Kometa Brno – Třinec 4:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 0:4 (kon.)
Olomouc – HC Plzeň 7:0 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:0 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (0:0, 0:1, 4:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 09.03.2014, 12:30 • Kajot Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři však snižují na jednobrankový rozdíl. To poté, co se ke kotouči dostal Kofroň, který jej poslal na lépe postaveného JAKUBA MATYÁŠE. Ten bez rozmyslu pálil z první a Jekela prostřelil. Asistence: Adam Kofroň.
     
    57:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno Třinci hodně znepříjemňuje cestu zpět domů. Zohorna poslal od levé tyče kotouč před brankoviště, kde nastavil svoji hůl SILVESTER KUSKO a tečoval jej do Cieslarovy klece. Asistence: Radim Zohorna.
     
    56:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se neskutečně nastartovalo a dokonce se ujímá vedení. To když se Kunce s PAVLEM JENYŠEM dostali do šance dvou proti jednomu. Kunce na sebe šikovně navázal jediného třineckého hráče a kotouč poslal na volného Jenyše. Ten si sjel před Cieslara a čistě jej prostřelil. Asistence: Daniel Kunce.
     
    54:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno opět vyrovnává a neskrývá svou upřímnou radost! Zohorna poslal přihrávku od kruhu pro vhazování na FILIPA VOJÁČKA, který čistou střelou od modré prostřelil chytajícího Cieslara. Asistence: Radim Zohorna.
     
    43:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři Brnu moc radosti nedarovali a berou si zpět své vedení. Ižacký poslal přímou přihrávku na levé křídlo, kde stél připravený a nikým nehlídaný ONDŘEJ KOVARČÍK. Jelikož se Jekel nestihl přesunout k druhé tyči, Kovarčík z švihem z prvního doteku jeho klec vymetl. Asistence: Jakub Ižacký.
     
    42:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno znásobilo svůj tlak v přesilové hře a srovnává tak s Třincem krok. O vybojovanou branku domácích se zasloužil ADAM KOZEL, jenž si přijal přesnou Vojáčkovu přihrávku a po lehkém nadzvednutí kotouče vymetl Cieslarovu klec. Asistence: Filip Vojáček, Lukáš Vágner.
     
    27:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brno dlouho odolávalo, ale Třinec si cestu do brány přeci jen našel. Oceláři využili přesilovou hru, když jednu střelu Klimeš dokázal nasměrovat mimo bránu svým betonem, ale kotouč se lapil Franek, který jej poslal na JANA ZAHRADNÍČKA číhajícího na brankovišti. Ten nastavil hůl a puk poslal za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Franek, Jakub Matyáš.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 43. Kozel (Vojáček, Vágner), 55. Vojáček (Zohorna), 57. Jenyš (Kunce), 58. Kusko (Zohorna) – 28. Zahradníček (Franek, Matyáš), 44. Kovarčík (Ižacký), 59. Matyáš (Kofroň)


    HC Kometa Brno: Klimeš, od 11. Jekel – Cívka, Mytiska, Hájek, Klaus, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Kozel, Račický, Zohorna, Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Boltvan, Grünwald, Pelikán, Ondráček.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    HC Oceláři Třinec: Cieslar (Dudáček) – Zahradníček, Mravenec, Matyáš, Heider, Valíček, Foltýn – Pěnčík, Franek, Kofroň, Ižacký (C), Kovařčík, Kasala, Motloch, Jaroš.
    Trenér: Jiří Juřík.
    bahis siteleri