Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
3:2 (0:2, 0:0, 2:0 - 1:0)
New York Islanders
Pátek 07.03.2014, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Všichni fanoušci jsou na nohou, Edmontonu se podařilo dokonat parádní obrat v zápase! Okposo přišel o puk a tak se ho ujal Sam Gagner, který nabral na levé straně vysokou rychlost, ve které obehrál několik protihráčů a následně nějakým způsobem propasíroval do brankoviště, kde brankáři soupeře šikovně clonil TAYLOR HALL, který nakonec podle videorozhodčího tečí rozhodl o vítězi zápasu. Asistence: Sam Gagner.
     
    56:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejářům se podařilo ve třetí třetina vyrovnat stav zápasu! Volného puku se u pravého mantinelu ujal PHILIP LARSEN, který si nabruslil mezi kruhy a střelou z malé vzdálenosti překonal Nabokova. Asistence: Ryan Smyth, David Perron
     
    48:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Konečně se domácí tým dočkal gólu, o který se v přesilové hře postaral zkušený RYAN SMYTH, který úspěšně vystřelil z mezikruží po krásné přihrávce Eberleho, jehož pas přeletěl hůl obránce. Asistence: Jordan Eberle, Justin Schultz.
     
    18:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Signalizované vyloučení Edmontonu se nekoná, ANDERS LEE šikovně mezi kruhy tečoval nenápadné nahození na branku Briana Straita do branky! Scrivensovi puk prošel za záda mezi betony, na tuhle rychlou změnu směru puku mohl jen těžko zareagovat. Asistence: Brian Strait, Colin McDonald.
     
    09:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se v oslabení dostáli do rychlého přečíslení, ve kterém se ocitl Clutterbuck a FRANS NIELSEN, který převzal přihrávku od spoluhráče a svou dělovou střelu švihem poslal pod víko branky Scrivense. Brankář Oilers byl bezmocný, proti téhle ráně by zasáhnul jen málokterý strážce branky. Asistence: Cal Clutterbuck, Thomas Hickey.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 49. Smyth (Eberle, Schultz), 57. Larsen (Smyth, Perron), 63. Hall (Gagner) – 10. Nielsen (Clutterbuck, Hickey), 19. Lee (Strait, McDonald)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Schultz, Larsen, Fraser, Ference (C), Petry, Marinčin – Jakubov, Nugent-Hopkins (A), Hall – Eberle, Gagner, Perron – Joensuu, Gordon, Hendricks – Jones, Smyth, Gazdic Trenér: D. Eakins
    New York Islanders: Nabokov (Nilsson) – Hamonic (A), de Haan, Višňovský, Hicky, Donovan, Strait – Okposo (A), Nielsen (A), Grabner – Clutterbuc, Nelson, Bailey – McDonald, Strome, Lee – Halmo, Cizikas, Martin Trenér: J. Capuano

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Kovachik, Murchison

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri