Olomouc – Warriors Brno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 2:1 (2:0 po s.n.)
Chomutov – Sparta 4:6 (kon.) | Třinec – Havířov 13:1 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Písek 5:6 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 13.10.2013, 12:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    49:46
    Dukla právě vstřelila branku!

    Pravděpodobně je rozhodnuto. Dukla je na koni a potvrzuje to i čtvrtým gólem. Branský přihrál puk před Němce na JOSEFA BERKU (1+0), který střílí svůj vůbec první gól za mladší dorost červenožlutých. Asistence: Daniel Branský (2+2).
     
    43:30
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak tohle byla naprostá fantazie, bez jakýchkoliv debat. Co teď provedl s obranou a gólmanem hostů PAVEL KOUSAL (8+2), za to by se nemusel stydět ani kdejaký hráč v extralize. Ve středním pásmu vybojoval dobrým napadáním puk. Do útočného pásma pronikl po pravé straně a přes zkoprnělé beky si to namířil přímo před Němce, kterého si vychutnal a vstřelil tak svůj druhý gól v zápase. Bez asistence.
     
    41:16
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou gólů! Dominik Adam vybojoval za brankou Němce puk, přihrál před branku, kde našel volného DAVIDA ČERMÁKA (2+3) a ten nedal Němcovi žádnou šanci. Asistence: Dominik Adam (0+3).
     
    17:33
    Dukla právě vstřelila branku!

    A ze situace dva na dva se domácí také prosazují. Huňáček výborně našel PAVLA KOUSALA (7+2), který dostal na útočné modré puk. Jeho první střelu ještě Němec vyrazil, ale k dorážce se dostal znovu útočník Dukly a otevírá tak stav dnešního zápasu. Asistence: Stanislav Huňáček (0+2).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Kousal (Huňáček), 42. Čermák (Adam), 44. Kousal, 50. Berka (Branský)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Mejzlík, Oščádal, Adam, Kousal, Chylík, Branský – Smutný, Pražák, Najman – Huňáček, Havelka, Čermák – Mareš, Váňa, Vrátný – Berka
    HC Motor České Budějovice: Němec (Ovsjannikov) – Schmidmayer, Bláha, Bahula, Pánek, Kaisler, Matys, Klusáček – Kachyňa, Brabec, Remiáš – Dosek, Kubeš, Matějka – Švagr, Dvořák, Vochozka – Pospíšil

    Rozhodčí: Paulík – Brabec, Horký
    bahis siteleri