Třebíč – Šumperk 4:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 1:2 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Chomutov 1:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 3:2 (kon.) | Prostějov – Most 1:2 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 5:4 (po pr.)
po prodl.
AZ Havířov
5:4 (0:1, 2:2, 2:1 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 05.11.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tato strhující bitva končí happyendem pro domácí AZet! TOMÁŠ FOŘT si s pukem nabruslil do útočné třetiny a zkusil se protlačit až před branku. Po jeho střele vznikla před Volkem skrumáž a volný puk se opět ocitl na čepeli tohoto úspěšného střelce Havířova, kterému již stačilo pouze trefit prázdnou branku!
    Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    62:07
    Před domácí brankou vznikl velký zmatek, který nakonec ležící brankář Daneček uhasil.
     
    57:02
    Sztefek ujížděl v oslabení s pukem sám na branku, a přestože byl ve velké tísni s protihráčem, dokázal vystřelit! Puk proletěl jen pár centimetrů kolem tyče, za kterou se Volke pouze oháněl! Tohle je strhující hokej vážení !!
     
    56:20
    Lukáš Daneček (HAV) vyloučen na dvě minuty za podražení. Trest odpykává za něj Jan Maruna.
     
    56:18
    Tůma se dostal k volnému puku před brankou, ale přestože brankáře Danečka se mu překonat podařilo, brankovou konstrukci již ne! Zazvonila tyč!
     
    55:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Téměř identická situace končí čtvrtou brankou domácích! MARTIN MATĚJÍČEK střílel tvrdý projektil od modré čáry a puk byl možná ještě těsně před brankou některým z hráčů tečován. Brankář Volke nestihl včas sklapnout betony, a tak se za pukem musel ohlížet až v momentě, kdy byl za brankovou čárou.
    Asistence: Robert Říčka.
     
    55:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAKUB ŠLAHAŘ napřáhl s pukem zhruba dva metry za modrou čárou a vypálil na branku tak dobře umístěnou bombu, že prošla až za záda bezmocného Volkeho.
    Asistence: Robert Říčka, Martin Matějíček.
     
    54:43
    Říčka si s vybojovaným pukem vyjel do mezikruží, ale zamířit přesně nedokázal, jeho pokus ukryl Volke ve výstroji.
     
    54:18
    David Tůma (UNL) vyloučen na dvě minuty za podražení a Havířov tak dostává zřejmě poslední šanci, jak tento zápas minimálně více zdramatizovat.
     
    50:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Jan Kloz se v rohu kluziště perfektně zorientoval a poslal tak puk na volného VÍTA BUDÍNSKÉHO. Ten s ničím neotálel a svou střelu poslal do protipohybu brankáře Danečka, který tak svou lapačkou máchal naprázdno.
    Asistence: Jan Kloz, Jakub Pořický.
     
    47:23
    Říčka se po přihrávce spoluhráče zpoza branky dostal do palebné pozice, ale jeho jedovku zřejmě špičkou lapačky vyrazil nad branku vynikající Volke!
     
    44:44
    Ondřej Holomek (UNL) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    42:19
    Roubík se ocitl s pukem před brankou a po jeho střele měl před sebou odražený puk před ležícím brankářem, jenže ten byl ve vzduchu a "golfákem" se mu kotouč do odkryté klece nepovedlo dostrčit.
     
    41:02
    Michael Foltýn (HAV) vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.
     
    39:51
    Holomek se dostal v posledních vteřinách druhé třetiny do další vyložené šance! Před brankou hostů si dovolil dokonce kličku, ale jeho pokus do odkryté branky AZetu vyrazil famózním zákrokem pravého betonu brankář Daneček!
     
    39:30
    Pechanec se velkým důrazem v brankovišti dostal ke střele i k následné dorážce, ale vyjetého brankáře Volkeho prostřelit nedokázal.
     
    38:33
    Tůma využil zlomené hokejky domácího Krisla, díky čemuž ujížděl sám na brankáře. Přímý souboj muže proti muži vyhrál brankář Daneček, který střelu nápřahem dokázal pochytit.
     
    36:51
    Petr Přeučil (UNL) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    32:30
    Repe už se napřahoval ke střele do prázdné branky po křižné přihrávce, ale na poslední chvíli mu do dráhy letu kotouče vložil svou hůl jeden z obránců Ústí.
     
