GA Eagles – Groningen 3:3 (kon.) | Feyenoord – Breda 3:1 (kon.) | Arnhem – Twente 1:0 (kon.)
Utrecht – Alkmaar 2:0 (kon.)
konec
Feyenoord Rotterdam
3:1 (2:0)
NAC Breda
Neděle 25.08.2013, 14:30 • Stadion Feijenoord (Rotterdam) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    59
    Breda právě vstřelila branku!

    Možná úplně poprvé musel Mulder řešit závar před svou bránou a nakonec jej úplně nevyřešil. První hlavičku po rohovém kopu sice ještě vyrazil, jenže pouze mezi několik hráčů a jedním z nich byl také JOEY SUK a ten dokázal míč dotlačit až do sítě a snížit tím na 3:1.
     
    53
    Feyenoord právě vstřelil branku!

    GRAZIANO PELLE dal Bredě dva góly a přesto si dovolí ho nechat obrana hostů osamoceného. Centr Armenterose navíc dopadl přímo na hlavu Pelleho a ten neměl problém s velkou bravúrou zakončit a dokonává tak svůj hattrick.
     
    38
    Feyenoord právě vstřelil branku!

    GRAZIANO PELLE nechráněn obranou podruhé a podruhé je z toho branka a rázem dostává utkání úplně jiný charakter. Pelle si skvěle zaběhl za obranu, dostal přesně do nohy míč a s velkým přehledem překonává tento Ital ten Rouwelaara.
     
    37
    Feyenoord právě vstřelil branku!

    Celá akce Feyenoordu však pokračovala a tentokrát už GRAZIANO PELLE rozradostnil domácí příznivce. Po rozehrané standardní situaci totiž dostal v šestnáctce trošičku více prostoru a přesnou hlavičkou k zadní tyči otevírá skóre utkání.

    Jozef Valenčík

    Branky: 37. Pelle, 38. Pelle, 53. Pelle – 59. Suk

    Karty:   22. Clasie (FEY) – 22. Poepon (BRD), 31. Bodor (BRD), 51. Verbeek (BRD), 75. Gilissen (BRD)


    Feyenoord Rotterdam: Mulder – Janmaat (72. van Beek), de Vrij, Martins Indi, Nelom – Clasie (90. Vormer), Immers, Vilhena – Schaken, Pelle, Armenteros (79. Goossens)
    NAC Breda: ten Rouwelaar – Swerts, Drost, Kwakman, Bodor – Suk, Sarpong (68. Seuntjens), Buijs – Verbeek (60. Gilissen), Poepon (64. Hooi), Lurling

    Rozhodčí: Makkelie – Boonman, Langkamp
    bahis siteleri