NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Nashville – Edmonton 6:0 (kon.)
Colorado – Chicago 6:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:0 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:2 (kon.)
Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Columbus – Detroit 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.)
po s.n. (0:1)
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
Sobota 09.03.2013, 17:00Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelcem vítězného nájezdu byl PETR TON, Sparta tak vyhrává 4:3 po samostatných nájezdech.
     
    59:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Drama v Třinci nekončí! Hunkesova schovaná střela byla zastavena bruslí Vladimíra Rotha a následně dorážkou překonal Hamerlíka PETER JÁNSKÝ. Asistence: Jiří Hunkes, Miroslav Forman. Stav utkání 3:3.
     
    55:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další šťastná branka pro Třinec! Adamský objel branku, následně se puk dostal na modrou Hrabala a jeho tečovaná střela po ledě končí za Melicherčíkem! Oceláři tak dokonale otočili prozatímní průběh zápasu. Za střelce branky označen JOSEF HRABAL. Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský. Stav utkání 3:2.
     
    43:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyrovnávají! Hned po buly se puk dostal na modrou k Tomáši Kloučkovi a jeho tečovaná rána končí za Melicherčíkem, který nemohl nic vidět. Tečujícím hráčem byl JAN PETEREK. Asistence: Tomáš Klouček. Stav utkání 2:2.
     
    29:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům to opravdu nešlo, ale teď jim pomohla pořádná dávka štěstí. Puk se dostal na modrou ke Galvasovi, který polostřelou polopřihrávkou hledal Adamského, ale našel nohu Radka Philippa a ta nasměrovala puk za Melicherčíka. Autorem branky nakonec označen MARTIN ADAMSKÝ. Asistence: Lukáš Galvas, Tomáš Klimenta. Stav utkání 1:2.
     
    27:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilovka hostů trvala pouhé čtyři vteřiny. Hrabal po vítězném buly vyhazoval z pásma, ale našel jen hůl PETRA TENKRÁTA, který se s tím nemazal a Hamerlíka prostřelil podruhé. Asistence: Petr Ton. Stav utkání 0:2.
     
    12:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se přece prosazují, na tohle již byl Hamerlík krátký. Puk se zpoza branky od Hovorky dostal na čepel Svobody a jeho vyraženou střelu uklidil za záda domácího brankáře MICHAL BROŠ.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 30. Adamský (Galvas, Klimenta), 44. Peterek (Klouček), 56. Hrabal (Polanský, Adamský) – 13. Broš (Svoboda, Hovorka), 28. Tenkrát (Ton), 60. Jánský (Hunkes, Forman), 70. Ton


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Šimboch) - Zíb, Hrabal, Roth, Galvas, Lojek, Kania, Ovčačík, Klouček - M. Růžička, Bonk, Varaďa - Klimenta, Polanský, Adamský - D. Květoň, Peterek, Rákos - Orsava, Zagrapan, Hrňa.
    HC Sparta Praha: Pinc (Melicherčík) - Hunkes, Gřegořek, Pilař, Sičák, Philipp, Milam, Kočí, Jan Hanzlík - Tenkrát, Hlinka, Ton - Hovorka, Broš, Jaroslav Svoboda - S. Treille, Přibyl, Rachůnek - Jánský, Bahenský, Forman.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír - Jindra, Skopal
    bahis siteleri