Bardejov – Michalovce 3:6 (kon.)
konec
HK Bardejov
3:6 (1:2, 0:3, 2:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 07.03.2014, 17:30 • ZŠ Bardejov • 1. liga play-off (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Bardejov dal gól!

    Bardejovu sa dnes darí strieľať góly v oslabení. Za bránu si nakorčuľoval Ščurko, ktorý puk pekne podržal, a naservíroval ho nikým nekrytému TOMÁŠOVI HRIČINOVI, ktorý puk poslal do prázdnej bránky.
    Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    45:07
    Dukla dala gól!

    A je definitívne rozhodnuté. Michalovce strieľajú ďalší gól, opäť chyba v obrane a MARTIN SCHNELLY sám pred Blažíčekom sa nemýli. 2:6.
    Asistencia: Jakub Kubiš.
     
    41:26
    Bardejov dal gól!

    Domáci tím strieľa gól v oslabení!
    Desať sekúnd ostávalo do návratu Salijiho. LADISLAV ŠČURKO sám pred Fedorom, ktorý nemal najmenšiu šancu.
    Asistencia: Tomáš Hričina.
     
    37:31
    Dukla dala gól!

    Dukla Michalovce pridáva ďalší gól. Rýchla a priama akcia, ktorá sa ani ináč skončiť nemohla. Čavrk naservíroval puk MILOŠOVI PALOVČÍKOVI, ktorý posiala puk popod betóny Andreanina. Dukla už vedie o štyri góly!
    Asistencia: Anton Čavrk.
     
    29:21
    Dukla dala gól!

    Takmer v polovici stretnutia Michalovčania vedú rozdielom triedy. Dukla po vhadzovaní sa usadila v útoku, Majerník našiel Pástora, ale ten videl ešte lepšie postaveného PETRA CMOREJA, ktorý prekonáva bezmocného Blažíčeka.
    Asistencie: Michal Pástor, Štefan Majerník
     
    21:29
    Dukla dala gól!

    Michalovce využili presilovku. Domácich zatlačili, puk si niekoľkokrát vymenili takmer na modrej čiare. Z ľavej strany prihrával Šechný nikým nebránenému MARTINOVI DROTÁROVI, ktorý zavesil.
    Asistencia: Richard Šechný.
     
    07:31
    Dukla dala gól!

    Zemplínčania domáci celok zatlačili. Brankár Blažíček z brány vykorčuľoval a to nemal. O strelu sa pokúšal Banovský, jeho projektil ešte gólman vyrazil, ale následnú dorážku MARTINA SCHNELLYHO už nie.
    Asistencia: Tomáš Banovský.
     
    03:17
    Dukla dala gól!

    Blesková odpoveď na opačnej strane! HC 46 sa z vedenia dlho neradoval. Šechný potiahol puk popri mantinely, prihral JAROSLAVOVI KMIŤOVI, ktorý sa zoči-voči Blažíčekovi nemýlil.
    Asistencia: Richard Šechný.
     
    02:12
    Bardejov dal gól!

    Domáci udreli hneď na začiatku zápasu. Puk potiahol za bránu Valentín, aby následne poľahky prešiel až pred Fedora. Puk do bránky nedostal, ale následne sa k nemu dostal MARTIN HAJNIK, ktorý Fedora prestrelil.
    Asistencie: Alexander Valentín, Matúš Matis.

    Jozef Mačejovský

    Branky a nahrávky: 3. Hajnik (Valentín, Matis), 42. Ščurko (Hričina), 60. Hričina (Ščurko) – 4. Kmiť (Šechný), 8. Schnelly (Banovský), 22. Drotár (Šechný), 30. Cmorej (Pástor, Majerník), 38. Palovčík (Čavrk), 46. Schnelly


    HK Bardejov: Blažíček (Andreanin) – Krčula, Takáč, Boltun, Gmitter, Saliji – Vaško, Kramár, Hopkovič, Ščurko, Hričina – Dancsák, Valentín, Matis, Hajnik, Gajdoš – Chovan, Mihalík, Šimčák, Belušár, Slimák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Šechný, Drotár, Kubát, Šeliga, Kmiť – Čavrk, Urban, Pástor, Linet, Palovčík – Stríž, Majerník, Žemba, Čížek, Cmorej – Banovský, Schnelly, Kubiš

    Rozhodčí: Lauff, Štefik – Bogdaň, Jobbágy
    bahis siteleri