Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 14.12.2014, 12:00 • Hala Rondo • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Ještě jsme sledovali boxerskou vložku mezi Šnajnarem a Heřmánkem, který předtím střílel na Jekela, ale ten puk zalehl. Oba aktéři však inkasují trest na 5 + do konce utkání.
     
    57:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno si bere zpět vedení. Gól domácích pro ně přišel v tu nejlepší chvíli – dvě minuty před koncem třetí třetiny. O branku se postaral ROMAN DYMÁČEK, který dokázal puk vsítit přes skrumáž několika hráčů. Asistence: Radim Zohorna.
     
    50:26
    Havlas (LIB) – 2 minuty za sekání.
     
    49:26
    Šnajnar (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    49:26
    Jedlička z pozice za pravou tyčí Jekelovy brány z kleku poslal dobrou přihrávku na Paločka, který stal přímo před domácím gólmanem. Rána z první Jekela nepřekvapila a semaforem ji zneškodnil.
     
    48:12
    Arlt (LIB) – 2 minuty za hákování.
     
    46:59
    Cívka (KOM) – 2 minuty za protihráče.
     
    45:03
    Šír (LIB) – 2 minuty za nesportovní chování.
    Dymáček (KOM) – 2 minuty za hrubost.
     
    43:04
    Švejda (KOM) a Suska (LIB) – 2 + 2 minuty za hrubost.
     
    39:00
    Zohorna s Dymáčkem jeli dva na jednoho, ale Dymáčkovo zakončení na poslední chvíli Pírs vystihl. Už se zdálo, že Kometa bude slavit další gól, ale Pírs se blýskl dobrým zákrokem.
     
    33:57
    Boltvan (KOM) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    31:18
    Arlt (LIB) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    28:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři dorovnávají skóre. Libereckým hráčům stačily jen dvě minuty na to, aby vstřelili druhou branku. VOJTĚCH DIVILA od levého hrazení nahodil kotouč na nic netušícího Jekela, který měl zakrytý výhled. Mírná střela tak zastavila až za brankovou čarou. Asistence: Matěj Paločko, Tomáš Tržický.
     
    26:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři proměněnou přesilovou hrou snižují na 2:1. Lakatoš vyslal tvrdou střelu od modré, se kterou si Jekel ještě poradil, ale na odražený puk, jenž dorážkou zametl JAKUB MRÁZEK, už nestačil. Asistence: Dominik Lakatoš, Vojtěch Havlas.
     
    24:58
    Švejda (KOM) – 2 minuty za krosček.
     
    23:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno navyšuje své vedení. Šnajnarovo letmé nahození od modré čáry tečoval RADIM ZOHORNA mezi Pírsovi betony. Liberecký brankář o puku nevěděl, a tak nestihl na nic reagovat. Kometa si tak vybojovala dvoubrankový náskok. Asistence: Rostislav Šnajnar, Silvester Kusko.
     
    19:48
    Biolek (KOM) – 2 minuty za faul kolenem.
     
    19:04
    Zachar přihrával od levé tyčky na druhou stranu Vondráčkovi, který netrefil úplně prázdnou bránu!
     
    16:36
    Brno má po vstřelené brance jasnou převahu! Garčic se prokličkoval před Pírse, ale zakončení mu nevyšlo. Posléze se k několika dorážkám dostal i Boltvan, ale neprosadil se.
     
    15:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využilo svoji první přesilovou hru v zápase. To když Vágner vypálil dělovku od modré a TADEÁŠ KRÁL puk z dorážky zametl za záda libereckého Pírse. Domácí se tak ujímají vedení. Asistence: Lukáš Vágner, Dominik Pokorný.
     
    14:15
    Brněnská přesilovka je o poznání lepší než ta liberecká! Dymáček vyslal střelu z mezikruží, která se od gólmana odrazila, trefila břevno a vylétla z prostoru brankoviště.
     
    13:39
    Husa (LIB) – 2 minuty za hákování.
     
    08:05
    Kusko jel se svým spoluhráčem dva na jednoho, ale zakončení Silvestera Kuska nemělo žádnou razanci. Takže komeťáci svou šanci promarnili.
     
    06:05
    Kusko (KOM) – 2 minuty za podražení.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 16. Král (Vágner, Pokorný), 24. Zohorna (Šnajnar, Kusko), 58. Dymáček (Zohorna) – 26. Mrázek (Lakatoš, Havlas), 28. Divila (Paločko, Tržický)


    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner (C), Cívka, Hájek, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Šnajnar – Nohel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Biolek, Garčic, Kusko, Dufek, Král, Boltvan, Dymáček. Trenér: Pavel Pazourek.
    Bílí Tygři Liberec: Pírs (Skřebský) – Mrázek (C), Šír, Arlt, Beránek, Husa, Mečíř, Divila, Tržický – Babec, Suska, Jedlička, Vondráček, Lakatoš, Zachar, Havlas, Paločko, Heřmánek. Trenér: Petr Haken.

    Rozhodčí: Slavka – Kříž, Maťašovský.
    bahis siteleri