K. Vary – Liberec 5:1 (kon.) | Slavia – Zlín 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 1:4 (kon.)
Sparta – Kladno 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
6:0 (2:0, 4:0, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 29.09.2013, 17:00 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vteřinu po návratu vyloučeného Veselého se prosazuje JAROSLAV BEDNÁŘ, který prostřelil Kašíka zápěstím od modré čáry! Asistence: Jan Stránský.
     
    31:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    V O2 areně prší góly do zlínské sítě! Další povedený bochánek přidává TOMÁŠ MICKA, který si po přihrávce Whartona bruslí předkopnul puk a pak ho zvedl nad Kašíkův beton! Náhradní zlínský brankář si ještě nepřipsal zákrok a už loví kotouč ze sítě. Asistence: Kyle Wharton.
     
    29:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Bednář povedenou žabičkou z rohu ledové plochy oslovil na vzdálenějším kruhu PETRA KADLECE, jehož bomba skončila mezi betony bezmocného Horčičky! Asistence: Jaroslav Bednář, Petr Jelínek.
     
    28:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí zvyšují již na 3:0. MICHAL POLETÍN pálil v podstatě ze stejné pozice jako při svém úvodní brance a opět úspěšně. Asistence: Růžička
     
    12:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Klhůfek na útočné modré čáře zastavil kotouč a dostal se s ním až za branku. Tam měl čas se podívat a poté našel chvíli osamoceného JAROSLAVA BEDNÁŘE, který z bezprostřední blízkosti propasíroval kotouč za bezmocného Horčičku! Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    10:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Stránský vybojoval puk za zlínskou klecí, vybruslil si z rohu kluziště a pak ideálně našel MICHALA POLETÍNA, jenž ranou z první propálil Horčičku! Asistence: Jan Stránský, Dávid Skokan.
    Marken.cz

    Václav Baumann

    Branky a nahrávky: 11. Poletín (Stránský, Skokan), 13. Bednář (Klhůfek), 29. Poletín (Růžička), 30. Kadlec (Bednář, Jelínek), 32. Micka (Wharton), 38. Bednář (Stránský)


    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Štich, Kadlec, Holub, Kolařík, Wharton, Valach, Knot – Tomica, Jelínek, Bednář – Sklenář, Růžička, Žejdl – Krenželok, Klhůfek, Micka – Poletín, Skokan, Stráský
    Berani Zlín: Horčička (30. Kašík) – Valenta, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec, Tesařík – Kubiš, Leška, Balaštík – Veselý, Sedláček, Ondráček – Čech, Holík, Honejsek – Köhler, Melenovský, Okál

    Rozhodčí: Horák, Pešina – Flegl, Štola

    Diváci: 2934
    bahis siteleri