Boston – Florida 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Edmonton 4:1 (kon.) | Washington – Calgary 3:4 (po pr.)
Columbus – Carolina 2:4 (kon.) | New Jersey – St. Louis 0:1 (kon.) | Montreal – Chicago 0:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Los Angeles 1:3 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:5 (2:0, 0:1, 0:4)
Vancouver Canucks
Středa 05.11.2014, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Hostující Bieksa ještě musel usednout na trestnou lavici, nijak ani neprotestoval. Dostává dvě minuty za zdržování hry.
    Shawn MATTHIAS - 2:5
     
    53:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Takový průběh třetí třetiny určitě kouč Patrick Roy po zápase vyčte svým svěřencům, protože hráči Vancouver Canucks jsou zase o gól blíže zisku oběma bodům ze zápasu na ledě Colorada. Prověřit zkusil gólmana Varlamova SHAWN MATTHIAS, který nezaváhal a svou první vstřelenou brankou aktuálně hrané sezóny zvyšuje na 5:2 pro Canucks. Hosté mohou hrát zase o něco klidněji. Bez asistence.
     
    50:17
    Nová nepříjemnost pro domácí, které čeká oslabení. Nathan MacKinnon dostává dvě minuty za držení.
    Nick BONINO - 2:4
     
    49:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Smršť Kosatek během poslednich minut jen tak nepřestává, opět krásná střela a Vancouver vede již rozdílem dvou branek. Kdo by to ještě chvíli před koncem druhé části hádal? Stejně jako u předchozí branky, také teď se nejvíce raduje NICK BONINO, protože právě on nádhernou trefou o tyč překonal brankáře Varlamova. Asistence: Chris Higgins.
    Nick BONINO - 2:3
     
    44:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Další jásot a povyk zazněl z řad Vancouver Canucks, protože právě nyní dokonávají hosté obrat ve výsledku, který začal na konci druhé periody. NICK BONINO byl jako první poblíž pravé tyčky, aby zasunul za brankovou čáru puk, který poslal na jeho hokejku milimetrově přesnou přihrávkou Chris Higgins. Rozhodčí ještě jel něco zkontrolovat na video, ale zásah platí. Asistence: Chris Higgins, Linden Vey.
    Derek DORSETT - 2:2
     
    42:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nemůžeme rozhodně říci, že by vyrovnání Vancouveru nebylo zasloužené, naopak. Hosté vedou ve statistice střel na branku a nyní se jim povedlo vysokou střeleckou podívanou zužitkovat ve druhý gól. DEREK DORSETT nechal doskákat kotouč až za Semjona Varlamova a může společně s ostatními muži v bílém slavit. Asistence: Dan Hamhuis, Zach Kassian.
    Henrik SEDIN - 2:1
     
    39:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gól do šatny, přesně tak se označuje situace, když tým skóruje těsně před koncem hrané periody. A to se právě podařilo hráčům Canucks. Dlouho točili hráči v bílých trikotech Colorado kolem jeho vlastní branky, aby nakonec rozebrali jejich postavení a poslali puk do poloviny odkryté svatyně. Konkrétně zakončoval HENRIK SEDIN, jenž dává Vancouveru naděje do poslední části. Asistence: Daniel Sedin, Alexander Edler.
     
    37:40
    Vancouver nebyl daleko od vstřelené branky, po Sedinově ráně zaznovil touš o tyčku a málem doklouzal i za brankovou čáru. Varlamov jej dostal mezi betony, i když o tom sám ani nevěděl.
     
    36:41
    A hned obrovská šance pro hostující mančaft! Matthias uháněl samotný na branku, ale Varlamov za jásotu domácích fanoušků jeho šanci chytá.
     
    34:18
    Za krosček ve stejném čase vyloučen hostující brankář Ryan Miller, za nějž odjel do boxu pykat trest spoluhráč.
     
    34:03
    Teď ale Nathan MacKinnon v daleko slibnější šanci, skoro osamocený proti Ryanovi Millerovi ale přestřelil, i když si stihl ránu připravit.
     
    29:20
    Hostující Hamhuis musí jít odsedět dvě minuty za sekání, nyní čeká období problémů Vancouver.
     
    27:06
    Následuje vyloučení, hlavní rozhodčí se odhodlal poslat na trestnou lavici Nicka Holdena, který ošklivě srazil Kassiana nedaleko modré čáry a dostává dvě minuty za faul loktem. Přesilovka pro Vancouver Canucks.
     
    22:50
    Zmatená defenzíva Colorada na chvíli vůbec nevěděla, kde se nachází puk, Varlamov jej také hledal. Nakonec skončil mimo dosah jeho branky.
     
    22:28
    Jeden z domácích hráčů už míří na trestnou lavici. Holden se provinil nedovoleným bráněním a doufá, že v boxu vydrží celé dvě minuty.
    Jamie MCGINN - 2:0
     
    16:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Začátky a konce třetiny, přesně tahle období vypadají, že by dnes mohla hokejistům z Denveru sedět. Kombinace domácích v útočné třetině vyslala na pravé křídlo čekajícího hráče jménem JAMIE MCGINN, jenž dostal poté přesnou přihrávku na hůl od Jaroma Iginly a dopravil kus černé gumy do sítě. Avalanche dávají důležitou ukliďnujicí branku před koncem první části. Asistence: Jarome Iginla, Erik Johnson.
     
    07:55
    Možnost vyzkoušet přesilovou hru mají také Colorado Avalanche. Čtyři minuty za vysokou hůl inkasuje od rozhodčího Kevin Bieksa.
     
    07:50
    Až nyní jej málem čekali trable, když se sotva stihl přesunout k levé tyči, aby stihl odražený touš od zadního mantinelu.
     
    03:27
    První vyloučení dnešního duelu, dvě minuty za vysokou hůl míří do boxu trestoměřičů odpykat hokejista Colorada Cliche.
    John MITCHELL - 1:0
     
    01:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v minulém domácím utkání proti Anaheim Ducks, i dnes začíná Colorado skórovat okažimtě po začátku základní hrací doby. Teprve druhý přesun domácích před branku soupeře znamená úvodní puk v síti. Do míst nedaleko Millerovy svatyně sjel s kotoučem připravený ke střele JOHN MITCHELL, který krásně ranou o tyčku poslal touš do klece. Asistence: Alex Tanguay, Dennis Everberg.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Mitchell (Tanguay, Everberg), 17. McGinn (Iginla, Johnson) – 40. H.Sedin (D.Sedin, Edler), 43. Dorsett (Hamhuis, Kassian), 45. Bonino (Higgins, Vey), 50. Bonino (Higgins), 54. Matthias


    Colorado Avalanche: Varlamov – Johnson, Hejda, Holden, Stuart, Guenin, Barrie – MacKinnon, Duchene, Landeskog – Iginla, O'Reilly, McGinn – Everberg, Mitchell, Tanguay – Talbot, Cliche, McLeod
    Vancouver Canucks: Miller – Tanev, Edler, Sbisa, Hamhuis, Bieksa, Stanton – Vrbata, D. Sedin, H. Sedin – Vey, Bonino, Higins – Kassian, Richardson, Matthias – Hansen, Horvatt, Dorsett

    Rozhodčí: Charron, Devorski – Cameron, Murphy

    Diváci: 13 221
    bahis siteleri