Cardiff – Manchester City 3:2 (kon.) | Tottenham – Swansea 1:0 (kon.)
konec
Cardiff City FC
3:2 (0:0)
Manchester City
Neděle 25.08.2013, 17:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Manchester City právě vstřelil branku!
    ALVARO NEGREDO snižuje na 3:2!! Silva poslal do šestnáctky Cardiffu nadýchaný centr, po němž se dostal k hlavičce střídající Alvaro Negredo a zamířil přesně do levého horního rohu Marshallovi brány.
     
    87
    Cardiff právě vstřelil branku!
    FRAIZER CAMPBELL 3:1!! Útočník Cardiffu si naběhl na centr střídajícího Cowieho a přesnou hlavičkou do protipohybu Harta uklidil míč do sítě.
     
    79
    Cardiff právě vstřelil branku!
    FRAIZER CAMPBELL otáčí vývoj zápasu!! Whittingham poslal na zadní tyč fantastický centr, na který si naběhl Campbell a uklidil ho za záda bezmocného Harta. Cardiff City 2 Manchester City 1.
     
    60
    Cardiff právě vstřelil branku!
    ARON GUNNARSSON 1:1!! Kim našel před bránou přízemním centrem Campbella, jehož střelu z voleje a bezprostřední blízkosti dokázal Hart skvělým zákrokem vyrazit, proti následné dorážce Gunnarssona už byl ale anglický brankář bezmocný.
     
    52
    Manchester City právě vstřelil branku!
    EDIN DŽEKO posílá City nádhernou střelou do vedení!! Bosenský útočník napřáhl zpoza šestnáctky po pohotové přihrávce Agüera patičkou k parádní střele, která zapadla přesně do pravého horního rohu Marshallovi brány. Cardiff City 0 Manchester City 1.

    Tomáš Reiner

    Branky: 60. Gunnarsson, 79. Campbell (Whittingham), 87. Campbell (Cowie) – 52. Džeko (Agüero), 90+2. Negredo (Silva)


    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 2:7.
    Cardiff City FC: Marshall – Taylor, Caulker, Turner, Connolly – Whittingham, Medel, Kim (90. Mutch) – Gunnarsson, Campbell (90+4. Cornelius), Bellamy (83. Cowie)
    Manchester City: Hart – Zabaleta, Lescott, Clichy, García – Navas (55. Nasri), Silva, Fernandinho (78. Milner), Touré – Džeko (69. Negredo), Agüero

    Rozhodčí: Lee Probert. Asistenti: R. Ganfield, R. West. Čtvrtý rozhodčí: Lee Mason
    bahis siteleri