Třinec – Mountfield HK 8:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:6 (2:2, 2:2, 4:2)
Mountfield HK
Pondělí 12.01.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Extraligový zápas Třince s Hradcem byl kvůli hromadné chřipce hostujícího týmu přeložen. Náhradním termínem je pondělí 12. ledna od 17:00.
     
    Dobré pondělní odpoledne, vítejte při sledování textového online přenosu z dohrávky pětatřicátého kola naší nejvyšší hokejové Tipsport extraligy. Ta má dnes na programu toto jediné utkání, které bylo o šest dní odloženo. Neohrožený lídr soutěže, HC Oceláři Třinec, přivítá na vlastním ledě ve Werk Areně soupeře z východu Čech, Mountfield HK. Odložení bylo podmíněno ze strany Hradce Králové, jehož hráče trápila před týdnem rozsáhlá chřipková epidemie, jako náhradní termín byl určen dnešní den. Duel odstartuje v 17:00 a favoritem budou domácí Slezané. Třinečtí vyhráli desetkrát v řadě, včera porazili pražskou Slavii a na rozdíl od Mountfieldu nemuseli během jediného dne cestovat přes půl republiky po odehraném zápase. Královéhradečtí se navíc vzpamatovávají ze zmíněné chřipky a před několika hodinami doma podlehli Zlínu. Ale utkání začne od nuly. Pokud nebudete přímo na stadionu, jste srdečně zváni ke sledování našeho online přenosu!
     
    HC OCELÁŘI TŘINEC

    Třinecký favorit Tipsport extraligy se prezentuje po celý dosavadní průběh základní části vyrovnanými výkony, v nichž naprosto jednoznačně převažují vítězství. V současné době neprohráli svěřenci trenéra Kalouse již desetkrát v řadě a upevňují si vedení v extraligovém pelotonu. Ocelářům náleží 1. příčka se ziskem jednaosmdesáti bodů, druhý Litvínov ztrácí devět bodů, manko pražské Sparty je již třináctibodové. Oceláři mají navíc na tyto soupeře právě dnešní zápas k dobru. V posledních třech zápasech udolali Třinečtí v prodloužení Karlovy Vary, po nájezdech zvítězili na ledě brněnské Komety a naposled přehráli pražskou Slavii.

    Poslední utkání Třince:
    HC Oceláři Třinec vs. HC Slavia Praha 5:2 (1:1, 4:0, 0:1)

    Branky a asistence: 20. Cienciala (Rufer, M. Růžička), 24. Hrňa (Žejdl, Orsava), 26. M. Růžička, 31. Polanský (Dravecký, Adamský), 34. Hrňa (Nosek, Plíhal) – 9. Bednář (Sklenář), 52. Stránský (Divíšek, Poletín).
    Diváci: 5086.

    Oceláři se již dlouhé týdny potýkají s marodkou některých svých útočníků. Kromě známého onemocnění Zbyňka Irgla, jenž stále není po operaci schopen nastoupit, chybí Slezanům útočníci Kamil Kreps s Danielem Rákosem. Do zápasu proti pražské Slavii pak nenastoupili ani zadáci Josef Hrabal s Vladimírem Rothem, který nedohrál ani utkání proti brněnské Kometě. V zápase proti sešívaným dostalo větší šanci i třinecké mládí, zajímavými výkony se blýskli třeba útočník David Cienciala nebo obránce Michael Foltýn.
     
    MOUNTFIELD HK

    Královéhradecký Mountfield předvádí rovněž velmi konstantní výkony, delší a výraznější sérii výher u něj nenajdeme, akorát na přelomu listopadu a prosince ztratili Východočeši šestkrát po sobě. Svěřenci německého kouče Draisaitla hrají klidný střed tabulky a měli by se rvát o pozici v nejlepší šestce, zajišťující účast ve čtvrtfinále play-off. Momentálně je mužstvo, které muselo kvůli chřipce odložit pětatřicáté a šestatřicáté kolo, na 6. místě s třiapadesáti body. Ve vyrovnané části tabulky jsou sousedy Mountfieldu Plzeň a Olomouc. V posledních třech kolech vyhrál Mountfield v Plzni, rozstřílel doma Mladou Boleslav, ale naposled podlehl bez vstřelené branky Zlínu.

