Viťaz – Čerepovec 4:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Omsk 5:1 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 3:2 (kon.)
Minsk – Atlant 4:1 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Atlant Moskevská oblast
Pátek 14.03.2014, 17:00 • Minsk Ice Palace • KHL - Pohár naděje
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a někdy příště nejen u hokeje na počtenou ! (19:09:57)
     
    Utkání je u konce. Domácí se radují z celkem přesvědčivé výhry a Atlant to bude mít v odvetě na svém hřišti velmi obtížné.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo rozhodlo zápas během přesilové hry po vyloučení Arťuchina. Autorem čtvrtého zásahu v Atlantské síti je Alexej Kaljužnyj. Asistence: Andrej Stas, Alexandr Matěruchin.
     
    57:05
    Jevgenij Arťuchin (ATL) komplikuje šanci Atlantu na závěrečný tlak, jelikož musí na dvě minuty na trestnou lavici za sekání.
     
    49:13
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zanedlouho se však domácí dostávají zpět do dvougólového vedení. Autorem branky je Sergej Drozd. Asistence: Jevgenij Dadonov, Anatolij Protasenja.
     
    46:00
    Atlant právě vstřelil branku!
    Atlant se dočkává snížení zásluhou střelce Nikity Sošnikova. Bez asistence.
     
    43:13
    Lukáš Krajíček (MIN) vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. I přes pár vyloučení se skóre nemění a i po čtyřiceti minutách drží domácí dvoubrankový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    33:21
    Dvojnásobné vyloučení po jednom hráči z obou celků. Za hrubost musí dvě minuty odsedět Alexej Petrov (ATL) a Anatolij Protasenja (MIN).
     
    30:58
    Zanedlouho se však počet hráčů na ledě srovná. Igor Radulov (ATL) se provinil vysokou holí a taktéž jako jeho soupeř před pár vteřina míří na trestnou lavici.
     
    30:44
    Za držení vyloučen na dvě minuty Ilja Šinkevič (MIN).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Hraje se zatím bez vyloučení. Spokojenějším týmem po úvodní dvacetiminutovce jsou zcela zaslouženě domácí, kteří svých šest střel dokázali, především díky povedenému vstupu do utkání, přetavit ve dvě branky. Hosté nezaháleli, ale ani sedm střel nestačilo na překonání domácího Milčakova.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    04:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí celkem brzy odskakují hostům již na dvoubrankový rozdíl. Galimov musel vyndavat puk ze své sítě po střele Alexandra Matěruchina. Asistenci si připisuje český hráč Zbyněk Irgl.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 2. Pavlovič (Nogačjov), 5. Matěruchin (Irgl), 50. Drozd (Dadonov, Protasenja), 58. Kaljužnyj (Stas, Matěruchin) – 46. Sošnikov


    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen) – Goroško, Krajíček, Lintner, Nogačjov, Šinkevič, Filičkin, Zozon, Kolenčukov – Matěruchin, Stas, Kaljužnyj – Jefimenko, Surový, Irgl – Zacharov, Kitarov, Pavlovič – Protasenja, Drozd, Dadonov.
    Atlant Moskevská oblast: Galimov (Borisov) – Aťušov, Rukavišnikov, Novopašin, Petrov, Niskala, Velikov – Michonov, Jašin, Kolcov – Arťuchin, Kadějkin, Šmeljov – Majorov, Engqvist, Radulov – Haataja, Trubačjov, Levickij.

    Rozhodčí: Oskirko, Belajev – Čubykin, Fatejev.
    bahis siteleri