HC Plzeň – Slavia 5:0 (kon.) | Kladno – Vítkovice 4:6 (kon.) | Sparta – Liberec 2:1 (kon.)
Jihlava – Zlín 0:4 (kon.) | Vsetín – Pardubice 4:3 (kon.) | Písek – Letňany 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – HC Litvínov 7:0 (kon.) | Olomouc – Hr. Králové 5:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:1 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
HC Litvínov
Pátek 07.03.2014, 17:00 • ZS Poruba • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    42:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka. JONÁŠ MLÁDEK stál u levé tyče a po přihrávce Goly pohodlně zasunul puk do odkryté brány. Asistence: Patrik Gola.
     
    38:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Střela Gřeše prosvištěla brankovištěm a puk přistál na levém křídle stojícímu MARTINU CSOMOROVI na holi. Ten poslal kotouč švihem za Sklíbova záda. Asistence: Tomáš Gřeš a Patrik Gola.
     
    35:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    Skvělá hokejová akce v útočné třetině, na jejímž konci byl MATĚJ ŠTĚPÁN. Hosté byli statičtí. Asistence: Patrik Gola a Antonín Kurnik.
     
    32:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vyhrané středové buly a opět rychlý útok, se kterým si hosté nedovedli poradit. Gólman Sklíba kapituloval po čtvrté. Autorem branky je JONÁŠ MLÁDEK. Asistence: Martin Csomor a Jakub Bialoň.
     
    31:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Litvínov se nestačil přeskupit a rychle se vrátit. Beckhedová střela ANTONÍNA KURNIKA pod horní tyč znamená jeho druhou branku v zápase. Asistence: Tomáš Gřeš a Jan Olšr.
     
    12:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po delším litvínovském tlaku se hra rychle přemístila před Sklíbu. Důraz a pohotovost znamenaly druhý porubský gól. ANTONÍN KURNIK skóroval rychlou střelou po ledě. Asistence: Tomáš Gřeš a Patrik Gola.
     
    6:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ GŘEŠ ujel Litvínovské obraně a se štěstím překonal Sklíbu. Kotouč gólmanovi propadl přes loket a skutálel se za brankovou čáru..

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 7. Gřeš (Csomor), 13. Kurnik (Gřeš, Gola), 32. Kurnik (Gřeš, Olšr), 33. Mládek (Csomor, Bialoň), 36. Štěpán (Gola, Kurnik), 39. Csomor (Gřeš, Gola), 43. Mládek (Gola)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Sroka (Filip) – Boháč, Olšr, Štěpán, Šípek, Ščurek, Široký, Kovaljov, Halška – Kurnik, Gola, Gřeš – Csomor, Mládek, Bialoň – Csabala, Dohnal, Šustala
    HC Litvínov: Sklíba (Spěšný) – Najman, Jonák, Vostárek, Šíp, Sklenička, Moravec, Březák – Urbánek, Chmelař, Drašar, Jícha, Bárdoš, Havelka, Reichel

    Rozhodčí: Jeřábek – Kopřiva, Ševčík
    bahis siteleri