    Poslední utkání Hradce Králové:
    Mountfield HK vs. PSG Zlín 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)

    Branky a asistence: 27. Kubiš (Holík, Kotvan), 47. Čech (Kubiš, Říčka), 50. Matějíček (Žižka, Čajánek).
    Diváci: 3975.

    Během minulého týdne trápila Královéhradecké rozsáhlá chřipková epidemie. Když se k tomu přidalo množství již zraněných hokejistů, bylo rázem mimo hru čtrnáct hokejistů. Nyní už situace tak bledá není, nehrajících je přesto dost. Na listině zraněných jsou slovenský bek Peter Frühauf, kanadský útočník Collin Valcourt a Lukáš Nedvídek. Stále ještě nemocní jsou obránce René Piegl a forward Rudolf Červený. Mountfield může ovšem naopak potěšit návrat tahounů Jiřího Šimánka s Jaroslavem Kudrnou, kteří si spolu s Mertlem proti Zlínu zahráli v první útočné formaci.
    Oceláři vedou v extralize také týmovou statistiku Radegast indexu.

     
    ZAJÍMAVOSTI A STATISTIKY

    Největším třineckým klenotem je v současné době útočník Erik Hrňa (22+14), druhý nejproduktivnější hráč celé extraligy a nejlepší střelec celé soutěže. Hrňa se na začátku sezony rozehrál ke skvělým výkonům na hostování v Olomouci a vysloužil si dokonce pozvánku do reprezentace. V třineckém kádru je druhým bodově nejplodnějším hokejistou Jiří Polanský (14+18), ten je na devátém místě kanadského bodování extraligy. Následuje suverénně nejproduktivnější bek soutěže Vladimír Roth (8+23), nejaktivnější nahrávač Třince. Tradičními jistotami jsou pak Martin Adamský (18+12) nebo Jakub Orsava (15+14). V Radegast indexu zatím nasbíral nejvíce bodů z Ocelářů obránce Lukáš Galvas, ten je na čísle sto třicet pět.

    Také Hradec Králové má svého zástupce v první trojce kanadského bodování extraligy. Je jím útočník první formace Tomáš Mertl (16+20), ten je na tom bodově stejně jako třinecký Hrňa. Za Mertlem však v královéhradeckém mužstvu zeje devítibodová propast. Druhým nejproduktivnějším Východočechem je Jiří Šimánek (11+16). Bodovou potenci první řady pak ovšem dokládá její třetí člen Jaroslav Kudrna (10+14). Následuje slovenská dvojice Rastislav Dej (7+11) a nejproduktivnější obránce Tomáš Slovák (2+15). Vyhlášený tvrďák, bek Jiří Vašíček, pak v celkovém hodnocení Radegast indexu zaujímá třetí pozici se sto padesáti čtyřmi body.

    Také třinecký brankář Šimon Hrubec už se během této sezony podíval do reprezentační kabiny, aby také ne, když je podle statistik nejlepším gólmanem extraligy. Hrubec je v Třinci jedničkou, odchytal většinu zápasů a udržel již šest čistých kont. V průměru obdrží jen 1,62 branek na zápas a chytá s 93,8% úspěšností zásahů. Jeho slovenský kolega Peter Hamerlík nikdy, když musel v brance zaskakovat, nezklamal. Zasáhl do deseti zápasů, vychytal jednu nulu a obdržel 2,27 gólu na utkání. Hamerlík má úspěšnost zákroků na 91,09 %. V brankovišti lvů kraluje Pavel Kantor, ten je ve statistikách extraligových brankářů sedmý. Kantor inkasuje v průměru 2,37 branek na utkání, úspěšnost zákroků má na čísle 90,94 % a udržel zatím jediné čisté konto. Jeho náhradník Ondřej Kacetl zasáhl do osmi zápasů, nevychytal ani jednu nulu a chytá s 90,12% úspěšností zákroků. Kacetl loví puk ze sítě v průměru 2,14 branek na zápas. Proti Zlínu hájil bránu Kacetl.

