Warriors Brno – Uh. Hradiště 2:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 08.12.2013, 13:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    51:06
    Tak to je pro hosty komplikace. Na trestnou lavici je ke dvěma minutám za faul kolenem vykázán Ondřej Urban (TRE). navrch dostal osobní trest na 10 minut za nesportovní chování. dvě minuty odsedí David pokorný (TRE).
     
    45:48
    Daniel Kolouch (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    26:41
    Michal Semrád bleskově obkroužil bránu, ale kotouč k bližší tyči nezasunul přes Svobodovy betony. Třebíčský brankář stejnou částí své výstroje zastavil i střelu Jana Jelínka, jenž pálil zblízka bekhendem, Daniel Kolouch (HBR) vyloučen na 2 plus 10 minut za vražení na hrazení. Menší trest odpykává Michal Kořenář (HBR).
     
    17:08
    Daniel Kolouch (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    12:48
    Bílé hvězdy sice přečkaly těžké chvíle bez úhony, jenže znovu se budou bránit ve čtyřech. Špatně totiž vystřídaly a za příliš mnoho hráčů na ledě pykají dvěma minutami. Trest odpyká Jakub Tůma (TRE).
     
    10:36
    Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru. Při signalizované výhodě střílel z prvého kruhu k přední tyčce Jakub Kraučuk, ale jen do Svobodových betonů. Tomáš Hodek (TRE) se provinil držením protihráče.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Cejpek (Kraučuk), 37. Kraučuk (Bušek, Jelínek) – 9. Maštera (Hort, Všetečka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bušek, Vacek, Lacina – Křížek, Kolouch, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Semrád, Gažak.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hort, Hodek, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Šimka, Maštera – Tůma, Všetečka (C), Ferda, Matov, Urban, Pokorný, Kajnar, Dobeš.

    Rozhodčí: Martin Homola – Martin Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri