a nalákal na seba všetkých súperov. Následne prihral na pravú stranu RICHARDOVI SMOTRILOVI, ktorý nekompromisnou delovkou nedal premietňujúcemu sa Lacovi šancu. Asistenciu si pripisuje Ľubomír Vaic.
     
    16:27
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" sa dostávajú do vedenia! Tentokrát to vymysleli naozaj veľmi dobre. K puku sa na pravej strane dostal Balán a následne našiel nebráneného MICHAELA VANDASA. Ten si sťahovačkou na ľavú stranu položil gólmana Laca a následne ho veľmi dobrým zakončením nekompromisne prekonal. Celé sa to udialo pri avízovanom vylúčení. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Radoslav Suchý.

    Branky a nahrávky: 17. Vandas (Balán, Suchý), 23. Smotrila (Vaic), 50. Hvila (Balán)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    HK Nitra: M. Laco (Hollý) - König, Bača, Vosátko ("A"), Ordzovenský, Nádašdi, Rais, Kuzma, Vantroba - Tománek, Stümpel ("C"), Pupák - Podstavek, Piatak, Hrnka - Mašlonka, Hamrák, Novák - Trefný, Kadura.

    Rozhodčí: M. Gašparík, Lokšík - Kalina, Gavalier

    Diváci: 1335
    bahis siteleri