    Oceláři patří mezi špičku extraligy ve hře v oslabení i v přesilovkách. Když je Ocelářů na ledě více než soupeřů, ve 20,98 % případů to končí třineckým gólem. Naopak Slezané zvládli ubránit 88,69 % oslabení, navíc v nich sami jedenáctkrát gólově udeřili.

    Oceláři jsou zároveň třetím nejslušnějším mužstvem soutěže, v týmové statistice Radegast indexu nemají soupeře, před druhou Plzní mají více než dvou set bodový náskok.

    Také královéhradecká oslabení patří k nejlepším. Lvi ubránili 87,06 % početních výhod soupeře a jsou v tomto ohledu čtvrtí. Mountfield je zároveň druhým nejméně vylučovaným týmem Tipsport extraligy.

    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

    Oceláři se s Mountfieldem střetli již dvakrát v sezoně a v obou případech vytěžili všechny tři body. Ve Werk Areně nadělili Hradci Králové kanára a suverénním způsobem uspěli i pod Bílou věží.

    9. kolo, neděle 5. října 2014:
    HC Oceláři Třinec vs. Mountfield HK 6:0 (3:0, 1:0, 2:0)

    Branky a asistence: 5. Růžička (Kindl, Linhart), 8. Růžička (Rufer, Nosek), 12. Orsava (Žejdl, Rákos), 34. Adamský (Trončinský), 48. Adamský (Irgl), 50. Adamský (Polanský).
    Diváci: 3976.

    22. kolo, čtvrtek 20. listopadu 2014:
    Mountfield HK vs. HC Oceláři Třinec 1:5 (1:2, 0:2, 0:1)

    Branky a asistence: 16. Nedvídek (Frühauf) – 11. Kreps (Orsava), 18. Foltýn (D. Nosek), 38. Trončinský (Polanský), 39. Polanský (D. Nosek, Dravecký), 41. Orsava (Žejdl, Kreps).
    Diváci: 4226.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Hradcem Králové, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat.
    Mountfield má napilno, během dvou dní hraje druhý zápas, připočtěme ještě cestu do Třince.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Nosek, Klesla (C), Galvas, Linhart, Foltýn, M. Doudera, Matyáš – Klepiš, Plíhal, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Hrňa, Matuš, Chmielewski – Cienciala, Růžička, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.

    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Dietz, Vydarený (A), Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek (C) – Dej (A), Kukumberg, Pospíšil – Tvrdík, Knotek, Vantuch – Beránek, Troliga, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Martin Homola, Tomáš Horák – Vít Lederer, Jiří Gebauer.
     
    Třinečtí udělali před dnešním zápasem oproti souboji se Slavií několik změn, nikoliv však v brance. Tam uvidíme Šimona Hrubce, slovenský gólman Peter Hamerlík bude pouze náhradníkem. Obranné dvojice zůstávají stejné, až na tu čtvrtou, z níž vypadl mladík Lukáš Doudera, a dnes budou hrát Slezané se sedmi obránci. V útočných trojicích pak kouč Kalous prohodil Erika Hrňu s Tomášem Plíhalem. Plíhal nastoupí na centru první řady, Hrňa si zahraje ve třetí. Ze soupisky úplně vypadl Lukáš Žejdl, jehož místo ve třetí formaci zaujal Polák Aron Chmielewski. Ani dnes ještě Oceláři nemohou počítat s útočníky Kamilem Krepsem, Danielem Rákosem a Zbyňkem Irglem, připraveni nejsou ani zadáci Vladimír Roth s Josefem Hrabalem.
     
    Mountfield udělal po cestě do Třince pouze drobné změny v ofenzivě. V brance má své místo jisté Pavel Kantor, jeho náhradníkem pro dnešní utkání je Ondřej Kacetl. Obranná sedmička královéhradeckých lvů zůstává beze změn. K těm sáhl trenér Draisaitl pouze na rozmezí třetí a čtvrté útočné řady. Ze sestavy úplně vyškrtl Slováka Dávida Skokana, kterého nahradil jeho krajan Tomáš Troliga. Hrát bude v poslední řadě s Beránkem a Koptou, Tvrdík se posunul do třetího útoku ke Knotkovi s Vantuchem. Do zápasu stále nemohou ze zdravotních důvodů naskočit obránci Peter Frühauf a René Piegl, totéž platí o forwardech Rudolfu Červeném, Collinu Valcourtovi či Lukáši Nedvídkovi.
     
