Švédsko – Japonsko 3:2 (kon.) | Rusko – Česko 3:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 0:2 (kon.)
konec
Finsko
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Švýcarsko
Pondělí 05.01.2015, 22:00Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám dobrou noc a u dalších online přenosů na počtenou. (00:10:25)
     
    Střely na bránu celkem: 39:19.
     
    Zápas mezi Finskem a Švýcarskem je u konce. Vítězně z něj překvapivě vyšly hokejistky helvétského kžíže, které své sokyně ze Skandinávie udolaly v poměru 2:0. Přestože Seveřanky měly v utkání střeleckou převahu, žádná z devětatřiceti vyprodukovaných střel za zády gólmanky Brandliové neskončila. Tři body si tak do tabulky připisují hráčky Švýcarska.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:36
    S finským výběrem to vypadá už velmi zle. Seveřanky totiž v závěru zápasu budou hrát v oslabení, když za hrubost byla vyloučena Ronja Savolainenová.
     
    58:04
    Realizační tým Finska si necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby vyžádal oddechový čas na poradu.
     
    56:49
    Finky nedokázaly využít ani svou čtvrtou přesilovou hru v dnešním utkání, ve kterém Brandliová čelila již téměř čtyřiceti střelám a všechny pochytala. Čisté konto udržela i tentokrát.
     
    54:49
    Sarah Weissová (SUI) si v souboji s protihráčkou pomohla držením, nejtrestanější hráčka v dnešním utkání tak dnes již potřetí míří na lavici hanby, kde bude opět zpytovat své svědomí.
     
    44:12
    Středoevropský celek ale výhodu jedné hráčky v poli využít nedokázal a hokejistky Finska jsou již kompletní.
     
    42:12
    Švýcarské hokejistky dostaly možnost svůj náskok navýšit, podražením se totiž provinila Eve Savanderová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na bránu po druhé třetině: 29:12.
     
    Druhá třetina je za námi. V ní švýcarské hokejistky zásluhou Aliny Müllerové využily přesilovou hru a krátce před koncem prostřední dvacetiminutovky zvýšila vedení reprezentantek helvétského kříže Quennecová. Do třetí tercie tak Švýcarky vstoupí s překvapivým dvougólovým náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Vedení švýcarského celku je v závěru druhé třetiny již dvoubrankové! O zvýšení náskoku Švýcarek se po spolupráci s Hanggiovou postarala KALEIGH QUENNECOVÁ. Asistence: Tanja Hanggiová.
     
    37:16
    Nestalo se. Švýcarky udržely střelkyně skandinávské země na uzdě a Brandliová tak stále drží čisté konto.
     
    35:16
    Podruhé v dnešním zápase putuje za katr Sarah Weissová, která obdržela menší dvouminutový trest. Následovat tak bude přesilová hra Finek, které mohou stav duelu vyrovnat.
     
    29:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarské hokejistky využívají přesilovou hru a ujímají se překvapivého vedení! Puk za záda gólmanky Keisalaové dostala ALINA MÜLLEROVÁ, která zužitkovala přihrávku Allemannové: Asistence: Tess Allemannová, Shannon Sigristová.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 30. A. Müllerová (Allemannová, Sigristová), 39. Quennecová (Hanggiová)


    Finsko: Keisalaová (Asikainenová) – Savanderová, Savolainenová, Hietaharjuová, Haakanaová, Karjalainenová, Lehtopeltová, Virtaová, Kiukasová – Nieminenová, Hakalaová, Kaitalaová (C) – Koukkulaová, Ruuskanenová, Sakkinenová – Katajamäkiová, Salomäkiová, Valikangasová – Keromaaová, Kemppainenová, Haukijärviová
    Švýcarsko: Brandliová (Bolingerová) – Hanggiová, Sigristová, Huwilerová, Gianettoniová, Wetliová, Weissová, Gremaudová, Minderová (C) – Allemannová, Quennecová, A. Müllerová – J. Müllerová, Ryserová, Zimmermannová – Ruediová, Enzlerová, Ryhnerová – Brunnerová, S. Müllerová, Schlegelová

    Rozhodčí: Senuková (CAN) – McMahonová (CAN), Spresserová (USA)
    bahis siteleri