Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Carolina 5:4 (kon.)
Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Nashville – Columbus 0:1 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (kon.) | San Jose – Montreal 4:0 (kon.)
NY Rangers – Detroit 3:0 (kon.) | Florida – Boston 2:5 (kon.)
po prodl.
Steinbach Black Wings Linz
6:5 (2:1, 3:2, 0:2 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 09.03.2014, 17:30 • Keine Sorgen Eisarena Linz • Play-off EBEL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:30
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdá rána pro znojemské hokejisty. Domácí se snad poprvé za celé prodloužení dostali do útočného pásma a hned je z toho branka. GREGOR BAUMGARTNER, překonává hostujícího gólmana a zajišťuje tak svému týmu dnešní vítězství.
    Bez asistence.
     
    55:16
    No a mohlo to být zase všechno jinak. Jako lasička se znojemskou obranou prodral Lebler, jel sám na Čecha, jeho reflexivní zásah betonem ale drží vyrovnaný stav.
     
    54:52
    Oddechový čas pro domácí tým.
     
    54:52
    Kolarz mohl dokonat velký obrat, poté co se k němu před brankou odrazil volný kotouč. Ouzas ale ramenem vyráží!
     
    53:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je veledůležitá branka, po všem, čím Znojemští v dnešním duelu prošli! Pomohla k ní i trocha štěstí. Blatný našel na pravém křídle rozjetého JANA LATTNERA, jeho střelu Ouzas lapačkou vyrazil do vzduchu, ale kotouč si přesto našel cestu za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    49:14
    Za hrubost vyloučen Leahy (LIN). Přesilovka Znojma.
     
    48:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Přesilovku Znojmo nevyužilo, následně ale přece jen skóruje a dramatizuje závěr zápasu! JAN LATTNER dostal prostor na levém křídle, napřáhl a nekompromisní bombou pod břevno propálil Ouzase. Asistence: Zdeněk Blatný a Antonín Bořuta.
     
    47:11
    Velký tlak Znojma, několikrát stříleli Pavlikovský, Štach i Havlík, Ouzas ale drží svůj tým.
     
    45:39
    Velký závar před Čechem. Lebler zkoušel natřikrát přetlačit brankářův beton, nakonec skončil na ledě se znojemským hráčem na zádech.
     
    44:01
    Tentokrát není o čem diskutovat. Bořuta (ZNO) podtrhl unikajícího soupeře a odsedí si 2 minuty za podražení. Krátká výhoda 5 na 3 pro Linz.
     
    42:07
    Signalizovaná výhoda pro domácí. Po krátkém tlaku před Čechem je vyloučen Sova (ZNO) za napadení.
     
    39:54
    Linz právě vstřelil branku!
    Které okamžitě využívají. PATRICK LEAHY si s Hiseym skvěle prohodil puk, čímž rozhodil Čecha. Leahy pak zakončoval do prázdné brány. Znojemští reklamují faul na Bořutu, ale branka platí. Asistence: Rob Hisey.
     
    37:05
    Hosté v plném počtu. Lattner navíc získal puk a ujížděl sám na Ouzase, za modrou čárou ale zvolil kličku na dotírajícího obránce kotouč ztratil.
     
    31:56
    Po delší odmlce další vyloučení, tentokrát na straně Znojma. Vyloučen Marek Špaček (ZNO) – dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:29
    Orli právě vstřelili branku!
    A hosté ještě nekončí! MICHAEL KOLARZ napřáhl od modré a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Adam Havlík a Jiří Beroun.
     
    26:01
    Vylučuje se na obou stranách po velice ostré výměně názorů. Na trestnou lavici míří Thomas (ZNO) a Iberer (LNZ) – dvě minuty za hrubost.
     
    25:18
    Vyloučen domácí Lebler (LNZ) – dvě minuty za napadení.
     
    24:12
    Po pasáži hry, kdy oba týmy velice intenzivně sváděly souboj o prostor ke střele je vyloučen Zdeněk Blatný (ZNO) – dvě minuty za podražení.
     