    Do zahájení utkání zbývá něco přes dvacet minut a týmy dokončují svá závěrečná rozbruslení. V hale už jsou také první stovky diváků. Včera si souboj s pražskou Slavií nenechalo ujít 5086 fanoušků. Uvidíme, jak tomu bude dnes, v pracovní den.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Po přečtení sestav následuje v Třinci vždy 3D mapping na ledové ploše a jinak tomu nebude ani dnes. Po efektní vložce vyjedou na led hráči Mountfieldu a pak domácí Oceláři.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    Nahození Klesly zpoza červené čáry Ocelářům prošlo a zakázané uvolnění se nepískalo. Puk potom sebral Mertl a poprvé zaměstnal Hrubce.
     
    00:46
    Kukumberg sice trochu pokazil rozehrávku, ale Mountfield to zase tolik mrzet nemuselo. Linhart nastřelil po přihrávce od Draveckého jen Deje.
     
    01:27
    Tvrdík pouze odevzdal kotouč domácímu Foltýnovi, ale ani tomu se rozehrávka nepovedla. Napodruhé to bude zkoušet M. Doudera.
     
    01:56
    Třetí formace Ocelářů se nastěhovala do útočného pásma a Matuš pronikal s pukem až před Kantora, ale byl zastaven hostujícími beky.
     
    02:30
    Klesla trefil svým nahozením Dietze, puk se však odrazil k Ruferovi. Tomu pokus o střelu nevyšel, domácí ovšem zůstávají na puku.
     
    02:55
    Sledujeme typický začátek zápasu, který se nese ve znamení nepřesností, především v přechodu do útočné fáze. Ta se zatím nedaří ani jednomu z týmů.
     
    03:26
    Šimánek po levé straně neprošel až před branku, to už se na opačném křídle povedlo Kudrnovi, jenomže Hrubec jeho pokus vyrazil.
     
    03:54
    Útok jednoho mužstva střídá útok toho druhého, ani jeden ze soupeřů se nemůže na delší dobu usadit před brankou.
     
    04:14
    Možná by tomu mohlo pomoct první vyloučení. Je to trest pro domácího Davida Noska (TRI) na dvě minuty za hákování, kterým si pomohl v defenzivní činnosti.
     
    04:48
    Vydarený si zpracoval puk na modré čáře, ale střelu si nakonec rozmyslel. Jeho přihrávku skvěle přečetl Plíhal a rybičkou vystrkal puk z obranné třetiny.
     
    05:24
    Třinec se osvobodil i podruhé a Hrňa pak dokonce zachytil chybu v hostující rozehrávce. Draveckého bekhendový pokus zablokoval svou holí Pilař.
    Momentka z rozbruslení.

     
    05:47
    Hradci Králové se v přesilové hře nedaří podle představ a Oceláři neustále vyhazují do bezpečí. Naposled to byl Galvas, který si odstavil Šimánka, a poslal puk daleko od Hrubce.
     
    06:12
    Je tady vyloučení také na straně hostí. Potrestaným mužem je Stanislav Dietz (HKM), jenž bude pykat po dvě minuty za hákování. Za dvě sekundy začne přesilovka Třince.
     
    06:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskově svou přesilovku využívají a jdou v zápase do vedení! Už Klesla měl dobrou šanci, ale trefil jen Knotka a podruhé zamířil vedle. V další akci však Slezané obranu Mountfieldu doslova rozebrali na prvočinitele, Hrňa přihrál JAKUBU KLEPIŠOVI před prázdnou branku a pro něj už nebylo zakončení problémem – 1:0! Asistence: Erik Hrňa, Tomáš Plíhal.
    Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    07:13
    Mertl se snažil odpovědět svým dravým průnikem po levém křídle, ale nepřidal pak přesnou přihrávku na žádného ze spoluhráčů.
     
