Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Chomutov – Havířov 4:3 (po pr.)
Kadaň – Jihlava 2:3 (1:2 po s.n.) | Třebíč – Kladno 4:6 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:6 (1:2, 3:1, 0:3)
Rytíři Kladno
Sobota 08.11.2014, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    DRAGOUN - 4:6
     
    59:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL DRAGOUN se zmocnil puku a korigoval skóre na nejspíše konečných 4:6 střelou do prázdné branky. Bez asistence.
    KLOUČEK - 4:5
     
    53:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno jde opět do vedení. Diagonální přihrávku dostal na pravou stranu TOMÁŠ KLOUČEK, vystřelil a puk proklouzal mezi betony Faltera až do branky. Nutno dodat, že střela měla nulovou razanci. Asistence: Jan Eberle, David Stach.
    TENKRÁT - 4:4
     
    46:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vyrovnává! U pravého mantinelu se s pukem objevil PETR TENKRÁT, který na nic nečekal a vyslal prudký projektil. Ten zapadl do horního rohu branky. Asistence: David Růžička.
    ŘÍPA - 4:3
     
    35:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí vývoj dnešního zápasu a jdou poprvé do vedení! JIŘÍ ŘÍPA střílel od levého mantinelu na vzdálenější tyčku a nutno dodat, že se trefil přesně! Asistence: Lukáš Havel, David Dolníček.
    HAVEL - 3:3
     
    32:53
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Střelu vyrazil Chábera pouze před sebe, nastal před brankou Kladna obrovský zmatek, nejlépe se zorientoval LUKÁŠ HAVEL, který s obrovskou dávkou důrazu propasíroval touš za brankáře Kladna. Bez asistence.
    PEKR - 2:3
     
    31:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč snižuje na rozdíl jediné branky! Od modré čáry vyslal přesnou střílenou přihrávku Jakub Šaur, do ní vložil hůl MATĚJ PEKR a nedal tak brankáři možnost zasáhnout. Asistence: Jakub Šaur, Miroslav Holec.
    HORNA - 1:3
     
    21:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno dává hned v úvodu druhé třetiny branku! Od modré čáry nahazoval puk Moravčík, těsně před Falterem jej tečoval TOMÁŠ HORNA. Překonal tak domácího brankáře, byť s velkou dávkou štěstí. Asistence: Michal Moravčík, Petr Tenkrát.
    HOŘAVA - 1:2
     
    12:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovky sice hosté nevyužili, to je však vůbec mrzet nemusí. MILOSLAV HOŘAVA si vzal touš v rohu kluziště, vybruslil si do lepší střelecké pozice, odkud překonal brankáře Faltera střelou na vzdálenější tyčku. Asistence: Tomáš Pitule.
    ŘÍPA - 1:1
     
    04:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tomu říkám odpověď! Chábera sice vyrazil střelu Bartoně z levého křídla, ale k puku se nejrychleji dostal JIŘÍ ŘÍPA, prostřelil Cháberu a rozjásal tak fanoušky. Asistence: Jakub Bartoň, Miroslav Holec.
    DRAGOUN - 0:1
     
    03:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je nečekaná branka Kladna! MICHAL DRAGOUN vystřelil ihned z vhazování, načež nedokázal domácí brankář nijak zareagovat. Bez asistence.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Řípa (Bartoň, Holec), 32. Pekr (Šaur, Holec), 33. Havel, 36. Řípa (Havel, Dolníček) – 4. Dragoun, 13. Hořava (Pitule), 21. Horna (Moravčík, Tenkrát), 47. Tenkrát (Růžička), 54. Klouček (Eberle, Stach), 60. Dragoun


    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Máj) -Zdráhal, Malena "A", Bartoň, Bilčík, Přibyl, Šaur, Juráň – Havel, Dolníček "C", Erat "A" – Pekr, Holec, Řípa – Čuřík, Ostřížek, Zuzin – Králík, Raška, Wasserbauer
    Rytíři Kladno: Chábera (Švihálek) – Kolařík, Klouček, Moravčík, Růžička, Kužel, Gutwald – Rudovský, Dragoun, Hořava "A" – Horna, Stach, Tenkrát "C" – Švaňhal, Pitule, Eberle "A" – Strnad, Lukáč, Redlich

    Rozhodčí: Mikula – Adamec, Poruba

    Diváci: 2710
    bahis siteleri