Olomouc – Havířov 7:0 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:4 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 9:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 5:1 (kon.) | Třebíč – Most 1:2 (kon.)
Kadaň – Jihlava 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 12.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Maminko, ty to vidíš! Rebelové dokázali svého soupeře porazit. Ústí sice dokázalo vždy stáhnout skóre na rozdíl jediného gólu, ale Rebelové pokaždé skvěle zareagovali brankou.

    Hezký večer vám z havlíčkobrodské Kotliny přeje Richard Wagner! Mějte se krásně a někdy příště u onlajnu napočtenou! (19:12:41)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Zakázané uvolnění domácího celku. Rezignovaní hosté se ani nepokouší nic vymyslet při time-outu. Vypadá to, že to skončí domácí výhrou, kterou oslaví 967 diváků.
     
    59:15
    Michael Petrásek ani nedostane šanci odjet na střídačku a Ústí hrát v šesti. Rebelové totiž skvěle hlídají svůj náskok.
     
    58:45
    Trest Lvů je skoro u konce. Rebelové ale vyhnáni z pásma a domácí tak musí začít od začátku. Od svého brankáře Daniela Dolejše.
     
    58:10
    Lukáš Endál zakončil dlouhou kombinaci Havlíčkova Brodu střelou z pravého kruhu, kterou svým ramenem bezpečně vyráží Michael Petrásek.
     
    57:12
    Domácí sice měli závar, po němž Petrásek svým dobrým zákrokem přerušil hru, ale následně Lvi vyhazují.
     
    56:52
    Ústečtí Lvi budou hrát v oslabení. Tomáš Rod (UNL) si půjde sednout na dvě minuty za podražení. Místní fanoušci si přejí "bůra".
     
    56:40
    Rebelové budou hrát přesilovku. Dolejš na střídačce. Vágner má puk na holi za svou bránou. Skvělou práci odvedl u mantinelu Havel.
     
    55:30
    Rebelové drží svého soupeře v šachu. Lvi se nedostávají dál, než jen do středního pásma. Havlíčkův Brod si, zatím, drží své vedení a v klidu hlídá náskok.
     
    54:16
    Domácí celek tlačí svého soupeře a ten teď zahrál jen na zakázané uvolnění. Kotel Rebelů podporuje své hráče z plných plic a užívá si toto kvalitní utkání.
     
    53:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ STEHLÍK nabídnutou šanci využil. Najel si mírně doprava, vytáhl si Petráska k bližší tyči a střelou nad vyrážečku nedal brankáři Lvů šanci!
     
    53:48
    Ondřej Stehlík se natlačil před branku, ale byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    52:40
    Střelu Jaroslava Roubíka, který dnes není příliš vidět v zakončení, ale odvádí především onu "černou práci", vykopl pravým betonem Daniel Dolejš.
     
    51:35
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak teď už to ale Boháčovi vyšlo! I když se musí dodat, že to měl s pořádnou kupou štěstí. Jakub Grin vyslal od modré čáry ideální střelu třicet čísel nad ledem, domácí muž s maskou neviděl vůbec nic, ale i tak dokázal reflexivně lapačkou vyrazit kotouč vedle tyče, kde jej dorazil za jeho záda DANIEL BOHÁČ. Asistence: Jakub Grin a Jan Alinč.
     
    51:04
    Dáňa Dóólejš. Dáňa Dóólejš, Dáňa Dóólejš! Toto nyní zní Kotlinou. Havlíčkobrodský mág s maskou vytáhl fantastický zákrok pravým betonem. Daniel Boháč se cpal před branku a snad třikrát dorážel, ale domácí muž s maskou udržel betony před čárou a následně kotouč podržel pod lapačkou!
     
    50:38
    Pěkná střela od modré čáry šla jen těsně vedle Dolejšovy tyče a Havlíčkův Brod dokázal vyhodit kotouč až k brance Michaela Petráska.
     
    50:11
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Marek Drtina (HBR) za hákování. Domácí se budou bránit soupeřovu tlaku.
     
    50:00
    Domácí jsou trochu pod tlakem a mají co dělat, aby se ubránili. Střela Lvů z mezikruží šla jen těsně vedle. Následně vyhazuje Brod na zakázané uvolnění.
     
