K. Vary – Liberec 5:1 (kon.) | Slavia – Zlín 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 1:4 (kon.)
Sparta – Kladno 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
6:0 (2:0, 4:0, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 29.09.2013, 17:00 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Juraj Valach (SLA) v rohu kluziště podrazil Čecha a jde si odsedět dvouminutový trest. Povede se Zlínu vstřelit alespoň čestný gól?
     
    54:39
    Růžička se dostal k puku v bezprostřední blízkosti Kašíka, kterého pak chtěl přehodit. Při tom ale zlínského gólmana trochu sekl a tak se na brankovišti strhla mela. Vylučovat se ale nebude, všichni rozhádaní hráči se už s vidinou rozhodnutého stavu v poklidu rozešli.
     
    41:08
    Zlínská mizérie pokračuje i v posledním dějství. Za držení je potrestán veterán Radim Tesařík (ZLN).
     
    39:15
    Poletín byl chvíli sám před Kašíkem, kotouč ale na brankovišti minul a pak ho bruslí usměrnil mimo tři tyče.
     
    37:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vteřinu po návratu vyloučeného Veselého se prosazuje JAROSLAV BEDNÁŘ, který prostřelil Kašíka zápěstím od modré čáry! Asistence: Jan Stránský.
     
    36:44
    Tlak Slavie sice nebyl korunován ani jednou střelou, ale domácí si aspoň vymodlili další faul. Za vysokou hůl je vyloučen Filip Čech (ZLN), a jelikož je ve tváři postiženého Valacha krev, bude to za 2+2 minuty. Slavia bude hrát 35 vteřin proti třem.
     
    35:20
    Po lehkém kontaktu s hokejkou Ondřeje Veselého (ZLN) spadl Růžička. Zlínský útočník si jde sednout na dvě minuty za hákování.
     
    32:37
    Ševcům nepřeje ani štěstí. Furcha teď ostřelovali ze všech pozic, ale slávistický brankář si poradil jak s Leškovou dorážkou zblízka, tak i s Valentovou ránou od modré.
     
    31:50
    Ojedinělou akci Zlína zastavil obránce Štich (SLA) jen za cenu hákování.
     
    31:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    V O2 areně prší góly do zlínské sítě! Další povedený bochánek přidává TOMÁŠ MICKA, který si po přihrávce Whartona bruslí předkopnul puk a pak ho zvedl nad Kašíkův beton! Náhradní zlínský brankář si ještě nepřipsal zákrok a už loví kotouč ze sítě. Asistence: Kyle Wharton.
     
    29:36
    V témže čase hosté střídají brankáře. Kašík jde do klece místo zklamaného Horčičky.
     
    29:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Bednář povedenou žabičkou z rohu ledové plochy oslovil na vzdálenějším kruhu PETRA KADLECE, jehož bomba skončila mezi betony bezmocného Horčičky! Asistence: Jaroslav Bednář, Petr Jelínek.
     
    28:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí zvyšují již na 3:0. MICHAL POLETÍN pálil v podstatě ze stejné pozice jako při svém úvodní brance a opět úspěšně. Asistence: Růžička
     
    27:35
    Také hosté hráli v šesti. Trest si odsedí Antonín Honejsek (ZLN).
     
    27:16
    Čech prostrčil přes brankoviště puk na Holíka, ten však ani nadvakrát na Furcha nevyzrál.
     
    26:39
    A další vyloučení domácích. Tentokrát si jde odpykat Klhůfek (SLA) trest pro hráčskou lavici za příliš velký počet hráčů na ledě.
     
    24:40
    Čech byl chvíli sám u pravé tyčky brankáře Furcha. Zblízka ale minul.
     
    24:29
    Kolařík (SLA) si jde odsedět dvě minuty za podražení.
     
    18:00
    Kubišovu ránu vyrazil Furch jen k Balaštíkovi. Ten však před odkrytou brankou pověst kanonýra nepotvrdil, protože neposedný puk nedokázal trefit.
     
    17:42
    Klhůfek zpoza brány oslovil Krenželoka, ten se ale ke střele nedostal. K puku se ale jako první prodral jeho spoluhráč Micka, ten ale ani nadvakrát Horčičku nepřekonal. Zlínský gólman se teď vyznamenal.
     
    15:03
    Poletín dostal až příliš prostoru na pravém kruhu, čehož využil ke střele golfovým úderem. Ten jen těsně minul vzdálenější tyč gólmana Horčičky.
     
    12:41
    Bitka na ledě! Zlínský útočník Kubiš se u modré čáry dostal do souboje se Skokanem. Ten si to nenechal líbit a oba se pustili do krátké šarvátky, za kterou následně byli oba vyloučeni na 2+2 minuty.
     
    12:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Klhůfek na útočné modré čáře zastavil kotouč a dostal se s ním až za branku. Tam měl čas se podívat a poté našel chvíli osamoceného JAROSLAVA BEDNÁŘE, který z bezprostřední blízkosti propasíroval kotouč za bezmocného Horčičku! Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    10:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Stránský vybojoval puk za zlínskou klecí, vybruslil si z rohu kluziště a pak ideálně našel MICHALA POLETÍNA, jenž ranou z první propálil Horčičku! Asistence: Jan Stránský, Dávid Skokan.
     
    08:46
    Sklenář vypálil zblízka jen do připraveného betonu Horčičky. Domácí útočník pak jen rezignovaně praštil hokejkou do mantinelu.
     
    05:39
    Kolařík (SLA) putuje na trestnou lavici za podražení.
    Marken.cz

    Václav Baumann

    Branky a nahrávky: 11. Poletín (Stránský, Skokan), 13. Bednář (Klhůfek), 29. Poletín (Růžička), 30. Kadlec (Bednář, Jelínek), 32. Micka (Wharton), 38. Bednář (Stránský)


    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Štich, Kadlec, Holub, Kolařík, Wharton, Valach, Knot – Tomica, Jelínek, Bednář – Sklenář, Růžička, Žejdl – Krenželok, Klhůfek, Micka – Poletín, Skokan, Stráský
    Berani Zlín: Horčička (30. Kašík) – Valenta, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec, Tesařík – Kubiš, Leška, Balaštík – Veselý, Sedláček, Ondráček – Čech, Holík, Honejsek – Köhler, Melenovský, Okál

    Rozhodčí: Horák, Pešina – Flegl, Štola

    Diváci: 2934
    bahis siteleri