Jihlava – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Písek 2:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Havířov 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:10 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Letňany – Chomutov 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – Vsetín 7:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
10:1 (2:0, 2:1, 6:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 11.10.2014, 15:15 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu desítka! Před hostující bránou vznikla velká skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval TOMÁŠ MALÝ, který vstřelil už desátou branku Olomouce. Asistence: Jakub Heža.
     
    56:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vstřeluje další branku v přesilové hře! Kuba nahrál modrou čáru VÍTĚZSLAVU BEUTLOVI, jehož střela skončila až v hostující bráně. Asistence: Miroslav Kuba.
     
    55:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora přidává už svou osmou branku!!! Horák našel na pravé straně zcela volného MIROSLAVA KUBU, který nedal Bayerovi šanci a trefil puk přesně k tyči.
     
    52:03
    Prokeš teď v rohu obranného pásma hodně tvrdě sestřelil domácího Hajšmana, kterého na domácí střídačku nakonec museli odvážet jeho spoluhráči. Martin Prokše (POR) nakonec dostává pětiminutový trest plus do konce utkání. Pět minut za něj odsedí Ondřej Veselý.
     
    49:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se dostala do úniku dvou na jednoho a celou situaci nakonec vyřešil JAN ŠTEFKA svou střelou do pravého horního růžku. Asistence: Jaroslav Škoda.
     
    46:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora přidává svou šestou branku. Marek držel kotouč v rohu kluziště a následně přihrál mezi kruhy, kde si najel JAKUB HEŽA, který prostřelil Škodu. Asistence: Dominik Marek, Tomáš Malý.
     
    43:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vstřelila branku ve svém oslabení! Hajšmanovi se podařilo vybojovat puk za hostující bránou a následně jej předložil mezi kruhy, kde si najel MAREK HUSTÁK, který poslal kotouč přesně do pravého horního růžku Škodovy brány. Asistence: Dominik Hajšman.
     
    39:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bratři Zabloudilové ujeli do přečíslení dvou na jednoho, ve kterém Zdeněk nahrál Matějovi, jenž mu vrátil puk před zcela prázdnou bránu a ZDENĚK ZABLOUDIL už jen uklidil kotouč do hostující brány. Asistence: Matěj Zabloudil.
     
    35:58
    Boháč vystřelil od modré a trefil jen svého stínícího spoluhráče, od kterého se však kotouč odrazil k Horvátovi, kterého dokázal skvěle vychytat Šoustal.
     
    34:49
    Hosté budou hrát dlouhou dvojnásobnou přesilovku, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen Marek Štreit (OLO).
     
    34:10
    Poruba bude hrát přesilovou hru, protože Jindřich Kolovratník (OLO) dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odsedí Marek Husták.
     
    34:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla pěkná akce JANA ŠTEFKY, který si vybruslil z rohu kluziště až před Škodu, kterému pověsil puk pod břevno hostující klece. Bez asistence.
     
    33:24
    Hajšman našel nádhernou přihrávkou Marka, který už mohl navýšit vedení Olomouce, ale proti byl brankář Poruby Škoda, který jeho zakončení dokázal zlikvidovat.
     
    32:10
    Metelka vystřelil od modré čáry a jeho pokus Škoda vyrazil před sebe, kde se hned ke dvěma dorážkám dostal Heža, ale ani jednou se mu nepodařilo překonat hostujícího brankáře.
     
    28:58
    Holub měl na své holi vyrovnávací branku! Stach mu totiž přihrál na levou stranu, kde měl dostatek prostoru, ale hostující hráč trestuhodně minul olomouckou klec.
     
    26:12
    Hlavní rozhodčí uděluje další dvě minuty. Tentokrát je to na straně hostů, protože si dvě minuty za podražení odsedí Jaromír Široký (POR).
     
