Olomouc – Havířov 7:0 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:4 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 9:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 5:1 (kon.) | Třebíč – Most 1:2 (kon.)
Kadaň – Jihlava 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 12.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ STEHLÍK nabídnutou šanci využil. Najel si mírně doprava, vytáhl si Petráska k bližší tyči a střelou nad vyrážečku nedal brankáři Lvů šanci!
     
    51:35
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak teď už to ale Boháčovi vyšlo! I když se musí dodat, že to měl s pořádnou kupou štěstí. Jakub Grin vyslal od modré čáry ideální střelu třicet čísel nad ledem, domácí muž s maskou neviděl vůbec nic, ale i tak dokázal reflexivně lapačkou vyrazit kotouč vedle tyče, kde jej dorazil za jeho záda DANIEL BOHÁČ. Asistence: Jakub Grin a Jan Alinč.
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu získávají na své hole dvougólový náskok! Svou první asistenci si připsala nová akvizice v řadách Havlíčkova Brodu. David Stach našel křižnou nahrávkou z levého kruhu na opačné straně najíždějícího VLADIMÍRA ŘÍHU, jehož dělovka k bližší tyči prošla až za marně se natahujícího Petráska! Asistence: David Stach.
     
    33:51
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Rychlý kontr Lvů znamená snížení na 1:2. Daniel Boháč rozjel ze svého obranného pásma celou akci, která skončila až za Dolejšovými zády. Jan Alinč se prodral až do pásma a na pravém kruhu poslal nahrávku křížem na MILANA VOBOŘILA, který s pomocí tyče nedal domácímu muži s maskou jedinou šanci na zásah. Asistence: Jan Alinč a Daniel Boháč.
     
    28:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ústí je za svou aktivitou odměněno gólem. Ale inkasovaným. Havlíčkův Brod zatlačil a donutil soupeře přerušit hru. Následné buly vyhrál Lukáš Endál a na levém mantinelu se dostal ke střele DAVID DVOŘÁČEK a jeho nádherný projektil doplachtil až do šibenice Petráskovy branky! Asistence: Lukáš Endál.
     
    10:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou! První větší závar před brankou, jíž hájí Michael Petrásek, skončil gólem! První lajna zatlačila svého soupeře a Lukáš Havel vypálil z mezikruží, brankář Lvů tento projektil vyrazil jen před sebe a následně jej nedokázal přikrýt. Zmatků pak využil PAVEL MUSIL a chytrou střelou na zadní tyč dezorientovaného Petráska skóroval! Bez asistence.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Musil, 29. Dvořáček (Endál), 37. Říha (Stach), 54. Stehlík (TS) – 34. Vobořil (Alinč, Boháč), 52. Boháč (Grin, Alinč)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Drtina, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Musil – Chlubna, Stehlík, Milfait – Dvořáček, Endál, Maliník – Stach, Říha, Berger. Trenér: Jiří Mička.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Orct) – Vobořil, Černý, Grin, Sklenička, Brož, Vaněk, Holomek, Motejlek – Přeučil, Roubík, Rod – Budínský, Alinč, Boháč – Baránek, Kloz, Tůma – Dostálek, Meidl, Vávra. Trenér: Jaromír Šindel.

    Rozhodčí: Michal Talpa – David Rittich, Michal Zíka

    Diváci: 967
    bahis siteleri