    32:04
    Jaroslav Roubík (UNL) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    30:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další branka pro AZet! Z podobné situace padá i druhá branka domácích, když se kotouč dostal zpoza branky z hole Jana Maruny na číhajícího MARTINA JAKÚBKA, stojícího na hranici brankoviště. Volke proti jeho ráně do horní části branky nedokázal včas zareagovat!
    Asistence: Jan Maruna, Jakub Šlahař.
     
    29:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Odražený puk od rohu kluziště se dostal přímo na čepel volného TOMÁŠE JIRÁNKA, který přesouvajícího se brankáře Volkeho dokázal konečně překonat!
    Asistence: Jurij Repe.
     
    27:45
    Neskutečný moment při přesilovce AZetu, když se domácí dostali snad do čtyř vyložených šancí rychle po sobě! Na tečovanou střelu Krisla si však Volke počíhal, stejně jako na střelu z první do odkryté branky z hole Jakúbka. Poté měli domácí další dvě šance, všechny však ztroskotaly na vynikajícím brankáři Slovanu!
     
    26:34
    Petr Přeučil (UNL) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    26:10
    Jiránek se dostal do nebezpečné střely z první přímo mezi kruhy, ale jeho pokus nakonec vytěsnil těsně mimo branku zákrokem lapačkou brankář Volke.
     
    22:37
    To už je příliš pro brankáře Matouška, který tak místo v brance přenechává Lukáši Danečkovi.
     
    22:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    JAN KLOZ využil zmatku v rozehrávce domácích a s pukem pádil sám na branku. Rychlou kličkou do bekhendu a zvednutím puku pod víko tak zvyšuje náskok Slovanu už na tři branky!
    Bez asistence.
     
    21:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ihned po buly se prosazují hosté, kteří tak rychle využívají přesilovou hru. Nahození od modré tečoval před brankou TOMÁŠ KOLAFA, na jehož lehkou změnu dráhy letu puku neměl brankář Matoušek šanci.
    Asistence: David Tůma, Jaroslav Roubík.
     
    21:48
    Antonín Pechanec (HAV) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    19:20
    Jiránek s Fořtem mohli v závěru prvního dějství vyrovnat, když nejprve Fořt promáchl přihrávku do odkryté branky, aby o pár vteřin později tečoval Jiránek puk jen pár centimetrů od levé tyčky. Volke by na tuto změnu směru nestihl však zareagovat.
     
    09:03
    Pechanec se po chybné rozehrávce soupeře dostal s pukem sám před branku ale jeho střela z poměrně velké blízkosti úspěch neslavila! Volke se proti němu dobře postavil a rána jej trefila.
     
    06:31
    Jaroslav Roubík (UNL) vyloučen na dvě minuty za podražení a domácí tým si zahraje druhou přesilovku.
     
    05:32
    Fejko mohl po nedorozumnění v obraně hostů nahrávat kotouč na volného Marunu, ale přihrávka se mu lehce řečeno vůbec nepovedla, a tak si brankář Volke nemusel připisovat žádný zákrok.
     
    04:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po nešťastném odrazu kotouče od zadního mantinelu za brankou se kulatý nesmysl dostal přímo na hůl volného VÍTA BUDÍNSKÉHO, který přesnou ranou k levé tyči překonává brankáře Matouška!
    Asistence: Jan Kloz.
     
    00:53
    Jakub Pořický (UNL) vyloučen na dvě minuty za sekání.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 30. Jiránek (Repe), 31. Jakúbek (Maruna, Šlahař), 56. Šlahař (Říčka, Matějíček), 56. Matějíček (Říčka), 63. Fořt (Jiránek) – 5. Budínský (Kloz), 22. Kolafa (Tůma, Roubík), 23. Kloz, 51. Budínský (Kloz, Pořický)


    AZ Havířov: Matoušek (od 23. Daneček) – Matějíček, Foltýn, Krisl, Graca, Lenďák, Bezuška, Repe – Jiránek, Kolouch, Fořt – Jakúbek, Šlahař, Klimša – Říčka, Pechanec, Tomi – Fejko, Maruna, Sztefek.
    Trenéři: Jan Daneček, Tomáš Potěšil.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Petrásek) – Kolafa, Holomek, Brož, Vágner, Černý, Smetana, Zdvořáček – Tůma, Roubík, Rod – Budínský, Kloz, Pořický – Gengel, Baránek, Přeučil – Suchan, Vávra, Kuchynka.
    Trenéři: Tomáš Mareš, Miroslav Mach.

    Rozhodčí: Doležal – Reich, Polák

    Diváci: 2121
    bahis siteleri