Kometa Brno – Třinec 4:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 0:4 (kon.)
Olomouc – HC Plzeň 7:0 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:0 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
HC Plzeň 1929
Neděle 09.03.2014, 15:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V samotném závěru ještě ujeli olomoučtí junioři dva na jednoho a ALEX RAŠNER vyřešil celou situaci svou střelou, která Paclovi projela mezi jeho betony. Asistence: Zbyněk Hradil.
     
    57:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vstřelila gól ve vlastním oslabení! Pacl si pro následné vyhození sjel do rohu kluziště, kde se však k němu rychle dostal Bauer, který vybojoval puk a poslal jej před bránu, kde byl TOMÁŠ MARKL, a ten už doklepával kotouč do opuštěné klece. Asistence: Dominik Bauer.
     
    37:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora naděluje Plzni búra. Ostřanský nahodil puk na Pacla, jenž jej vyrazil za svou bránu, kde si jej sebral DOMINIK NOVOTNÝ, jenž si vybruslil před bránu Indiánu, a po jeho následné střele propadnul puk Paclovi pod jeho rukou. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    24:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Plzeň se dostala do útoku, ale Mora dokázala získat puk na své hole a konkrétně ALEX RAŠNER zavezl kotouč až do útočného pásma Olomouce, kde nakonec obkroužil bránu Plzně a zasunul puk za Maruše. Asistence: Dalibor Soukal.
     
    14:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora navyšuje své vedení, když se domácí dostali do útočného pásma, kde nakonec nahrával Rašner z rohu do předbrankového prostoru, kde byl nikým nehlídaný JOSEF FIBRICH, jenž pověsil puk pod břevno plzeňské brány. Asistence: Alex Rašner, Milan Ostřanský.
     
    08:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora nahodila puk za bránu Plzně, kde si pro puk sjel Maruš, kterého však dokázal obrat o kotouč DOMINIK NOVOTNÝ, jenž se následně rychle obtočil kolem plzeňské klece a vstřelil puk do opuštěné brány. Asistence: Tomáš Markl.
     
    05:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vyhrála následné vhazování a DAVID ŠKŮREK dostal puk na modrou, odkud jej nahodil směrem na plzeňskou bránu a kotouč nakonec k překvapení všech diváků skončil za zády Maruše. Asistence: Dominik Bauer, Tomáš Markl.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Škůrek (Bauer, Markl), 9. Novotný (Markl), 15. Fibrich (Rašner, Ostřanský), 25. Rašner (Soukal), 38. Novotný (Ostřanský), 58. Markl (Bauer), 60. Rašner (Hradil)


    HC Olomouc: Slezák (31. Kochta) – Škůrek (C), Hradil, Kreigher, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Kocián, Rajnoch, Kočiřík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Novotný.
    HC Plzeň 1929: Maruš (30. Pacl) – Marcel, Kubík, Kohel, Hanus, Holý, Houfek – Michel, Pejchar (C), Kopta, Mašek, Kristl, Rajal, Polata, Švarc, Přikryl, Uhlík, Beneš, Tulačka, Vlček, Kepka.

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Goňa.
    bahis siteleri