Havířov – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 07.03.2014, 15:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    58:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    DENIS BRNČÁL ještě vrací Porubě naději na vyrovnání. Brnčál jel pozvolna na brankáře Gablera, rozhodil ho rameny a povedenou kličkou mu puk zasunul za brankovou čáru.
     
    34:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí Havířov, ale střílí velmi důležitou branku. To může Porubu mrzet, že po tak velkém tlaku je skóre opět o dvě branky. TOMÁŠ MATĚJEK dostal přihrávku od Lenomara a vřítil se do pásma, jeho zakončení bylo velmi přesné. Místo nad ramenem Šrámka trefil ideálně!
    Asistence: Kamil Lenomar.
     
    29:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se dotahují na rozdíl jediné branky a zásluhu na tom má skvěle sehraná přesilovková akce. Za brankou poslal rychlý puk Rataj Davidu Mačkovi a ten na jeden dotek vyslal puk ještě před branku, kde stál volný DALIBOR MIHAL a puk umístil do horní části branky nad rameno Gablera. Akce byla velmi rychlá a Havířov na ní nestačil nijak reagovat.
    Asistence: David Maček, Tomáš Rataj.
     
    24:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    Na druhé straně si bude soupeřovu střelu vyčítat brankář Havířova. JAKUB SCHWARZ nemusel nic těžkého vymýšlet, najel do útočné třetiny a z pravého kruhu vystřelil mezi betony Gablera. Puk překvapivě prošel až do branky. Havířovský brankář na střelu viděl ideálně.
    Asistence: Robin Gola.
     
    22:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    A ihned po tom, co Havířov ubránil oslabení zasazuje Porubě další ránu. MICHAL VYČESANÝ vzal puk ve středním pásmu, najel do útočné třetiny a tvrdou střelou z vrcholů mezikruží trefil puk přesně nad ramena Mačka! Parádní střela, kterou si může brankář hostů asi vyčítat. Z našeho pohledu vypadalo, že puk vidí ideálně.
    Asistence: Filip Gawlas, Jan Diviš.
     
    10:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    A tento tlak navíc domácímu celku přináší druhou branku utkání. DOMINIK SUCHÝ si vzal za brankou Weisserovo nahození a objel s ním kolem levé tyčky a puk zasunul za betony Mačka.
    Asistence: Adam Weisser.
     
    00:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla, ale rychlost a Havířov už vede. Havířov využil hned prvního pobytu v útočném pásmu a puk dostal před branku DOMINIK SUCHÝ, který svou přesnou střelou otevírá dnešní utkání.
    Asistence: Michal Vyčesaný, Adam Weisser.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 1. Suchý (Vyčesaný, Weisser), 11. Suchý (Weisser), 23. Vyčesaný (Gawlas, Diviš), 35. Matějek (Lenomar) – 25. Schwarz (Gola), 30. Mihal (D. Maček, Rataj), 59. Brnčál (TS)


    AZ Havířov: Gabler – Cháňa, Gawlas, Weisser, J. Potočný, V. Potočný, Staš – Křibík, Vyčesaný, Suchý, Lenomar, Caruk, Diviš, Matějek, Synek, Taras
    HC RT TORAX Poruba 2011: M. Maček (od 24. Šrámek) – Baca, Puškár, Síkora, Kotas, D. Maček, Ryška – R. Gola, Schwarz, Kaleta, Brnčál, Mišenko, Rataj, Mihal, Král, Havránek

    Rozhodčí: Dobeš – Kurtyn, Kašínský
    bahis siteleri