Olomouc – Havířov 7:0 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:4 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 9:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 5:1 (kon.) | Třebíč – Most 1:2 (kon.)
Kadaň – Jihlava 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 12.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:52
    Ústečtí Lvi budou hrát v oslabení. Tomáš Rod (UNL) si půjde sednout na dvě minuty za podražení. Místní fanoušci si přejí "bůra".
     
    53:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ STEHLÍK nabídnutou šanci využil. Najel si mírně doprava, vytáhl si Petráska k bližší tyči a střelou nad vyrážečku nedal brankáři Lvů šanci!
     
    53:48
    Ondřej Stehlík se natlačil před branku, ale byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    52:40
    Střelu Jaroslava Roubíka, který dnes není příliš vidět v zakončení, ale odvádí především onu "černou práci", vykopl pravým betonem Daniel Dolejš.
     
    51:35
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak teď už to ale Boháčovi vyšlo! I když se musí dodat, že to měl s pořádnou kupou štěstí. Jakub Grin vyslal od modré čáry ideální střelu třicet čísel nad ledem, domácí muž s maskou neviděl vůbec nic, ale i tak dokázal reflexivně lapačkou vyrazit kotouč vedle tyče, kde jej dorazil za jeho záda DANIEL BOHÁČ. Asistence: Jakub Grin a Jan Alinč.
     
    51:04
    Dáňa Dóólejš. Dáňa Dóólejš, Dáňa Dóólejš! Toto nyní zní Kotlinou. Havlíčkobrodský mág s maskou vytáhl fantastický zákrok pravým betonem. Daniel Boháč se cpal před branku a snad třikrát dorážel, ale domácí muž s maskou udržel betony před čárou a následně kotouč podržel pod lapačkou!
     
    50:11
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Marek Drtina (HBR) za hákování. Domácí se budou bránit soupeřovu tlaku.
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu získávají na své hole dvougólový náskok! Svou první asistenci si připsala nová akvizice v řadách Havlíčkova Brodu. David Stach našel křižnou nahrávkou z levého kruhu na opačné straně najíždějícího VLADIMÍRA ŘÍHU, jehož dělovka k bližší tyči prošla až za marně se natahujícího Petráska! Asistence: David Stach.
     
    33:51
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Rychlý kontr Lvů znamená snížení na 1:2. Daniel Boháč rozjel ze svého obranného pásma celou akci, která skončila až za Dolejšovými zády. Jan Alinč se prodral až do pásma a na pravém kruhu poslal nahrávku křížem na MILANA VOBOŘILA, který s pomocí tyče nedal domácímu muži s maskou jedinou šanci na zásah. Asistence: Jan Alinč a Daniel Boháč.
     
    31:42
    Roman Maliník svou střel z pravého kruhu umístil jen do betonu Michaela Petráska. Následně je vyloučen Milan Vobořil (UNL) za držení protihráče.
     
    28:53
    Znovu jde po vstřelené brance na trestnou lavici Martin Vágner (HBR). Tentokráte se "Vagy" provinil hákováním.
     
    28:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ústí je za svou aktivitou odměněno gólem. Ale inkasovaným. Havlíčkův Brod zatlačil a donutil soupeře přerušit hru. Následné buly vyhrál Lukáš Endál a na levém mantinelu se dostal ke střele DAVID DVOŘÁČEK a jeho nádherný projektil doplachtil až do šibenice Petráskovy branky! Asistence: Lukáš Endál.
     
    26:45
    Nyní ale předvedl Michael Petrásek zákrok večera! A znovu zneškodnil šanci čerstvého extraligového debutanta Pavla Musila! Lukáš Havel na pravém kruhu zamíchal při šanci dvou proti nikomu kotoučem a poslal ho křížem na Musila, ale proti jeho zakončení do horního růžku se neskutečně přesunul Petrásek a ramenem jej odrazil.
     
    21:27
    Druhá formace Rebelů tvořená mladými hokejisty mohla navýšit vedení domácích! Ondřej Stehlík nejprve po objetí brány trefil jen betony Michaela Petráska. Následně mohl dorážet do zcela odkryté klece Jan Milfait, ale byl odstaven od kotouče. V podobné pozici se následně ocitl i Tomáš Chlubna, ale trefil jen Grinovy brusle!
     
    18:18
    Bravo, Petrásek! Brankář Ústí nyní předvedl sérii skvělých zákroků a měl i pořádnou porci štěstí, když Pavel Musil dorážel na pravém rohu brankoviště sražený kotouč Petra Polodny. Brodský štírek ale poslal puk jen těsně nad.
     
    15:38
    Nyní jsme byli svědky několika náznaků šancí, až za to pořádně vzali hosté! Jan Alinč dokázal s problémy najít z levého kruhu Víta Budínského, který dorážel u druhé tyče, ale fantastický beton nastavil Daniel Dolejš!
     
    11:25
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Útočným faulem se provinil ústecký ostrostřelec Jaroslav Roubík (UNL). Ten sedí za sekání.
     
    10:50
    Komplikace pro Rebely. Ti nejprve nevyužili zajímavou příležitost a následnou protiakci Ústeckých řeší držením hole Martin Vágner (HBR).
     
    10:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou! První větší závar před brankou, jíž hájí Michael Petrásek, skončil gólem! První lajna zatlačila svého soupeře a Lukáš Havel vypálil z mezikruží, brankář Lvů tento projektil vyrazil jen před sebe a následně jej nedokázal přikrýt. Zmatků pak využil PAVEL MUSIL a chytrou střelou na zadní tyč dezorientovaného Petráska skóroval! Bez asistence.
     
    05:47
    Ústečtí hokejisté nyní ostřelovali svého soupeře. Dvakrát pálil mohutně od modré Jakub Grin. Jeho první dělovka byla několikrát tečovaná a Dolejš ji fantastickým betonem lízl a kotouč šel vedle. Následně jeho střelu zblokoval obránce a současně s návratem potrestaného na led podržel střelu Zbyňka Skleničky od modré v náruční domácí muž s maskou!
     
    03:47
    Trest svítí také na domácí straně. Rebelové se budou bránit, jelikož Marek Drtina (HBR) přidržel protihráče.
     
    01:18
    Hosté hráli v šesti. Za příliš mnoho hráčů na ledě je tak potrestána hráčská lavice Lvů. Trest odpykává David Tůma (UNL).
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Musil, 29. Dvořáček (Endál), 37. Říha (Stach), 54. Stehlík (TS) – 34. Vobořil (Alinč, Boháč), 52. Boháč (Grin, Alinč)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Drtina, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Musil – Chlubna, Stehlík, Milfait – Dvořáček, Endál, Maliník – Stach, Říha, Berger. Trenér: Jiří Mička.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Orct) – Vobořil, Černý, Grin, Sklenička, Brož, Vaněk, Holomek, Motejlek – Přeučil, Roubík, Rod – Budínský, Alinč, Boháč – Baránek, Kloz, Tůma – Dostálek, Meidl, Vávra. Trenér: Jaromír Šindel.

    Rozhodčí: Michal Talpa – David Rittich, Michal Zíka

    Diváci: 967
    bahis siteleri