    25:56
    Před olomouckou bránou nyní vznikla menší skrumáž, po které jsou na dvě minuty za hrubost vyloučeni Miroslav Kuba (OLO) a Martin Prokeš (POR).
     
    24:17
    Matic Jeklič (OLO) oslabuje svůj tým, protože dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    23:57
    Žídek mohl ujíždět zcela sám na Šoustala, ale chyběla mu rychlost, a tak byl při svém zakončení hodně tísněn domácím hráčem.
     
    21:44
    Kohouti budou hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za vysokou hůl dostává Filip Boháč (POR).
     
    20:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    A to LUKÁŠ HORVÁT proměňuje! Hostující útočník sice zakopl o modrou čáru a upadl, ale rychle se zvedl a následně prostřelil Šoustala pod jeho lapačkou.
     
    20:28
    Horvát ujížděl do samostatného úniku, ve kterým byl nakonec i faulován, a tak Poruba pojede trestné střílení.
     
    19:10
    Mora bude hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování si vykoledoval Jakub Bialoň (POR).
     
    18:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To byla velice pěkná kombinace domácích hokejistů! Kuba zpoza porubské brány přihrál puk mezi kruhy najetému Beutlovi, jehož střelu ještě Škoda vyrazil ke své levé tyči, kde však stál MATĚJ ZABLOUDIL, který už jen přehodil ležícího brankáře. Asistence: Vítězslav Beutl, Miroslav Kuba.
     
    13:24
    Současně jsou vyloučeni na Radim Šustala (POR) na dvě minuty za hákování a domácí Jindřich Kolovratník (OLO) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Jeklič nahrál na modrou čáru JIŘÍMU KALIŠOVI, jenž využil toho, že Škoda nesmyslně ležel ve své bráně a pouze nahodil puk do horních pater porubské brány. Asistence: Matic Jeklič.
     
    12:28
    Olomouc bude hrát proti třem! Zcela zbytečným faulem v útočném pásmu se nyní prezentoval Ondřej Žídek (POR), a tak dostává dvě minuty za podražení.
     
    12:15
    Přesilová hra Kohoutů je předčasně u konce, protože 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku dostává Jan Štefka (OLO), menší trest odsedí Matěj Zabloudil.
     
    11:55
    Mora bude hrát další přesilovou hru, protože si dvě minuty za podražení posedí na trestné lavici Jakub Stach (POR).
     
    08:05
    Svou první přesilovou hru si nyní zahraje Olomouc, protože dvě minuty za držení protihráče dostává Lukáš Prepsl (POR).
     
    05:17
    Hosté budou hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za vražení na hrazení si odsedí Miroslav Kuba (OLO).
     
    00:44
    Horvát našel výbornou křižnou přihrávkou Nardelliho, jehož okamžité zakončení však skvěle vychytal přesunující se Šoustal.
     
    00:23
    Poruba bude hrát velmi brzy přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen Marek Husták (OLO).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 14. Kališ (Jeklič), 19. M. Zabloudil (Beutl, Kuba), 35. Štefka, 39. Z. Zabloudil (M. Zabloudil), 44. Husták (Hajšman), 47. Heža (Marek, Malý), 50. Štefka (Škoda), 56. Kuba (Horák), 57. Beutl (Kuba), 58. Malý (Heža) – 21. Horvát (TS)


    HC Olomouc: Šoustal (Pospíšil) – M. Zabloudil, Kališ, Štefka, Kolovratník, Štreit, Metelka, Beutl, Škoda – Heža, Spurný, Hajšman, Jeklič, Z. Zabloudil, Horák, Marek, Říčka, Husták, Malý, Kuba.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Škoda (50. Bayer) – Olšr, Skokan, Šustala, Široký, Pažický, Boháč, Prokeš, Konvička, Prepsl – Holub, Csabala, Malát, Stach, Veselý, Nardelli, Bialoň, Žídek, Horvát, Irgl.

    Rozhodčí: Kika – Doležel, Bubela
    bahis siteleri