NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Nashville – Edmonton 6:0 (kon.)
Colorado – Chicago 6:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:0 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:2 (kon.)
Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Columbus – Detroit 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.)
konec
Nashville Predators
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Edmonton Oilers
Sobota 09.03.2013, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři naplňují svou dnešní normu dvou branek na třetinu. Weber nahrál COLINU WILSONOVI, který z levého kruhu zápěstím překonal Danise. Druhý gól večera pro Wilsona a už čtvrtý kanadský bod. Asistence: Shea Weber, Craig Smith.
     
    44:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v koncovce daleko důraznější, to je hlavní rozdíl mezi oběma týmy. COLIN WILSON si vzal za brankou puk, rozjel se s ním jako by tam snad hráči soupeře ani nebyli a z úhlu ho procpal za Danise. Kotouč ještě do sítě doklepával Bourque, ale to už bylo za brankovou čarou. Vznáší se tu debakl.
     
    38:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu branka do šatny, kterou střílí domácí. Shea Weber vypálil od modré a směr puku ještě stačil drobně pozměnit ZACH BOYCHUK. Danis si škrtl lapačkou, ale gólu nezabránil. Asistenci si připisuje i Martin Erat - 4:0. Asistence: Shea Weber, Martin Erat.
     
    20:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    S hosty to vypadá zase o něco hůře. Preds se hned po zahájení třetiny vrhli před branku soupeře a jejich pobyt v útočném pásmu končí brankou na 3:0. RICH CLUNE si našel v brankovišti volný kotouč, který tam poslal Gaustad, a doslova ho dotlačil za záda Danise, který nastoupil do druhé třetiny místo Dubnyka. Asistence: Paul Gaustad, Sergej Kosticyn.
     
    18:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle se Dubnykovi nepovedlo! DAVID LEGWAND na něho lehce nahodil kotouč od červené čáry, černý kus gumy ještě před brankovištěm poskočil a Dubnyk ho svou lapačkou promáchl. Asistence: Colin Wilson.
     
    06:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Wilson si před brankou našel puk, který se odrazil od zadního mantinelu a přisunul ho na hůl PATRIKA HORNQVISTA, který ho z blízka dostrkal za Dubnykova záda. Asistence: Colin Wilson, Mike Fisher.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Hornqvist (Wilson, Fisher), 19. Legwand (Wilson), 21. Clune, 39. Boychuk (Weber, Erat), 45. Wilson, 57. Wilson (Weber, Smith)


    Nashville Predators: Rinne (Mason) - Josi, Weber, Hannan, Klein, Blum, Ellis - Boychuk, Fisher, Hornqvist - Erat, Smith, Butler - Bourque, Legwand, Wilson - Clune, Gaustad, Kosticyn.
    Edmonton Oilers: Dubnyk (21. Danis) - N. Schultz, J. Schultz, Šmíd, Petry, Peckham, Whitney - Hall, Nugent-Hopkins, Eberle - Pääjärvi, Gagner, Jakupov - Smyth, Belanger, Petrell - Jones, Eager, Brown.

    Rozhodčí: Kimmerly, Peel - Pancich, Barton
    bahis siteleri