Galatasaray – Porto 1:0 (kon.) | Arsenal – Neapol 2:2 (kon.)
konec
Galatasaray Istanbul
1:0 (0:0)
FC Porto
Sobota 03.08.2013, 15:00 • Emirates Stadium, Londýn • Emirates Cup
Předzápasové kurzy
     
    90
    Tak pozor! Divočák Jackson Martínez vyskočil nejvýše a po rohovém kopu vypálil hlavou. Muslera byl tam, kde měl být. A míč bez problémů chytil.
     
    87
    Semih Kaya nahradil střelce jediné branky – Felipe Mela.
     
    86
    Střídání. Emre Čolak nahradil kapitána Nordina Amrabata. (Galatasaray)
     
    83
    Střídání na straně Galatasaraye. Didier Drogba opouští hřiště a nahradí jej Umut Bulut.
     
    82
    Kdosi v modrém dostal míč na střed hřiště, udělal dva tři kroky a vypálil. Gólman Muslera neměl s lapením míče žádné problémy a předvedl fantastický zákrok proti skvělé ráně.
     
    77
    Tak tomu říkám smůla! Lucho González sice parádně poslal gólmana Musleru na párek, ale míč orazítkoval břevno! Hráči Porta tak neproměnili ani druhou penaltu.
     
    77
    Na Emirates Stadium je dnes opravdu veselo. V tomto utkání je to již třetí penalta, tentokráte druhá pro hráče Porta. Přijde vyrovnání?
     
    71
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Skóre utkání je otevřeno! Eboué se prosmýkl kolem dua protihráčů a zjevil se ve vápně, čehož si všiml obránce a nedovoleně jej zastavil. Po utnutí této zběsilé cesty sudí foukl do píšťalky a ukázal jasně – penalta!
    FELIPE MELO si postavil míč a po mírném ústupu od něj se rozeběhl – prásk! Vedoucí gól je na světě. Gólmana Fabiana poslal napravo, přičemž míč, který letěl opravdu pomalu, spadl do opačného kouta branky.
     
    70
    Penalta! Galatasaray se zhostí pokutového kopu. Ebouého ve vápně sestřelil kdosi z obránců a Fabiano bude čelit nelehkému úkolu. Exekutorem bude Felipe Melo.
     
    61
    Obdivuhodný a fantastický zákrok Fabiana! Střelcem byl opravdu Didier Drogba a pálil na bližší tyč. Gólman Porta se natáhl a míč odrazil. Dorážet se ještě pokoušel Amrabat, ale neúspěšně. Obránce odkopl balon a následuje roh.
     
    55
    Střet jako z hororu předvedli Fabiano a Didier Drogba. Africký útočník koukal po letícím míči, stejně jako gólman Porta, a nakonec to vyústilo v neskutečně tvrdý a bolestivý střet. Nakonec se však zdá, že oba zápas dohrají, ač musel Didi na chvíli hrací plochu opustit.
     
    48
    Didier Drogba dostal naservírováno po parádní akce, ale zahazuje šanci! Protiútok, jehož kořeny začínaly na levé straně hřiště, se postupně přelil až do pokutového území. Africký útočník se mezi třemi obránci dokázal jaksi vymotat a zakončit, ale pohotový Fabiano míč chytil.
     
    42
    Na Emirates Stadium se začínají dít věci! Na obou stranách byly zahozené velké šance a příležitosti ke skórování. Na polovině Galatasaraye propadl centr na zadní tyč k Jacksonu Martínezovi, který ihned posunul balon na penaltový puntík, odkud pálil jeho spoluhráč. Ten měl ale tolik smůly, že trefil pouze posledního obránce.
     
    41
    Fotbalisté tureckého celku se dostali k šanci! Po dalekém odkopu se k míči dostal Nordin Amrabat, který ze strany po zemi posouval míč na Didiera Drogbu. Ten si absolutně nelámal hlavu se zpracováním – jednoduše dosprintoval do vápna a napálil míč, ale mimo.
     
    19
    Nedal! Muslera se blýskl fenomenálním zákrokem a střelu Jacksona Martíneze odrazil. Útočník Porta mířil na pravou stranu, ale míč umístil špatně.
     
    19
    Penalta! Obrana Galatasaraye nestíhala a za záchranou brzdu musel zatáhnout jeden z navrátivších obránců.
     
    11
    První vážnější šance je na světě! Jackson Martínez se chopil odkopnutého míče a za hranicí pokutového území napřáhl ke střele. Jeho přízemní projektil z levé strany však nebyl nikterak nebezpečný a Muslera si balon pohlídal.

    Dario Becci

    Branky: 71. Melo (pen.)

    Neproměněná penalta: 19. Jackson (PRT), brankář Muslera zneškodnil, 77. Lucho (PRT), mimo


    Galatasaray Istanbul: Muslera – Eboué, Noukeu, Chedjou, Balta – Melto, Altintop, Amrabat, Inan – Sneijder, Drogba
    FC Porto: Fabiano – Danilo, Sandro, Abdoulaye, Maicon – Lucho, Castro, Varela, Defour – Kelvin, Jackson
    bahis siteleri