Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Carolina 5:4 (kon.)
Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Nashville – Columbus 0:1 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (kon.) | San Jose – Montreal 4:0 (kon.)
NY Rangers – Detroit 3:0 (kon.) | Florida – Boston 2:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Minnesota Wild
Neděle 09.03.2014, 02:45 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská chyba hostující obrany, když Ballard nahrál ERIKU COLEOVI, který následně ujížděl sám na Kuempera, který si tvaří v tvář s hostujícím brankářem poradil střelou pod vyrážečku. Bez asistence.
     
    51:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Cole nahrál mezi kruhy TYLERU SEGUINOVI, který vystřelil, ale Kuemper jeho pokus vyrazil před sebe, kde se domácí útočník dostal znovu k puku a poslal jej mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Erik Cole, Sergei Gonchar.
     
    41:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild se dostávají poprvé de vedení. KYLE BRODZIAK dokázal získat puk ve středu útočného pásma, odkud vystřelil puk na bránu Dallasu, kde ještě před Lehtonenem projížděl jeden z hostujících, a tak skončil kotouč v bráně Dallasu. Asistence: Nino Niederreiter.
     
    31:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají přesilovou hru! Brodin již měl před sebou prázdnou bránu, ale hostující obránce trefil před sebou stojícího hráče, od kterého se puk odrazil před bránu, kde byli Moulson a CHARLIE COYLE, který srovnává stav utkání. Asistence: Matt Moulson, Jonas Brodin.
     
    21:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Druhá přesilovka vyšla domácím o poznání lépe. Dallas vyhrál vhazování a Goligosku přistrčil puk na modré Seguinovi, jenž ihned vypálil a puk projel Kuemperovi mezi betony, kde dorazil puk do brány ALEX CHIASSON. Asistence: Tyler Seguin, Alex Goligoski.
     
    16:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Koivu dokázal dostat puk až na útočnou modrou, odkud následně nahrál křižnou prihrávkou na ERIKA HAULU, jenž následně trefil puk přesně do levého růžku Lehtonenovy brány. Asistence: Mikko Koivu.
     
    00:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Seguin dostal pas na levou stranu, jehož následnou střelu dokázal Kuemper vyrazit před sebe, kde si najel Peverley, jenž posunul puk mezi kruhy na JAMIEHO BENNA, který svou střelou posílá Stars do vedení. Asistence: Rich Peverley, Tyler Seguin

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Ja. Benn (Peverley, Seguin), 22. Chiasson (Seguin, Goligoski), 52. Seguin (Cole, Gonchar), 56. Cole – 17. Haula (Koivu), 32. Coyle (Moulson, Brodin), 42. Brodziak (Niederreiter)


    Dallas Stars: Lehtonen (47. Thomas) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Connauton, Gonchar – Ja. Benn, Seguin, Peverley – Cole, Eakin, Chiasson – Roussel, Fiddler, Garbutt – Whitney, Horcoff, Nichuskin.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Minnesota Wild: Kuemper (Bryzgalov) – Suter, Spurgeon, Brodin, Scandella, Ballard, Stoner – Parise, Granlund, Pominville – Moulson, Koivu, Coyle – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Heatley, Haula, McCormick.
    Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Hasenfratz, Leggo – Lazarowich, Pancich

    Diváci: 19 109
    bahis siteleri