Plzeň – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Liberec – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Kladno – Chomutov 1:4 (kon.)
Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Slavia – Litvínov 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 07.03.2014, 18:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Ještě je tady vyloučení Petra Koloucha (VIT) za podražení.
     
    57:47
    Vyloučen Petr Punčochář (VIT) za držení protihráče. Třinec si ještě zahraje přesilovku.
     
    57:43
    Hrubec se vydal daleko z branky proti rozjetému Szturcovi, souboj u střídačky vyhrál a dokonce si s kotoučem zalaškoval na dalších pár sekund! Sklidil obrovský potlesk.
     
    54:04
    Po komerční přestávce bude přesilovka hostí pokračovat. Vyloučen je totiž Vladimír Roth (TRI) na dvě minuty za držení protihráče. Předchozí hra proti čtyřem se ovšem Vítkovicím vůbec nezdařila.
     
    52:17
    Zázračný Dolejš znovu čaruje! Oceláři ujeli v oslabení, puk šel po ose Martin Růžička – Linhart až k zakončujícímu Adamskému, ale proti němu se dnes už poněkolikáté vytáhl výborný vítkovický brankář excelentním rozklekem!
     
    51:55
    Vítkovicím se naskytne možnost přesilové hry. Vyloučen je Jakub Orsava (TRI) za sekání.
     
    50:37
    Tentokrát vytasil nádhernou nahrávku Polák a našel neobsazeného Květoně! Dolejš v tom byl opět sám a opět situaci zvládl a puk vyrazil!
     
    50:15
    Polanský předvedl v tomto střídání svou extratřídu! Stále hrál s pukem na holi, zbavil se všech obránců a přihrál mezi kruhy Noskovi! Proti jeho ráně se znovu předvedl Dolejš výtečným zákrokem lapačkou!
     
    48:54
    Ale rázem to neplatí! Ve velké příležitosti byl Peterek, kterého nalezla přihrávka Hrni zcela osamoceného před Dolejšem! Dolejš opět zasáhl!
     
    46:37
    Prohlíží se videozáznam hry. Jedná se o Rothovu střelu, po které někteří diváci zvedali ruce, ale rozhodčí rozpažili.
     
    46:37
    Šanci v oslabení měly i Vítkovice! Kolouch našel přihrávkou mezi dvěma beky úplně volného Hunu, ale tomu puk před Hrubcem přeskočil hůl a skončil v ochranné síti!
     
    45:49
    Roth napálil střelou od modré čáry brankovou konstrukci a na dorážejícího Martina Růžička vyzrál Dolejš betony!
     
    45:27
    Adamského střela Dolejšovi vypadla, ale hra je přerušena, vylučuje. Na trestnou lavici odjíždí Tomáš Pastor (VIT) za vysokou hůl.
     
    45:07
    Další přečíslení Ocelářů v podání dvojice Hrňa – Martin Růžička! Růžička dostal přihrávku do prázdné branky jako na podnose, ale trefil opět jen přemisťujícího se Dolejše!
     
    43:00
    Martin Růžička byl ve skvělé střelecké pozici, ale trochu překvapivě přihrál Adamskému, na něhož zívala odkrytá branka! Dolejš se zázračně přemístil a vychytal Adamského střelu na poslední chvíli!
     
    40:56
    Vandas se vydal napadat Trončinského, ten se úplně nedohodl s Hrubcem a byla z toho slušná šance hostí! Vandas se dostal k puku, ale nedošťouchal jej za ležícího brankáře!
     
    38:19
    Vyloučen je Jan Káňa (VIT) na pět minut plus osobní trest do konce utkání za napadení a Patrik Valčák (VIT) na dvě minuty za hrubost.
     
    34:59
    Valčák s Tomim ujeli do přečíslení dva na jednoho! Valčák našel zabičkou Tomiho hůl, ale kotouč skončil těsně vedle!
     
    30:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se daří snížit! Využili chvilkové nepozornosti domácích a skórují! Kolouch míchal s kotoučem na holi za brankou, nakonec přihrál do brankoviště RICHARDU STEHLÍKOVI, a ten neměl se zakončením za bezmocného Hrubce sebemenší problém – 3:1! Asistence: Petr Kolouch, Vojtěch Tomi.
     
    29:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do tříbrankového trháku! Po vyhození z obranného pásma se puk dostal k DAVIDU KVĚTOŇOVI, ten se rozhodl zakončit přečíslení dvou proti jednomu střelou a povedlo se mu to náramně! Trefil přímo pravý horní růžek branky – 3:0! Asistence: Jan Peterek, Tomáš Linhart.
     
    27:06
    A Němec měl i další šanci! Jel sám na Hrubce, ale ani on si na něj svou kličkou nepřišel! Puk vypadl před třineckého brankáře a s tím už si poradili obránci.
     
    22:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Květoň se dostal ke kotouči v rohu kluziště, zajel za vítkovickou branku, postupem času se dostal ke krajnímu mantinel a přihrál rozjetému LUKÁŠI ZÍBOVI, jehož neuhlídal Šedivý a střela třineckého obránce proskákala až za Dolejše – 2:0! Asistence: David Květoň, Daniel Rákos.
     
    19:43
    Vítkovice nenaložily s přesilovou hrou zrovna nejlépe. Rozjetého Rotha podrazil ve střední třetině Roman Szturc (VIT) a je vyloučen.
     
    19:15
    V poslední minutě první třetiny je tady první vyloučení domácích. Jan Peterek (TRI) bude pykat za hákování.
     
    17:40
    Květoň našel zpoza branky neobsazeného Poláka, a ten mohl nadvakrát dorážet! Ale Dolejš si s oběma pokusy poradil!
     
    16:05
    Vítkovice mohly z ojedinělého brejku vyrovnat! Huna přihrál na střed volnému Strapáčovi, ten na Hrubce vytáhl bekhendový blafák, ale třineckého gólmana nepokořil!
     
    12:16
    Roth přihrál do útočného pásma Peterkovi, ten si kotouč zpracoval a tvrdou ranou orazítkoval horní tyč, od níž šel puk do hlediště!
     
    07:54
    Květoň v další velké příležitosti střílel z mezikruží jen do některého z vítkovických beků!
     
    07:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku, Oceláři využívají přesilovku! Bonk projel po levé straně a nastřeloval puk chytře před bránu, VOJTĚCH POLÁK si našel to správné místo a dokázal usměrnit kotouč za Dolejše – 1:0! Asistence: Radek Bonk, Martin Růžička.
     
    06:39
    Martin Růžička už si stihl připsat dva střelecké pokusy! První vyrazil Dolejš levým betonem, druhou bombu vyhlavičkoval maskou!
     
    06:06
    Vyloučen Milan Hruška (VIT) za hákování.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 8. Polák (Bonk, Martin Růžička), 23. Zíb (Květoň, Rákos), 30. Květoň (Peterek, Linhart) – 31. Stehlík (Kolouch, Tomi)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Trončinský, Zíb, Nosek, Foltýn, Matyáš, Krejčí – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A). Trenér: Jiří Kalous.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Kovář, Hruška, Kudělka, Pastor, Bail, Stehlík (A), Dudáš, Punčochář – Svačina (C), Strapáč (A), Huna – Vandas, Szturc, Šedivý – Tomi, Kolouch, Němec – Káňa, Valčák. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodčí: Jeřábek, Minář – Blümel, Barvíř

    Diváci: 5155
    bahis siteleri