    49:14
    Střelu Tomáše Vávry od modré čáry zblokoval Jan Berger do ochranné sítě. Následně řádně vyčinil svým spoluhráčům za to, že jej nechali tak snadno vystřelit.
     
    48:19
    Domácí celek teď zatlačil a rezultovalo z toho vyhození Lvů na zakázané uvolnění. Tento prohřešek je v dnešním zápase celkem častý.
     
    47:30
    Domácí tým se dostal až k Michaelu Petráskovi, ale brankář Ústeckých Lvů nemusel ani zasahovat, a tak se hosté vcelku dobře ubránili.
     
    46:40
    Hra oproti předchozím dvěma dějstvím lehce opadla a ani jeden z týmů si nevytváří výraznější brankové příležitosti. Tomáš Rod to zkusil z kruhu, ale trefil jen ochrannou síť.
     
    45:25
    Zatím sledujeme hodně bojovný hokej. Svým důrazem se dostal ke střele z pravého kruhu Jan Berger, ale trefil jen připraveného Petráska.
     
    44:46
    Jakub Grin ukončil drobný tlak Ústí střelou od modré čáry, kterou ale výtečným zákrokem podržel Daniel Dolejš na hrudi.
     
    43:52
    Na ledě je zhruba na středovém kruhu mírná mlha. Větráky zde v Kotlině však fungují výborně, a tak k případu extraligového Hradce Králové nedochází. Mimochodem, Rebelové v ofsajdu. Buly pod mlžným oparem.
     
    43:05
    David Tůma to zkusil hned po buly. Jeho tečovaná střela doklouzala až před Daniela Dolejše, který ji schoval pod lapačkou.
     
    42:25
    Petr Zítka se blýskl bravurní chybnou nahrávkou, když namazal Petru Přeučilovi, jenž to zkusil z levého kruhu, ale Daniel Dolejš svými betony zasáhl.
     
    41:47
    Ta ale mnoho slávy nepřinesla a na druhé straně vypadl kotouč ze hřiště poté, co vypadl na střídačku Ústeckých Lvů.
     
    41:16
    Šance Rebelů zastavena odpískaným ofsajdem. Následné buly získali Lvi a zajeli za svou branku, odkud budou rozehrávat svou útočnou akci.
     
    40:40
    Začátek třetiny je z obou stran vlažný. Především se hraje na středu hřiště a kotouče se tahají po mantinelech bez výraznější šance.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Obě mužstva již najela na ledovou plochu.
     
    Strhující druhá perioda přinesla tři góly. Nejprve se trefil domácí David Dvořáček, ale za Lvy snížil Milan Vobořil. Domácím ale dvoubrankové vedení vrátil Vladimír Říha.

    Třetí část tohoto špílu začne cca v 18:39.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Tak ještě to zkusil hned po buly Pavel Musil, ale jeho pokus se nevyvedl a skončil jen na brankářovi Lvů.
     
    39:50
    Lukáš Havel to zkusil po průjezdu do útočné třetiny od pravého mantinelu, ale s tímto projektilem si Petrásek poradil a podržel ho na hrudi.
     
    38:55
    A zde se objevil v dobré pozici Jan Alinč! Ten ale se svým pokusem na levém rohu brankoviště neuspěl a napálil černou gumu jen kousek vedle.
     
    38:25
    Rebelové byli v tlaku. Lukáš Endál na bližší tyči nedokázal pokořit Petráskovy betony. Následně Ústí vyváží kotouč až k Dolejšovi.
     
    37:48
    Lvi se snažili natlačit před branku domácího výběru, ale tam stáli připravení obránci Rebelů, kteří je odstavili od hracího předmětu.
     
    37:02
    Tomáš Kolafa se svou střelou od modré našel jen betony Michaela Petráska, který následně předvedl důležitý zásah ramenem ještě proti pokusu Ondřeje Stehlíka z mezikruží.
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu získávají na své hole dvougólový náskok! Svou první asistenci si připsala nová akvizice v řadách Havlíčkova Brodu. David Stach našel křižnou nahrávkou z levého kruhu na opačné straně najíždějícího VLADIMÍRA ŘÍHU, jehož dělovka k bližší tyči prošla až za marně se natahujícího Petráska! Asistence: David Stach.
     