    07:58
    Matuš zavezl puk do útočné třetiny, tam se však Oceláři neusadili a museli dozadu. Aron Chmielewski (TRI) si pomohl lehkým háčkem a sudí ho nekompromisně trestají dvěma minutami. Polský útočník je již třetím hráčem, vyloučeným za ten samý prohřešek. Přesilovka Východočechů začne po komerční přestávce.
     
    08:09
    Třinečtí se hned na začátku oslabení vydali dopředu, Orsava přihrál Adamskému a ten svým příklepem pořádně potrápil Kantora.
     
    08:36
    Starosti měl také Hrubec na opačné straně, ale tečovanou ránu Pilaře dokázal na poslední chvíli zneškodnit. Jank poslal svou bombu jen do zadního hrazení.
     
    09:23
    Hradec Králové má opět problémy s usazením v útočném pásmu. Linhart přihrál Galvasovi a ten posílá puk až za Kantorovu branku.
     
    09:48
    Vydarený se do puku opřel vší silou, ale Hrubcovu svatyni vůbec netrefil, puk se odrazil od tvrzeného skla a vyhnal Mountfield z útočné třetiny.
     
    10:25
    Chmielewski pronikal po pravé straně a byl ostře naražen tvrďákem Vašíčkem na mantinel u střídačky hostí. Podle rozhodčích však šlo o čistý zákrok.
     
    10:56
    Zajímavě vypadal i průnik Draveckého, po němž přihrával slovenský útočník pod sebe na Polanského. S tím se však velmi poctivě vrátil Jank.
     
    11:11
    Již čtvrtým vyloučeným hráčem se stává Karel Pilař (HKM). Hosté se budou muset bránit po dvě minuty kvůli jeho sekání. Vhazuje se po pravici Kantora.
     
    11:53
    Mountfield se rychle osvobodil, potom se nepovedlo puk zavézt do útočného pásma Draveckému. Oceláři musejí začínat od začátku.
     
    12:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá třinecká přesilovka znamená vedení Ocelářů o dvě branky! Klepiš nabil na modrou čáru Noskovi, jehož střelu vyrazil Kantor nešťastně jen před sebe. Tam hlídkoval neobsazený JIŘÍ POLANSKÝ a doklepl puk pod horní tyčku – 2:0! Asistence: David Nosek, Jakub Klepiš.
    Jiří POLANSKÝ - 2:0
     
    12:49
    Na druhé straně se třetí královéhradecká formace pokusila o menší závar před Hrubce. Kotouč však z hole Vantucha zamířil vedle.
     
    13:18
    Chmielewski s Matyášem vytvořili svým kroužením v útočném pásmu střeleckou pozici pro Ciencialu, ten ale vkleče branku minul.
     
    13:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po chybě v rozehrávce domácího mužstva se však Hradec Králové vrací zpět do hry! Dej zachytil špatnou přihrávku Růžičky a vedl hostující přečíslení. K puku se dostal ROMAN KUKUMBERG a jeho nepříjemná střela nakonec Hrubcovi propadla až do sítě – 2:1! Asistence: Rastislav Dej.
    Roman KUKUMBERG - 2:1
     
    14:10
    A Mountfield mohl dokonce okamžitě vyrovnat! Mertl se protáhl po levé straně a nabízel střílenou přihrávku Šimánkovi. Ten byl tísněn obránci a zakončoval vedle.
     
    14:53
    Nezapršelo ani z mráčku na druhé straně, a tak Oceláři drží těsný náskok. Po nervózním začátku zápasu začaly padat góly a to je určitě správně.
     
    15:19
    Knotek nahrnul puk před Hrubce a potom už se o něj postarali domácí obránci. Mezitím sebral gólman Ocelářů kotouč do lapačky a následuje komerční pauza.
     
    15:46
    Matuše zastavil ve středním pásmu Vašíčkem, ale pak hostům nevyšla rozehrávka. S kotoučem na holi hraje M. Doudera a rozehrává.
     
