Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.) | Ufa – N.Novgorod 0:1 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 09.03.2014, 14:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    67:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Hráči Kazaně dokonávají svůj velký obrat. Vždyť ještě na začátku závěrečné třetiny prohrávali 0:2! Střelu Svitova z levého kruhu vyrazil Koskinen pouze před sebe, kde číhal z pozice obránce najetý ALEXANDER OSIPOV a ten již uklidil kotouč za záda bezmocného hostujícího gólmana. Osipov obrat AK Bars zahájil snížením na 1:2 a v prodloužení se postaral o rozhodující zásah, takže pro domácí fanoušky je nyní oslavovaným hrdinou. Asistence: Alexander Svitov.
     
    59:02
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí to dokázali! Burmistrov u mantinelu vybojoval kotouč a předal ho za branku Stapletonovi, který si vyjel před brankoviště a našel hůl MICHAILA VARNAKOVA, který zblízka poslal puk nad beton Koskinena – 2:2! Asistence: Tim Stapleton a Alexander Burmistrov.
     
    45:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí prosazují! ALEXANDER OSIPOV prostřelil vše, co se před ním nacházelo a snižuje na 1:2. Asistence: Kirill Petrov a Ilja Nikulin.
     
    39:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté využívají až klasickou početní výhodu 5 na 4! DMITRIJ KUGRYŠEV vypálil z poměrně ostrého úhlu a kotouč Garipovovi propadl mezi tělem a bližší tyčkou do branky. Tady můžeme hovořit o zaváhání domácího brankáře. Asistence: Ivan Lekomcev.
     
    00:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Raketový start hostí! Hned první nebezpečný útok Sibiru zakončil po spolupráci se svými skandinávskými spoluhráči gólem DMITRIJ MONJA. Asistence: Jori Lehtera a Jonas Enlund.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 46. Osipov (Petrov, Nikulin), 60. Varnakov (Stapleton, Burmistrov), 68. Osipov (Svitov) – 1. Monja (Lehtera, Enlund), 40. Kugryšev (Lekomcev)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin) – Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, N. Bělov, Osipov, Jarullin – Těreščenko, Petružálek, Petrov – Stapleton, Pesonen, Burmistrov – Varnakov, Svitov, Tkačjov – Bodrov, Obuchov, Lukojanov.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Lekomcev, Hrabal, Kutuzov, Alexejev, Karavajev, V. Bělov, Ožiganov – Lehterä, Monja, Enlund – Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin – Gubin, Sannikov, Šumakov – Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin – Butuzov.

    Rozhodčí: Ronn, Ravodin – Michel, Šichanov

    Diváci: 9300
    bahis siteleri