    34:54
    Ústečtí Lvi se snažili o srovnání skóre, ale nepovedlo se jim ani vystřelit. Na druhé straně byl donucen přerušit hru Michael Petrásek.
     
    33:51
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Rychlý kontr Lvů znamená snížení na 1:2. Daniel Boháč rozjel ze svého obranného pásma celou akci, která skončila až za Dolejšovými zády. Jan Alinč se prodral až do pásma a na pravém kruhu poslal nahrávku křížem na MILANA VOBOŘILA, který s pomocí tyče nedal domácímu muži s maskou jedinou šanci na zásah. Asistence: Jan Alinč a Daniel Boháč.
     
    33:33
    Tomáš Kolafa to zkusil dobře z vrcholu levého kruhu. Jeho dělovku ale přesouvající se Michael Petrásek dokázal podržet v náručí.
     
    33:00
    Hra je vytažená do středního pásma. Ústecký gólman předvedl dobrý zákrok, ale následně byl atakován protihráčem – postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    32:20
    Střela Lukáše Endála z mezikruží skončila na vyrážečce Michaela Petráska. Lvi pak vyhazují puk až k domácí svatyni.
     
    32:05
    Pokažená nahrávka bere Rebelům šanci na skórování. Ústečtí vyhazují kotouč do střední třetiny.
     
    31:42
    Roman Maliník svou střel z pravého kruhu umístil jen do betonu Michaela Petráska. Následně je vyloučen Milan Vobořil (UNL) za držení protihráče.
     
    31:20
    Rebelové již byli v plném počtu, ale zřejmě znaveni tlakem soupeře znovu vyhazovali až k Petráskovi. Ten byl také lehce zmatený a udělal pohyb směrem k puku, hned ale začal couvat zpět a sudí to nakonec jako icing posoudili.
     
    30:30
    Dlouho kombinoval celek ze severních partií české země. Následně ale Rebelové jeho pokusy o "dovezení puku do prázdné" kazí dlouhým výhozem.
     
    29:40
    Rebelové dokázali vyhodit puk až k brance, jíž hájí Michael Petrásek.
     
    28:53
    Znovu jde po vstřelené brance na trestnou lavici Martin Vágner (HBR). Tentokráte se "Vagy" provinil hákováním.
     
    28:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ústí je za svou aktivitou odměněno gólem. Ale inkasovaným. Havlíčkův Brod zatlačil a donutil soupeře přerušit hru. Následné buly vyhrál Lukáš Endál a na levém mantinelu se dostal ke střele DAVID DVOŘÁČEK a jeho nádherný projektil doplachtil až do šibenice Petráskovy branky! Asistence: Lukáš Endál.
     
    27:50
    Hokej přináší mnoho dynamických momentů a je okrášlen bravurními silovými souboji u mantinelů. Po jednom z nich se dostali Lvi ke střele. Dolejš zasahuje.
     
    26:45
    Nyní ale předvedl Michael Petrásek zákrok večera! A znovu zneškodnil šanci čerstvého extraligového debutanta Pavla Musila! Lukáš Havel na pravém kruhu zamíchal při šanci dvou proti nikomu kotoučem a poslal ho křížem na Musila, ale proti jeho zakončení do horního růžku se neskutečně přesunul Petrásek a ramenem jej odrazil.
     
    26:14
    Havlíčkův Brod znovu vyhazuje na zakázané uvolnění. Michael Petrásek teď nemá moc co na práci a chytá spíš než puky lelky.
     
    25:31
    Vít Budínský se mezi kruhy dostal ke kotouči a vyzkoušel pozornost domácího muže s maskou. Daniel Dolejš jeho pokus vyrazil mimo.
     
    24:36
    Až teď se domácí skvadra dostala z náporu soupeře a Jan Milfait byl na levém kruhu, kde jej od puku odstavil jeden ze Lvů.
     
    23:41
    Další zakázané uvolnění. Rebelové jsou pod tlakem a mají plné ruce práce s tím, aby drtivé výpady soupeře ubránili.
     
    23:23
    Od modré to zkoušel šikovně Kamil Černý poté, co domácí zahráli na icing, ale o několik centimetrů minul Dolejšovu tyčku.
     
    23:09
    Jan Kloz byl na levém rohu brankoviště osamocen poté, co Dolejš předvedl několik výborných zásahů. Ústecký hráč ale nedokázal trefit kotouč.
     