    16:04
    Po střele Foltýna se do dobré příležitosti dostal Chmielewski, ale svůj první kanadský bod v extralize nezaznamenal! Branku Kantora minul také o několik sekund později.
     
    16:44
    Kantorovi trvalo delší dobu, než si našel puk, a byl atakován třineckými útočníky. To se ale vůbec nelíbilo hostům. Kopta se pustil do Ciencialy, Troliga přivodil nějaké zranění Ruferovi, když ho bez okolků srazil k ledu. Pokračuje se ale v pěti na obou stranách.
     
    17:03
    Po Klepišově nabídce střílel od modré čáry Linhart a puk se od zadního hrazení odrazil do zadní sítě, čímž způsobil radost některých třineckých fanoušků. O gól se ale samozřejmě nejednalo, na druhé straně si Hrubec pohlídal zakončení Šimánka.
     
    17:38
    Matuš uspěl na buly po zakázaném uvolnění Hradce Králové, jenomže dělovka M. Doudery od modré čáry potom trefila jen některého z bránících lvů.
     
    18:27
    Adamský s Ciencialou využili chyby Vydareného v rozehrávce a prošli do útočného pásma. Druhý jmenovaný pak mířil na přední tyč, horní růžek ovšem minul.
     
    18:49
    Po zakázaném uvolnění Ocelářů a buly v jejich obranném pásmu přichází jejich třetí vyloučení. Za katr musí kapitán Rostislav Klesla (TRI), je vykázán na dvě minuty za krosček na Šimánka.
     
    19:00
    Pláněk nastřelil Adamského, ten mezi kruhy upadl a přikryl také kotouč. Poslední minutu první třetiny tak otevře vhazování po Hrubcově levé ruce.
     
    19:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také Mountfield svou přesilovou hru využívá a v poslední minutě úvodní části dotahuje třinecký náskok! Mertl obalamutil při přechodu do útočného pásma třinecké obránce, okolo Galvasových noh přihrál před branku rozjetému JIŘÍMU ŠIMÁNKOVI a kapitán hostí poslal kotouč neomylně pod břevno – 2:2! Asistence: Tomáš Mertl, René Vydarený.
    Jiří ŠIMÁNEK - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    První dvacetiminutovka duelu mezi Třincem a Hradcem Králové je minulostí, padly čtyři branky, sledujeme zajímavý hokej a stav je nerozhodný. Utkání začalo lépe pro domácí, kteří v sedmé minutě využili první přesilovku. Hrňa přihrával před prázdnou branku Klepišovi, který měl jednoduchou práci. O šest minut později skórovali Třinečtí v početní výhodě podruhé. Noskova střela Kantorovi vypadla a Polanský poslal puk do královéhradecké branky. Za další minutu však zaznamenali hosté kontaktní zásah. Dej zachytil chybnou rozehrávku Růžičky a Kukumberg se štěstím propálil Hrubce. Vyrovnání se Východočeši dočkali ve dvacáté minutě. V přesilové hře se do pásma vřítil Mertl, obešel třinecké obránce a naservíroval gólovou přihrávku Šimánkovi. Další vývoj zápasu zůstává otevřený, prozatím je utkání velmi vyrovnané.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely: 9 – 9,
    střely mimo: 6 – 4,
    hity: 7 – 4,
    vyhraná vhazování: 9/19 – 10/19,
    úspěšnost na vhazování: 47 % – 53 %,
    trestné minuty: 6 – 4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Klepišovi s Plíhalem sice vyšla výměna puku na útočné modré čáře, pak ale kotouč druhému jmenovanému odskočil až ke Kantorovi.
     
    20:56
    Polanský rozezněl svou ranou jen tvrzené sklo za brankou, pak přihrál ke střele Linhartovi. Jeho bombu vyrazil Kantor do rohu kluziště.
     
