Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:0 (kon.)
Zvolen – Martin 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 01.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:51
    Poriadne zbytočné... Lukáš Novák oslabuje svoj tím po tvrdom faule, keď poslal k ľadu Ľubomíra Vaica. Odpyká si dvojminútový trest za faul lakťom.
     
    55:52
    Aj hráč typu, akým je Jozef Stümpel neudržal svoje nervy na uzde. Pri bráne Popradu sa pustil do Miloslava Jáchyma, no napokon sa bitka neodohrala. Následne si obaja odchádzajú sadnúť na dve minúty za hrubosť.
     
    52:38
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si po tvrdom faule odchádza sadnúť Štefan Fabian. Ten sa previnil hrubosťou.
     
    49:27
    Martin Bača neudržal svoje emócie na uzde a po tvrdom faule na Stanislava Balána si odchádza odpykať trest. Pre neho to bude 2+10 za úder do hlavy a krku. Balán je našťastie v poriadku.
     
    49:08
    A je tu presilová hra pre popradský tím. Na dve minúty si za napadnutie Paločka v strednom pásme odchádza sadnúť Dominik Kadura.
     
    35:46
    Zbytočné, zbytočné, zbytočné. Pri trestných laviciach sa tentokrát úderom na oblasť hlavy a krku previnil Juris Stals, ktorý poslal k ľadu Albína Podstaveka. Následne obdržal trest 2 + 10 minút.
     
    33:25
    A opäť si domáci hráč neudržal nervy na uzde. Tentokrát ním bol Miloslav Jáchym, ktorý bodyčekom zostrelil na ľad Lukáša Nováka. Za nedovolené bránenie si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    29:34
    Daniel Brejčák bol tentokrát príliš nervózny a posiela svoj tím do oslabenia. Za podrazenie Pupáka si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    26:52
    Popradskí hráči zbytočne prerušili svoju presilovú hru. K puku sa dostal Hamrák, no následne ho nedovolene sekol Suchý, ktorý si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    24:35
    Po tvrdom zákroku hosťujúceho Tomáša Hrnku ostal na ľade ležať Marcel Šterbák. Hosťujúci Hrnka si vyslúžil dve plus dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    13:02
    Presilovú hru si zahrajú aj Nitrania. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť domáci Paločko.
     
    10:21
    Domáci si svojou aktivitou vynútili ďalšie vylúčenie na strane hostí. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Erik Piatak.
     
    05:28
    Na rade je prvá presilová hra v zápase pre Poprad. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť hosťujúci Matej Hamrák.

    Branky a nahrávky: 17. Vandas (Balán, Suchý), 23. Smotrila (Vaic), 50. Hvila (Balán)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    HK Nitra: M. Laco (Hollý) - König, Bača, Vosátko ("A"), Ordzovenský, Nádašdi, Rais, Kuzma, Vantroba - Tománek, Stümpel ("C"), Pupák - Podstavek, Piatak, Hrnka - Mašlonka, Hamrák, Novák - Trefný, Kadura.

    Rozhodčí: M. Gašparík, Lokšík - Kalina, Gavalier

    Diváci: 1335
    bahis siteleri