    22:27
    Daniel Dolejš si připsal výborný zákrok lapačkou. Lvi nyní vytvořili před Rebely tlak a ti vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    21:27
    Druhá formace Rebelů tvořená mladými hokejisty mohla navýšit vedení domácích! Ondřej Stehlík nejprve po objetí brány trefil jen betony Michaela Petráska. Následně mohl dorážet do zcela odkryté klece Jan Milfait, ale byl odstaven od kotouče. V podobné pozici se následně ocitl i Tomáš Chlubna, ale trefil jen Grinovy brusle!
     
    20:35
    Ústečtí po zisku úvodního buly zkusili vytvořit tlak před brankou Daniela Dolejše, ale ten mohl jen sledovat hru před sebou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku. V ní jsme viděli povětšinou svižný hokej se spoustou zajímavých příležitostí. Jedinou však dokázal některý z mančaftů přetavit v branku. Povedlo se to Pavlu Musilovi v jedenácté minutě.

    Druhá třetina začne cca v 17:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    David Dvořáček – Lukáš Endál – Roman Maliník. Po těchto destinacích se nyní potuloval kotouč. Ten nakonec skončil u posledního jmenovaného, jenž svou ránu z mezikruží poslal jen těsně vedle pravé tyče Petráskovy svatyně.
     
    18:18
    Bravo, Petrásek! Brankář Ústí nyní předvedl sérii skvělých zákroků a měl i pořádnou porci štěstí, když Pavel Musil dorážel na pravém rohu brankoviště sražený kotouč Petra Polodny. Brodský štírek ale poslal puk jen těsně nad.
     
    17:28
    Střelu Pavla Musila ihned po buly skončila jen na rameni Michela Petráska. Ústecký gólman vyrazil jeho projektil z mezikruží mířící do šibenice nad bránu.
     
    17:10
    Daniel Dolejš se neohroženě vrhl na pravý kruh pro kotouč, ten před dojíždějícím soupeřem razantně odpálil pryč. Ústeckým se pak nepovedlo ani natřikrát projít do šance.
     
    16:13
    Milan Vobořil to zkusil od modré čáry. Jeho střela byla několikrát tečovaná a nakonec skončila těsně vedle. Na druhé straně odrazil Michael Petrásek svou vyrážečkou tvrdé nahození Romana Maliníka.
     
    15:38
    Nyní jsme byli svědky několika náznaků šancí, až za to pořádně vzali hosté! Jan Alinč dokázal s problémy najít z levého kruhu Víta Budínského, který dorážel u druhé tyče, ale fantastický beton nastavil Daniel Dolejš!
     
    14:25
    Herní projev obou mužstev nyní trochu poklesl. Bojuje se především ve středním pásmu. Nejaktivnějším je zde Bohumil Jank, který se nebojí vyjet až na útočnou modrou, ale není nikým podpořen.
     
    13:26
    Tak kompletní je i tým hostů. Rebelové sice kombinovali ve své kratičké přesilovce před Petráskem, ale ohrozit jej nedokázali.
     
    12:44
    Po střele z mezikruží zaduněly Petráskovy betony. Kotouč pak sebral celek Lvů a vyvezl jej až k Dolejšovi. Domácí budou hrát brzy v plném počtu.
     
    11:57
    Ústí nejprve nebylo puštěno do pásma kvůli ofsajdu a následně projel až na levý kruh Daniel Boháč (UNL), ale jeho střela byla zblokovaná.
     
    11:25
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Útočným faulem se provinil ústecký ostrostřelec Jaroslav Roubík (UNL). Ten sedí za sekání.
     
    10:50
    Komplikace pro Rebely. Ti nejprve nevyužili zajímavou příležitost a následnou protiakci Ústeckých řeší držením hole Martin Vágner (HBR).
     
    10:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou! První větší závar před brankou, jíž hájí Michael Petrásek, skončil gólem! První lajna zatlačila svého soupeře a Lukáš Havel vypálil z mezikruží, brankář Lvů tento projektil vyrazil jen před sebe a následně jej nedokázal přikrýt. Zmatků pak využil PAVEL MUSIL a chytrou střelou na zadní tyč dezorientovaného Petráska skóroval! Bez asistence.
     
