NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Nashville – Edmonton 6:0 (kon.)
Colorado – Chicago 6:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:0 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:2 (kon.)
Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Columbus – Detroit 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Calgary Flames
Sobota 09.03.2013, 04:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A výborný forčeking proměňují v další branku. Při signalizovaném vyloučení Giordana Boby Ryan od modré čáry přesně nahrál volnému RYANU GETZLAFOVI u levé tyčky, který pouze zasunul kotouč za záda Kiprusoffa. Asistence: Bobby Ryan.
     
    52:24
    Jedna z posledních možností Calgary jak se vrátit do zápasu přichází při vyloučení Lovejoye, který inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:07
    Nick Bonino se dostal do samostatného úniku, který se snažil vyřešit střelou pod vyrážečku. Kiprusoff jej však fantasticky vychytal.
     
    47:15
    Obrovský závar před Fasthem. Kotouč již obloučkem letěl do branky, ale jeden z domácích obránců jej rukavicí odráží mimo.
     
    35:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí ukazují svou sílu. Brad Staubitz potáhl puk až k zadnímu mantinelu, následně jej přihrál SHELDONU SOURAYEMU, který od modré vypálil pumelici a tá se zastavila až v síti. Asistence: Brad Staubitz, Emerson Etem.
     
    33:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí dávají hostům lekci z produktivity a střílí podobný gól tomu prvnímu. Corey Perry zpoza branky přihrál BOBBYMU RYANOVI, který obstřelil Kiprusoffa. Asistence: Corey Perry, Ryan Getzlaf.
     
    02:27
    Hosté si zahrají přesilovou hru po faulu Staubitze, který zbytečně atakoval protihráče u domácích střídaček.
     
    01:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Druhý pokus o přihrávku zpoza branky již vyšel. Andrew Cogliano tentokrát před branku našel DANIELA WINNIKA, který jej z prvý poslal do branky. Asistence: Andrew Cogliano, Saku Koivu.

    Ján Jabrocký

    Branky a nahrávky: 2. Winnik (Cogliano, Koivu), 34. Ryan (Perry, Getzlaf), 36. Souray (Staubitz, Etem), 57. Getzlaf (Ryan)


    Anaheim Ducks: Fasth - Beauchemin, Souray, Allen, Fowler, Lovejoy, Lydman - Perry, Getzlaf, Beleskey - Selanne, Bonino, Ryan - Cogliano, Koivu, Winnik - Etem, McMillan, Mardon
    Calgary Flames: Kiprusoff - Bowmeester, Giordano, Wideman, Butler, Smith, Brodie - Iginla, Červenka,Hudler - Stempniak, Stajan, Glencross - Comeau, Camalleri, Tanguay - McGrattan, Begin, Jackman
    bahis siteleri