    22:26
    Bylo nařízeno trestné střílení! Lattner se dostal do úniku, ale byl faulován!
     
    21:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vystřídalo brankáře, do brány se postavil Jakub Čech. To Orly okamžitě nakoplo. RICHARD PAVLIKOVSKÝ snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Kolarz a Lattner.
     
    20:51
    Linz právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Během osmi vteřin Linz odskakuje na tři branky! DANIEL OBERKOFLER ihned ze vhazování zaváží puk a blafákem mezi betony překonává Hoviho! Asistence: Andrew Hedlund.
     
    20:43
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou velice rychle do dvoubrankového rozdílu. BRIAN LEBLER se ujal puku a prostřelil Hoviho z protiútoku. Asistence: Philipp Lukas.
     
    18:47
    Kolarz pálil znovu, tentokrát od modré. Pucher tečuje těsně nad branku.
     
    16:55
    Hned po buly v pásmu Linze trefil Leahy (LIN) do obličeje jednoho ze znojemských hráčů. Dostává 2 minuty za hrubost. Orli budou hrát čtyři na tři.
     
    16:41
    Současně vyloučeni Fiala (ZNO) a Murphy (LIN) – oba na 2 minuty za hrubost.
     
    13:10
    Baumgartner se prosmýkl kolem Kolarze a měl před sebou jen Hoviho. Znojemský gólman si nadvakrát poradil.
     
    11:36
    Další nebezpečná situace před Hovim. Spannring se po střele od modré dostával k dorážce, obětavý pád Kolarze a rychlé přesunutí Hoviho ale zabránilo pohromě.
     
    08:56
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a otáčejí průběh utkání. Murphyho dělovku od modré protlačil z dorážky skrz Hoviho betony Lebler a JASON ULMER poté v pádu došťouchal puk za brankovou čáru. Asistence: Brian Lebler a Curtis Murphy.
     
    08:16
    Podešva (ZNO) vyloučen za hákování. Znojmo se bude bránit.
     
    02:55
    Lebler (LIN) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    02:04
    Linz právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako před chvílí, tentokrát už se ale PATRICK SPANNRING dostal až do zakončení a švihem do horního růžku překonal Hoviho. Ten si lapačkou sáhl na kotouč, ale nedokázal ho zastavit. Asistence: Kevin Macierzynski a Michael Mayr.
     
    01:18
    Oberkofler mohl vzápětí jet na Hoviho, ale Bořuta dobře zasáhl a vypíchl kotouč.
     
    00:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Jenže tohle je odpověď jako hrom! Druhý znojemský útok vypíchl soupeři puk na útočné modré, v brejku našel Šeda přesně ONDŘEJE FIALU, který střelou k bližší tyči překonává Ouzase! Asistence: Jan Šeda a Aleš Sova.

    Lukáš Peroutka

    Vojta Pojer

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 3. Spannring (Macierzynski, Mayr), 9. Ulmer (Lebler, Murphy), 21. Lebler (Lukas), 21. Oberkofler (Hedlund), 40. Leahy (Hisey), 65. Baumgartner – 1. Fiala (Šeda, Sova), 22. Pavlikovský (Kolarz, Lattner), 29. Kolarz (Havlík, Beroun), 49. Lattner (Blatný, Bořuta), 54. Lattner


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Hirn) – Murphy, R. Lukas, MacDonald, Hedlund, Dorion, Mitterdorfer, Mayr, Fechtig – Lebler, Moran, Ulmer – Kozek, Hisey, Leahy – Baumgartner, Oberkofler, Iberer – Spannring, P. Lukas, Macierzynski.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (21. Čech) – Pavlikovský, Štach, Sova, Thomas, Kolarz, Bořuta, Müller – Blatný, Sýkora, Lattner – Beroun, Fiala, Šeda – Podešva, Pucher, Havlík – Novák, Bartoš, Jiránek – Špaček.

    Rozhodčí: Berneker, Trilar – Nothegger, Raković
    bahis siteleri