    09:20
    Myšlenka dobrá, provedení horší. Lvi chtěli hned po zisku buly založit rychlý brejk, což ale tak úplně nedopadlo a píská se zakázané uvolnění.
     
    09:12
    Bohumil Jank chytře vysílal do brejku Lukáše Endála, ale ten se na modré čáře nedostal přes bránícího hráče a David Dvořáček se pak navíc vystavil do ofsajdu.
     
    08:09
    Oba týmy se střídají v útočení ale chybí přesnost. Jednak nemají střelci seřízenou mušku a nahrávači zase o drobné kousky míjí hole spoluhráčů.
     
    07:26
    Zakázané uvolnění Rebelů, kteří tak řeší bleskový výpad ústecké šlechty. Hraje se svižný hokej, který diváky musí bavit.
     
    06:50
    Havlíčkobrodští se tlačili před branku svého soupeře a Michael Petrásek měl i díl štěstí, že se někomu v červeném dresu nepovedlo trknout puk za jeho záda.
     
    05:47
    Ústečtí hokejisté nyní ostřelovali svého soupeře. Dvakrát pálil mohutně od modré Jakub Grin. Jeho první dělovka byla několikrát tečovaná a Dolejš ji fantastickým betonem lízl a kotouč šel vedle. Následně jeho střelu zblokoval obránce a současně s návratem potrestaného na led podržel střelu Zbyňka Skleničky od modré v náruční domácí muž s maskou!
     
    05:01
    Po zisku kotouče na vhazování nahazoval z pravého křídla těsně za modrou Jan Alinč. Daniel Dolejš měl svou lapačku na místě a puk v ní schoval.
     
    04:53
    A pokus Ústeckých o přechod do útočné třetiny skončil odpískaným ofsajdem. Hra je vytažena až do středního pásma.
     
    04:38
    Lvi projeli před Dolejše, ale nedokázali se dostat od mantinelu do palebné pozice. Rebelové pak celkem snadno vyhodili.
     
    04:10
    Parta okolo Jiřího Mičky dokázala dvakrát po sobě vyhodit kotouč a při tom posledním výhozu navíc ujel po levém křídle Petr Polodna, jehož střelu podržel Petrásek na hrudi.
     
    03:47
    Trest svítí také na domácí straně. Rebelové se budou bránit, jelikož Marek Drtina (HBR) přidržel protihráče.
     
    03:18
    Ústí je v plném počtu. Přesilovku soupeře celkem snadno přečkalo. Rebelové jsou však s pukem ve střední třetině.
     
    02:51
    Střela Karola Koríma od modré čáry skončila jen na levém betonu Michaela Petráska. Ústečtí Lvi následně dvakrát vyhodili až k Dolejšovi.
     
    02:09
    Lvi skvěle šetří čas. Ihned poté, co Pavel Musil projel do pásma a jeho nahození prošlo jen brankovištěm, se Ústeckým povedlo vyhodit.
     
    01:47
    Havlíčkobrodským se nepovedla kombinace a Pavel Musil byl vytlačen do střední třetiny.
     
    01:18
    Hosté hráli v šesti. Za příliš mnoho hráčů na ledě je tak potrestána hráčská lavice Lvů. Trest odpykává David Tůma (UNL).
     
    00:56
    Domácí výběr se snažil o přechod do pásma, ale ten se mu moc nepovedl. Ústečtí Lvi skvěle brání svou modrou čáru. Havlíčkobrodští začínají ze svého pásma, kam byl vytlačen Martin Vágner.
     
    00:31
    Na icingy je to již 2:0. Rebelové neodkázali rozehrát z levého rohu pásma kotouč ideálně a ten končí až na zakázaném uvolnění.
     
    00:21
    Jako první se dostali do šance hosté ze severu Čech. Střela Tomáše Roda od levého mantinelu ale byla sražena nad a domácí následně vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zimní stadion potemněl. Daniel Dolejš přivedl na led svůj celek, Rebelové se také řadí na modrou čáru.
     
    Na kluziště již najíždějí hráči. Jako první žlutý celek Slovanu. Brankoviště si již zajíždí Michael Petrásek.
     
    Na ledovou plochu najeli rozhodčí. Tribuny se již celkem slušně zaplnily diváctvem.
     
