NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Nashville – Edmonton 6:0 (kon.)
Colorado – Chicago 6:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:0 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:2 (kon.)
Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Columbus – Detroit 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.)
konec
New York Rangers
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
Ottawa Senators
Sobota 09.03.2013, 01:00 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:19
    A Senátoři opět vedou! Tlak Senators z posledních několika minut využívá JAKOB SILFVERBERG, který před brankou pohotově doráží pumelici Erica Gryby, kterou Lundqvist vyrazil před sebe. Asistence: Eric Gryba, Chris Phillips.
     
    17:40
    A je srovnáno! Carl Hagelin využil drobného zaváhání Sergeje Gončara na útočné modré čáře, vypíchl mu puk a zavezl ho do útočného pásma. V něm pak přečíslení tří proti dvěma vyřešil nahrávkou na BRADA RICHARDSE, který tvrdou střelou z první vymetl horní rok branky. Asistence: Carl Hagelin.
     
    11:03
    To je rychlá odezva! Pouhých 13 sekund stačilo Jezdcům na odpověď na Wierciochovu trefu! Prakticky ihned po vyhraném buly obránci Rangers nahráli puk RICKU NASHOVI, který po přejetí modré čáry vyslal na Lehnera svižnou, přesnou střelu. Asistence: Michael Del Zotto, Anton Stralman.
     
    10:50
    A už je to 2:0! Ottawa brzo využívá přesilovku, když se od modré čáry prosadil PATRICK WIERCIOCH! Jeho brance ale výrazně dopomohla změť těl, kvůli které toho Lundqvist příliš neviděl. Asistence: Sergej Gončar, Milan Michálek.
     
    06:18
    Gól! A máme tu první branku večera! Daniel Alfredsson obkroužil celé útočné pásmo, nahrál Sergeji Gončarovi a ten pálil. Proti jeho střele si Lundqvist povyjel, ale neočekával teč ZACKA SMITHE, který puk usměrnil ke vzálenější tyči. Asistence: Daniel Alfredsson, Sergej Gončar.

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 12. Nash (Zotto, Stralman), 18. Richards (Hagelin) – 7. Smith (Gončar, Alfredsson), 11. Wiercioch (Gončar, Michálek), 56. Silfverberg (Gryba, Phillips)


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) – Del Zotto, Girardi, McDonagh, Stralman, Eminger, Hamrlík, Bickel – Hagelin, Stepan, Callahan, Richards, Nash, Gáborík, Pyatt, Boyle, Powe, Halpern, Miller, Haley.
    Ottawa Senators: Lehner (Bishop) – Methot, Phillips, Wiercioch, Gončar, Benoit, Gryba – Turris, Michálek, Alfredsson, Regin, Greening, Smith, Stone, O'Brien, Kondra, Daugavins, Neil, Silfverberg, Zibanejad.

    Rozhodčí: McCauley, Martell – Murchison, Nansen

    Diváci: 18 200
    bahis siteleri