    21:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané vlétli do druhé třetiny s pořádnou vervou a z náporu vytěžili vedoucí branku! Polanský se zbavil svého obránce v rohu a přihrál mezi kruhy MARTINU ADAMSKÉMU. Ten poslal kotouč z prvního doteku do horního růžku brány – 3:2! Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Linhart.
    Martin ADAMSKÝ - 3:2
     
    21:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po šestnácti sekundách přidávají Oceláři další branku a opozdilce mezi diváky může pozdní příchod na tribunu mrzet. Chmielewski svou kličku ke gólu nedotáhl, od Hrňovy hole se pak kotouč odrazil za záda bezmocného Kantora, RADIM MATUŠ objel branku a doklepl puk bekhendem do sítě – 4:2! Asistence: Erik Hrňa, Aron Chmielewski.
    Radim MATUŠ - 4:2
     
    22:29
    Chmielewski tedy zaznamenal svůj první kanadský bod v Tipsport extralize. Další zákrok si na druhé straně připsal gólman Hrubec.
     
    22:50
    Dva slepený góly pořádně rozproudily také tribuny třinecké Werk Areny. Diváci skandují a žádají si pátý zásah v Kantorově brance.
     
    23:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Místo toho však přichází rychlé královéhradecké snížení! Mountfield se dostal do útočného pásma, Pláňkovu střelu srazil bránící Klesla smolně jen k volnému TOMÁŠI MERTLOVI a ten poslal kotouč za záda Hrubce – 4:3! Asistence: Martin Pláněk, Jiří Vašíček.
    Tomáš MERTL - 4:3
     
    23:53
    Hra se přelévá ze strany na stranu a šance střídá šanci. Kantor mohl lovit popáté puk ze sítě po průniku Hrni, ten však po objetí brány svatyni Hradce Králové minul.
     
    24:42
    Na druhé straně pokryl Hrubec nahození hostů a M. Doudera ho uhlídal před nájezdníkem Dietzem. Vhazuje se před třineckou brankou.
     
    24:57
    Hosté se znovu nastěhovali do útočného pásma a obléhají Hrubcovu branku. Vašíček přihrál na modré čáře Pláňkovi, ale ke střele nedošlo.
     
    25:11
    Za Kantorem zase pro změnu zvoní tyč, to je hokej! Orsava se protáhl mezi beky až někam k mezikruží, ale svou střelu poslal jen do levé tyče branky hostí!
     
    25:35
    Ale teď dostane svou příležitost na další srovnání stavu Hradec Králové. Podruhé v zápase míří na trestnou lavici Aron Chmielewski (TRI), jenž odpyká dvouminutový trest pro třineckou střídačku za hru v šesti.
     
    26:33
    Lvi kombinují v útočném pásmu, ale nemohou si vytvořit dobrou střeleckou pozici. Kotouč chodí stále z místa na místo, ale ne na branku.
     
    26:53
    Ke střele od modré čáry se konečně odhodlal až Vydarený, ale nemířil přesně. Odražený puk si našel Linhart a vyhodil do bezpečí.
     
    27:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield gólově zhodnocuje další přesilovku a znovu srovnává stav dnešní přestřelky! Pospíšil nahodil kotouč na Hrubce, hosté vytvořili před jeho brankou závar a ROMAN KUKUMBERG se k puku protlačil nejdříve! Druhý zásah slovenského útočníka znamená vyrovnání na 4:4! Asistence: Tomáš Pospíšil, Bohumil Jank.
    Roman KUKUMBERG - 4:4
     
    27:47
    Přesilovka Hradce Králové nevypadal zprvu příliš nebezpečně a hosté se nemohli dostat ke střele. Pak ale využili svou šanci před bránou a znovu stáhli soupeřův náskok.
     
    28:04
    Třinečtí vyhodili puk přes všechny čáry a hra je přerušena. Následuje první komerční přestávka druhé dvacetiminutovky.
     
    28:45
    Dietz poslal od červené čáry pozdrav Hrubcovi, třinecký gólman včas vyklepal puk z rukavice. Matušovi se ale protiútok nepovedl, kličkou na Vydareného nevyzrál.
     
    29:28
    Královéhradečtí obránci si poradili s Ciencialou, Pilař nahodil puk po mantinelu a cestu do útočného pásma si razí kapitán Šimánek.
     
    29:59
    Po osmém zásahu dnešního utkání se hra zase trochu zklidnila. Jank přihrával Šimánkovi, ten ovšem protečoval kotouč pouze na zakázané uvolnění.
     