    Rebelové dnes přivítají ve svých řadách Davida Stacha, jenž loňskou sezonu strávil ve Finsku a spolu s Davidem Dvořáčkem a Bohumilem Jankem nastupoval v českých mládežnických výběrech.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Drtina, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Musil – Chlubna, Stehlík, Milfait – Dvořáček, Endál, Maliník – Stach, Říha, Berger. Trenér: Jiří Mička.

    HC Slovan Ústečtí Lvi: Petrásek (Orct) – Vobořil, Černý, Grin, Sklenička, Brož, Vaněk, Holomek, Motejlek – Přeučil, Roubík, Rod – Budínský, Alinč, Boháč – Baránek, Kloz, Tůma – Dostálek, Meidl, Vávra. Trenér: Jaromír Šindel.

    Rozhodčí: Michal Talpa – David Rittich, Michal Zíka.
     
    Hokejisté již najíždějí na ledovou plochu. Jako první domácí. Vůbec první se pak svou bruslí dotkl ledu gólman Havlíčkova Brodu Daniel Dolejš.
     
    Dnešní zápas bude mít zajímavou příchuť pro útočníka Václava Meidla, který do klubu ze severu Čech zamířil právě z Havlíčkova Brodu.
     
    Vzájemné zápasy (sezona 2012/13):

    Ústí nad Labem – Havlíčkův Brod 5:3
    Havlíčkův Brod – Ústí nad Labem 3:4sn
    Ústí nad Labem – Havlíčkův Brod 4:2
    Havlíčkův Brod – Ústí nad Labem 2:4
     
    Celková bilance s Ústím nad Labem v 1. lize

    Počet odehraných zápasů: 24
    Bilance: 2-0-1-21
    Výsledky: 4:3, 0:3, 0:7, 0:9, 1:5, 2:4, 2:4, 2:7, 4:8, 2:0, 2:4, 1:3, +2:4, +2:4, +4:5, +2:5, 1:5, 1:4, 0:5, 1:2, 3:5, 3:4sn, 2:4, 2:4

    Skóre: 43:108

    "+" – hráno v rámci play-off
     
    Ústí nad Labem vkročilo do nového soutěžního ročníku levou nohou, když v domácím prostředí přenechalo po porážce 2:3 všechny body Kadani. A dobře se mu nedařilo ani v dalších kolech, ze čtyř duelů vyválčilo jen dva body za vítězství v Litoměřicích. Lvi se ale chytli na papírově slabších soupeřích, když z cesty postupně odklidili Benátky nad Jizerou, Most i Havířov a slavili 9 bodů. S prázdnou se vrátili z Mladé Boleslavi i Olomouce, ale v minulém kole doma jasně přehráli České Budějovice 3:0.
     
    Havlíčkův Brod vstoupil do nového soutěžního ročníku fantasticky, když překvapivě vyloupil horký led Českých Budějovic a vzápětí vyválčil cenný bod v bouřlivém prostředí Havířova. Poprvé bodově naprázdno vyšel z derby Vysočiny, když doma podlehl Třebíči 2:4. Od té doby si vedou bojovníci z Kotliny jako na houpačce. Dvě vítězství vždy následuje stejný počet porážek. Naposledy Rebelové nestačili na Most, na jehož ledě padli poměrem 3:4.
     
    Příjemný sobotní podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítáme u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Slovan Ústečtí Lvi, který se odehraje v rámci 11. kola 1. hokejové ligy. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Musil, 29. Dvořáček (Endál), 37. Říha (Stach), 54. Stehlík (TS) – 34. Vobořil (Alinč, Boháč), 52. Boháč (Grin, Alinč)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Drtina, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Musil – Chlubna, Stehlík, Milfait – Dvořáček, Endál, Maliník – Stach, Říha, Berger. Trenér: Jiří Mička.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Orct) – Vobořil, Černý, Grin, Sklenička, Brož, Vaněk, Holomek, Motejlek – Přeučil, Roubík, Rod – Budínský, Alinč, Boháč – Baránek, Kloz, Tůma – Dostálek, Meidl, Vávra. Trenér: Jaromír Šindel.

    Rozhodčí: Michal Talpa – David Rittich, Michal Zíka

    Diváci: 967
    bahis siteleri