Club Bruggy – Gent 1:1 (kon.) | Oostende – Waregem 1:1 (kon.) | Genk – Cercle Bruggy 1:0 (kon.)
Anderlecht – Charleroi 5:2 (kon.) | Mons – Standard 0:2 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
5:2 (2:1)
Sporting Charleroi
Neděle 25.08.2013, 18:00Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    74
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Překrásná kombinace Anderlechtu přináší sedmý gól zápasu. Po několika na centimetr přesných přihrávkách poslal míč do úplně odkryté brány MASSIMO BRUNO.
     
    57
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Anderlecht rozehrával rohový kop. Balon přiletěl k Brunovi, který ho hlavou sklepl před sebe na BRAMA NUYTNCKA, ten se s balónem otočil a nedal Mandandovi šanci.
     
    54
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Nenápadný gól vstřelili hráči Charleroie. Kaya vystřelil z hranice velkého vápna, DAVID POLLET se do střely položil a ve skluzu ji umístil k pravé tyči.
     
    47
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Po předešlé velké neproměněné akci domácích se dostal míč k Acheampongovi, ten míč zatáhl k brankové čáře a přesně našel MATÍASE EZEQUIELA SUÁREZE, který poslal míč hlovou za Mandandovi záda.
     
    31
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Acheampong prošel s míčem přes několik soupeřů. vystřelil a jeho střela se odrazila přímo před MATÍASE EZEQUIELA SUÁREZE, který bez problému poslal míč do sítě a svým druhým gólem dostává Anderlecht opět do vedení.
     
    27
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Sportingu, z pravé strany našel Miličević svým centrem MOHAMEDA DAFA, kterému nedělalo problém těsně před domácím brankářem míč uklidit do sítě.
     
    20
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Na krátko rozehraný rohový kop, míč se odrazil až na obránce, po pár přihrávkách se k míči dostal MATÍAS EZEQUIEL SUÁREZ a poslal ho k levé tyči. Na to Mandanda nedosáhl.

    Pavel Škopek

    Branky: 20. Suárez, 31. Suárez, 47. Suárez, 57. Nuytinck, 74. Bruno – 27. Daf, 54. Pollet

    Karty:   45. Kumedor (CHL)


    RSC Anderlecht: Proto – Deschacht, Kouyaté (80. Mbemba), Nuytinck, Gillet -Klještan, Milivojević – Praet – Suárez (78. Cyriac), Bruno, Acheampong (79. Najar)
    Sporting Charleroi: Mandanda – N'Ganga, Willems, Vervoort, Marinos – Kudemor (59. Marcq), Daf – Houdret (59. Thaire)– Kaya,Pollet, Miličević

    Rozhodčí: Vervecken – Leroy, Walschap
    bahis siteleri