Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:0 (kon.)
Zvolen – Martin 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 01.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:25
    Laco sa opäť blysol skvelým zákrokom s dávkou šťastia! Po tvrdej strele od Kovačeviča zblokoval puk k Bucovi, no ten sa následne nedokázal presadiť, keďže trafil len Lacovu ľavú ruku.
     
    58:10
    Tak šťastíčko tentokrát stalo aj pri gólmanovi Marekovi Lacovi! Na jeho bránu poslal tvrdú strelu z ľavej strany Dávid Buc, no puk sa od nitrianského gólmana poodrážal a následne skončil na zadnom mantineli.
     
    57:51
    Poriadne zbytočné... Lukáš Novák oslabuje svoj tím po tvrdom faule, keď poslal k ľadu Ľubomíra Vaica. Odpyká si dvojminútový trest za faul lakťom.
     
    57:20
    Lukáš Novák sa dostal s pukom pred gólmana Sidora, no ten mu svojou hokejkou puk úspešne vypichol! Následne sú pri puku stále hostia.
     
    55:52
    Aj hráč typu, akým je Jozef Stümpel neudržal svoje nervy na uzde. Pri bráne Popradu sa pustil do Miloslava Jáchyma, no napokon sa bitka neodohrala. Následne si obaja odchádzajú sadnúť na dve minúty za hrubosť.
     
    55:52
    Gólman Sidor opäť potvrdil svoj skvelý prehľad v hre a po niekoľkých dorážkach si puk prisunul k svojmu betónu a následne prerušuje hru!
     
    54:11
    Gólman Sidor bol opäť v plnej pernamencii a opäť to vyriešil priam vynikajúco. Po skvelom švihu v ľavej ruke zachytil strelu Ordzovenského od modrej vo svojej pozornej lapačke.
     
    52:38
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si po tvrdom faule odchádza sadnúť Štefan Fabian. Ten sa previnil hrubosťou.
     
    49:27
    Martin Bača neudržal svoje emócie na uzde a po tvrdom faule na Stanislava Balána si odchádza odpykať trest. Pre neho to bude 2+10 za úder do hlavy a krku. Balán je našťastie v poriadku.
     
    49:27
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do trojgólového vedenia! K puku sa na pravej strane dostal Stanislav Balán, ktorý skvelou prihrávkou našiel LUKÁŠA HVILU. Ten s prehľadom dravca puk zasunul pomedzi betóny nitrianského gólmana Laca. Následne bol však Balán faulovaný a padá k ľadu. Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    49:08
    A je tu presilová hra pre popradský tím. Na dve minúty si za napadnutie Paločka v strednom pásme odchádza sadnúť Dominik Kadura.
     
    47:55
    Hvila tvrdo pálil, no gólman Laco túto strelu zblokoval naľavo od svojej brány k Vandasovi. Ten neváhal a Hvilovi poslal skvelú prihrávku, no popradskému útočníkovi napokon puk preskočil hokejku.
     
    40:29
    Stümpel tentokrát tvrdo pálil z pravej strany a puk letel tesne okolo Sidorovej masky, no gólman Popradu ho napokon po fantastickom reflexe zachytil vo svojej lapačke!
     
    38:21
    Po rýchlom úniku cez ľavú stranu sa Paločko rozhodol krížne nájsť Petra Kloudu, čo sa mu napokon aj podarilo. Klouda však trafil premiestňujúceho sa Laca len do výstroje, a tak gól z toho nie je.
     
    36:58
    Lukáš Hvila sa dostal k puku na pravej strane a tvrdo zakončil, no napokon bol neúspešný. Jeho strela prepadla gólmanovi Lacovi cez ruku a puk išiel už za bránkovú čiaru, no napokon v poslednej chvíli úspešne zasiahol pozorný Peter König, ktorý puk zblokoval do bezpečia!
     
