Boston – Florida 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Edmonton 4:1 (kon.) | Washington – Calgary 3:4 (po pr.)
Columbus – Carolina 2:4 (kon.) | New Jersey – St. Louis 0:1 (kon.) | Montreal – Chicago 0:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Los Angeles 1:3 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Detroit Red Wings
Středa 05.11.2014, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Clarke MACARTHUR - 3:1
     
    59:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak powerplay Detroitu měla velmi krátkého trvání. CLARK MACARTHUR totiž ze středního pásma bez problémů zamířil přesně do odkryté brány a rozhoduje toto utkání. Asistence: Cody Ceci
     
    58:43
    Hosté v útočném pásmu, Howard na střídačce. Detroit hraje v šesti!
     
    55:17
    Neuvěřitelné chvilky na obou stranách nejdříve trefil Kronwall tyč a poté šli dva domácí hráči sami na Howarda, ale Turris nedokázal dostat puk do prázdné brány!
     
    54:56
    Krátce po inkasované brance budou mít hosté možnost přesilové hry. Jared Cowen (OTT) si příliš pomáhal rukama a je vyloučen na dvě minuty za držení.
    Patrick WIERCIOCH - 2:1
     
    54:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se pět minut před koncem třetí třetiny dostávají opět do vedení! Hosté po vhazování nedokázali dostat puk ze svého pásma, ten se dostal až na hůl PATRICKA WIERCIOCHA, který s ním popojel blíž k bráně a střelou švihem překonává Jimmyho Howarda. Asistence: Mark Stone, Erik Karlsson
     
    48:35
    Tak ani Jimmy Howard se nenechal zahanbit a předvedl skvělý zákrok proti střele Milana Michálka z prostoru mezi kruhy. Legwandova dorážka nezamířila do odkryté brány.
     
    46:55
    Chvíle klidu pro Ottawu. Gustav Nyquist (DET) odchází na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    46:11
    Neskutečný zákrok nyní předvedl Craig Anderson! Tomáš Jurčo zakončoval přečíslení dva na jednoho, ale domácí brankář se převalil a poté betonem vykopl kotouč mířící do odkryté horní části branky.
    Henrik ZETTERBERG - 1:1
     
    42:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Danny DeKeyser sice tváří v tvář Andersonovi neuspěl, ale puk se odrazil k HENRIKU ZETTERBERGOVI, který do něj plácl a kotouč skončil pod břevnem Andersonovy brány. Asistence: Joahn Franzén, Danny DeKeyser
     
    38:50
    Legwand vystihl přihrávku na modré, šel sám na gólmana, ale hostující obránce ho dokázal dobruslit a těsně před Howardem mu odebral kotouč.
     
    38:30
    Teď už se však bude. Na trestnou lavici míří za podražení Chris Neill (OTT). Nutno říci, že to byl hodně nešťastný zákrok.
     
    36:13
    Puk se pro domácí špatně poodrážel až před prázdnou bránu Andersona, který zrovna dojížděl zpoza ní, ale domácí brankář byl bleskově na svém místě a skvěle zasáhl proti gólovce Sheahana!
    Erik KARLSSON - 1:0
     
    34:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí obránce to zkusil podruhé a tentokrát se raduje z branky. Na modré čáře mu nabil Kyle Turris a kapitán Senátorů ERIK KARLSSON propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kyle Turris, David Legwand
     
    34:00
    Brendan Smith odchází na trestnou lavici za hákování.
     
    25:42
    Domácí jsou v plném počtu, ale Anderson se musí hodně ohánět. Ottawský gólman vychytal jak Abdelkadera, tak Pavla Dacjuka a připsal si několik důležitých zákroků. Oba detroitští hráči zakončovali z opravdu výborných pozic.
     
    24:13
    Obrovskou šanci ve vlastním oslabení měl Kyle Turris. Od vlastní modré uháněl sám na Howarda, ale zakončením trefil pouze lapačku hostujícího brankáře a ten předvedl opravdu pohledný zákrok pro diváky.
     
    23:31
    Nyní se však faulem provinil kapitán Erik Karlsson (OTT) a odchází na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    16:25
    Karlsson skvěle našel MacArthura, ale jeho střelu zastavuje opět skvělý Jimmy Howard!
     
    15:28
    Joakim Andersson (DET) byl příliš aktivní při napadání a je vyloučen za vysokou hůl.
     
    13:48
    Jonathan Ericsson (DET) je prvním vyloučeným zápasu. Potrestán dvěma minutami za držení.
     
    08:37
    Nejdříve šel Chris Neill sám na Howarda, neuspěl, a poté mohl střílet z výborné pozice metr před brankovištěm, ale puk mu sjel z hole a k druhému zakončení se tak domácí útočník vůbec nedostal.
     
    05:22
    Howard si připisuje další výborný zákrok. Tentokrát si před něj sjel MacArthur, ale ani nejlepší střelec Ottawy nebyl úspěšný.
     
    02:02
    První velkou šanci zápasu si připsali domácí! Ale Bobby Ryan nedokázal tváří v tvář Howardovi zasunout puk za beton hostujícího brankáře.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 35. Karlsson (Turris, Legwand), 55. Wiercioch (Stone, Karlsson), 60. MacArthur (Ceci) – 43. Zetterberg (Franzén, DeKeyser)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson (C), Phillips (A), Ceci, Cowen, Gryba, Wiercioch – Ryan, Turris, MacArthur – Condra, Zibanejad, Michálek – Neil (A), Legwand, Smith – Stome, Lazar, Hoffman
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall (A), Ericsson, Lashoff, DeKeyser, Kindl, Smith – Zetterberg (C), Dacjuk (A), Abdelkader – Nyquist, Sheahan, Tatar – Franzén, Helm, Jurčo – Andersson, Glendening, MIller

    Rozhodčí: Jean Hebert, Brad Watson – David Brisebois, Derek Nansen

    Diváci: 16436
    bahis siteleri