Skalica – Banská Bystrica 5:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Poprad – Nitra 1:2 (2:3 po s.n.)
Zvolen – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HK Poprad
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)
HK Nitra
sk Neděle 08.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Nitra dala gól!
    Nitrania dokázali skórovať počas samostatných nájazdov až trikrát, zatiaľčo Popradčania len dvakrát. Víťazným strelcom Nitranov je teda aj v dnešnom zápase JOZEF STÜMPEL, ktorý si počas samostatných nájazdov dvakrát vychutnal gólmana Sidora bekhendovým blafákom.
     
    Jozef Stümpel sa postavil na ľad podruhýkrát a opäť prekonal popradského gólmana skvelým bekhendovým blafákom! (2:3)
     
    Roman Tománek ukázal svoj herný dôraz a dobrou strelou pomedzi Sidorove betóny bez problémov vyrovnáva! (2:2)
     
    Za Poprad sa na ľad postavil Arne Kroták a aj ten dokázal zneškodniť bezmocného gólmana Kristana svojimi ukážkovými pohybmi a následným bekhendom! (2:1)
     
    Jozef Stümpel sa postavil proti gólmanovi Sidorovi a napokon ho dokázal vycvičiť svojim bekhendovým zakončením! (1:1)
     
    Tomáš Sýkora si vychutnal gólmana Kristana skvelým zakončením k ľavej žŕdke jeho brány! (1:0)
     
    Do nitrianskej brány nastupuje Robert Kristan, za Poprad bude exekuovať útočník Tomáš Sýkora!
     
    Po krátkej úprave ľadovej plochy budú začínať hokejisti domáceho Popradu!
     
    61:19
    Domáci kapitán Arne Kroták obdržal poriadny bodyček od hosťujúceho Raisa na pravom kruhu v útočnom pásme. Následne sa v nitrianskej bráne ocitol Takáč, a tak musí byť hra prerušená.
     
    56:28
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť obranca Michal Novák, ktorý tvrdo fauloval Paukovčeka pri jeho úniku.
     
    55:17
    Kroták sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, no svojou bekhendovou strelou z hranice pravého kruhu napokon puk letel len tesne nad hornú žŕdku nitrianskej brány!
     
    48:42
    Po skvelej prihrávke od Vaica z ľavej strany sa k puku v medzikruží dostal Kroták, ktorý sa obtočil okolo nitrianského obrancu a tvrdým bekhendom zakončoval. Následne však minul priestor nitrianskej brány o pár centimetrov.
     
    48:17
    Henrich Ručkay tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Sidor videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    47:08
    Gólman Kristan si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil delovku od Vaica z ľavej strany, ktorý pálil z prvej po prihrávke od Mlynaroviča!
     
    46:45
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Arne Kroták, ktorý po peknej prihrávke od Vaica chcel prekvapiť gólmana Kristana bekhendovým blafákom, no len tesne minul priestor nitrianskej brány!
     
    41:41
    Po tvrdej strele od Nádašdiho spoza ľavého kruhu bol k ľadu nekompromisne zložený Miroslav Kováčik, ktorého tento puk trafil!
     
    40:16
    Nitrania si v úvode tretej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si tentokrát za podrazenie odchádza sadnúť útočník Juris Stals.
     
    39:09
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali skórovať osem sekúnd pred návratom vylúčeného Hamráka! Po peknej prihrávke od Krotáka sa k zakončeniu za kruhmi dostal Jáchym, ktorý tvrdo pálil, no ešte pred gólmanom Kristanom jeho delovku pomedzi betóny nitrianského gólmana stečoval SAMUEL MLYNAROVIČ. Asistencie si pripisujú hráči Miloslav Jáchym a Arne Kroták.
     
    37:17
    Domáci si opäť zahrajú v početnej výhode. Za útočný faul – hákovanie na popradského obrancu Kasanického si na dve minúty odchádza sadnúť Hamrák. Ten obdržal aj 10minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    34:33
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Roman Tománek.
     
    34:20
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď najskôr po delovke od Raisa puk minul jeho bránu, no následne z pozície po odrazení puku spomínaný Rais trafil len skvele postaveného popradského gólmana!
     
    26:11
    Vidíme vylúčenia na oboch stranách. Hlavný rozhodca Lokšík poslal na trestnú lavicu hráčov Krotáka a Raisa – obaja dve minúty za krosček.
     
    25:47
    Popradčania si zahrajú v krátkej (jednosekundovej) početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Filip Bajtek.
     
    23:48
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Miroslav Pupák.
     
    20:58
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Vaica sa k zakončeniu na hranici ľavého kruhu dostal Mlynarovič, no jeho delovku napokon gólman Kristan vyrazil svojou výstrojou za vlastnú bránu!
     
    20:23
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa počas presilovej hry v úvode druhej tretiny dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke spoza Sidorovej brány sa k puku na ľavej strane dostal JOZEF STÜMPEL, ktorý svojou delovkou presne k pravej žŕdke popradskej brány nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu na úspešný zásah. Asistencie si pripisujú hráči Miroslav Pupák a Roman Tománek.
     
    Na popradský zimný štadión dnes zavítala aj početná skupina (asi 60 členov) nitrianských fanúšikov, podľa pokriku "Košice-Nitra-Košice" však predpokladáme, že aktuálny fanklub hostí je spojením fanklubov Nitry a Košíc. Zatiaľ sa však na štadióne oba (všetky tri) fankluby správajú veľmi slušne. Pred zápasom síce Nitrania zvolili výstup z autobusov v štýle svetlíc a delobuchov, no žiadne zranenie hlásené nebolo.
     
    19:36
    Sidor predviedol svoje kvality aj tentokrát, keď po tvrdej strele spoza ľavého kruhu od Ordzovenského zachytil puk vo svojej lapačke parádnym semafórom!
     
    19:01
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Kováčika sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Chrenko, no popradský gólman aj tentokrát skvele zakročil svojim pravým betónom, ktorým vyrazil puk do bezpečia.
     
    18:52
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť domáci útočník Martin Belluš.
     
    15:07
    Nitrania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Daniel Brejčák.
     
    13:13
    Vaic nekompromisne zakončoval z hranice pravého kruhu, no gólman Kristan bol aj tentokrát v strehu a puk pravým bokom svojej výstroje dokázal zblokovať tesne mimo svojej brány.
     
    12:41
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť útočník Tomáš Chrenko, ktorý pred nitrianskou bránou fauloval Lapšanského.

    Branky a nahrávky: 40. Mlynarovič (Jáchym, Kroták) – 21. Stümpel (Pupák, Tománek), 65. Stümpel


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Gaborčík, Drábek, Jáchym, Kasanický, D. Brejčák, Makovský, Gápa, M. Nagy – Sýkora, Stals, Lapšanský – S. Takáč, Paukovček, Belluš – Kroták ("C"), Mlynarovič, Vaic – Paločko.
    HK Nitra: Kristan (Zima) – Nádašdi, Milo ("A"), Ordzovenský, Rais, Ďurkech, M. Novák, Štumpf – Kováčik ("A"), Chrenko, H. Ručkay – Tománek, Stümpel ("C"), L. Novák – Segľa, Hamrák, Bajtek – Piačka, Kmeč, Pupák.

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Miroslav Valach, Tomáš Holienka

    Diváci: 1259
    bahis siteleri