    35:46
    Zbytočné, zbytočné, zbytočné. Pri trestných laviciach sa tentokrát úderom na oblasť hlavy a krku previnil Juris Stals, ktorý poslal k ľadu Albína Podstaveka. Následne obdržal trest 2 + 10 minút.
     
    33:25
    A opäť si domáci hráč neudržal nervy na uzde. Tentokrát ním bol Miloslav Jáchym, ktorý bodyčekom zostrelil na ľad Lukáša Nováka. Za nedovolené bránenie si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    30:06
    Mašlonka sa natlačil pred popradskú bránu a následne nekompromisne zakončil až trikrát. Gólman Sidor je však dobre naladený a svojími rýchlymi presunmi strely zblokoval a následne puk ukryl pod svojou lapačkou.
     
    29:34
    Daniel Brejčák bol tentokrát príliš nervózny a posiela svoj tím do oslabenia. Za podrazenie Pupáka si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    26:52
    Popradskí hráči zbytočne prerušili svoju presilovú hru. K puku sa dostal Hamrák, no následne ho nedovolene sekol Suchý, ktorý si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    24:57
    A opäť sme mohli vidieť poriadny závar pred nitrianskou bránou! Do zakončenia sa nadvakrát dostal Balán a následne aj Hvila, no gólman Laco ich strely úspešne a aj so šťastím vyrazil do bezpečia na zadný mantinel.
     
    24:35
    Po tvrdom zákroku hosťujúceho Tomáša Hrnku ostal na ľade ležať Marcel Šterbák. Hosťujúci Hrnka si vyslúžil dve plus dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    23:45
    Martin Bača tvrdo pálil z ľavej strany a tentokrát Sidora poriadne zachránila konštrukcia jeho brány! Od ľavej žŕdky sa puk odrazil do hornej a napokon von z brány!
     
    22:48
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Popradské publikum už začalo pomaly výskať, no práve vtedy sa k puku dostal Vaic, ktorý sa preštrikoval cez celú nitrianskú defenzívu a nalákal na seba všetkých súperov. Následne prihral na pravú stranu RICHARDOVI SMOTRILOVI, ktorý nekompromisnou delovkou nedal premietňujúcemu sa Lacovi šancu. Asistenciu si pripisuje Ľubomír Vaic.
     
    16:27
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" sa dostávajú do vedenia! Tentokrát to vymysleli naozaj veľmi dobre. K puku sa na pravej strane dostal Balán a následne našiel nebráneného MICHAELA VANDASA. Ten si sťahovačkou na ľavú stranu položil gólmana Laca a následne ho veľmi dobrým zakončením nekompromisne prekonal. Celé sa to udialo pri avízovanom vylúčení. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Radoslav Suchý.
     
    13:02
    Presilovú hru si zahrajú aj Nitrania. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť domáci Paločko.
     
    10:21
    Domáci si svojou aktivitou vynútili ďalšie vylúčenie na strane hostí. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Erik Piatak.
     
    05:28
    Na rade je prvá presilová hra v zápase pre Poprad. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť hosťujúci Matej Hamrák.
     
    03:35
    Videli sme poriadny závar pred Lacovou bránou! Najskôr si Vandas vymenil puk s Hvilom a následne zakončoval z pravej strany, no puk mu nesadol na čepeľ. Následne pálil Šterbák a puk prešiel cez bránkovisko. Hvila sa k nemu dostal, no napokon trafil len jedného z dobre postavených nitrianských obrancov.

    Branky a nahrávky: 17. Vandas (Balán, Suchý), 23. Smotrila (Vaic), 50. Hvila (Balán)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    HK Nitra: M. Laco (Hollý) - König, Bača, Vosátko ("A"), Ordzovenský, Nádašdi, Rais, Kuzma, Vantroba - Tománek, Stümpel ("C"), Pupák - Podstavek, Piatak, Hrnka - Mašlonka, Hamrák, Novák - Trefný, Kadura.

    Rozhodčí: M. Gašparík, Lokšík - Kalina, Gavalier

    Diváci: 1335
    bahis siteleri