    30:24
    Foltýnův tečovaný pokus branku Kantora neohrozil a ani další třinecký pobyt v útočném pásmu neměl dlouhého trvání. Do středního písma vystrkal puk Pilař.
     
    30:46
    Kantor se musel ve své brance otáčet po střele Galvase z úhlu, ale rána třineckého obránce skončila pouze v ochranné síti za bránou.
     
    31:18
    Polanský uvolnil v útočné třetině Draveckého, s jehož štiplavou střelou tahem měl Kantor veliké problémy. Nakonec však puk udržel a bude čelit vhazování po své pravici.
     
    31:38
    Pospíšil dobruslil až na Noskovu úroveň, a proto se zakázané uvolnění po vyhození Kukumberga nepíská. Hosté napadají třineckou rozehrávku.
     
    31:56
    Rastislav Dej (HKM) je vyloučen na dvě minuty za vražení Draveckého na hrazení za Hrubcem. To je šance pro Oceláře, přesilovky jim dnes neobyčejně vycházejí.
     
    32:22
    M. Doudera si to namířil do útočného pásma a jeho spoluhráči je pak udrželi. Nyní se tam snaží usadit a kombinují okolo brány.
     
    32:53
    Dvěma nebezpečnými střelami se prezentoval Adamský! Poprvé branku úplně minul, podruhé trefil nejspíš jen brankovou konstrukci!
     
    33:38
    Hradec Králové přežil kritické chvíle a několikrát se již stihl od tlaku osvobodit. V posledním případě mu pomohl ofsajd domácích Ocelářů.
     
    33:55
    Pospíšil vyhodil po mantinelu až za branku domácího gólmana Hrubce a to už bude Mountfieldu stačit, aby toto oslabení přečkal bez inkasovaného gólu.
     
    34:31
    Taky se tak stalo. Matuš teď navíc neudržel puk v útočném pásmu a hraje Jank. Na druhé straně se mu do rozehrávky nabízí Pilař.
     
    34:46
    Východočeši se s kotoučem dostali do útočné třetiny, do Beránkovy střely pak obětavě padl Nosek. Všem třineckým problémům ještě nebyl konec, ale odražený kotouč si Hrubec vyhledal a sáhl po něm. Je tady komerční pauza.
     
    35:13
    Šimánek si mezi kruhy shodil na led vysoký puk, ale příklepem branku netrefil. V další situaci se na ledě octl Kudrna, kotouč ovšem dotlačil pouze pod Hrubce.
     
    35:47
    Foltýn překonal menší potíže s rozehrávkou, to se však nedá říci o M. Douderovi. Ten o puk přišel a Dej vysílá do jízdy spoluhráče Pospíšila.
     
    36:24
    Z královéhradeckého útoku však nic nebylo a dopředu ujeli domácí. Plíhal přihrál na modrou střelu Kleslovi, tomu se kotouč postavil na hranu, a tak střela, byť mířila na bránu, za moc nestála.
     
    36:52
    Kantor srazil Draveckého nahození k Pláňkovi, k tomu ovšem hodně rychle přispěchal Polanský, hostující obránce proto pod tlakem jen posunul do středního pásma.
     
    37:34
    Cienciala upadl v rohu kluziště v souboji s Vydareným. Tam nemohla být o faulu řeč. Pak si ale úplně mimo hru podržel Jaroslav Kudrna (HKM) domácího Růžičku a je vyloučen na dvě minuty.
     
    37:42
    Klepiš dostal zpoza branky nabito a z podobných pozic se často nemýlí. Tentokrát mu to však ujelo a puk skončil bez cizího přičinění v ochranné síti. Hra je vykázána do střední třetiny.
     
    38:25
    Plíhal nabídl podobnou střeleckou pozici, jako měl Klepiš, Orsavovi, ale ani ten se z kruhu neprosadil. Střílel těsně vedle pravé tyče.
     
    38:50
    Ránu M. Doudery zase Kantor vyrazil na zadní hrazení, ale Oceláři zůstávají v útočném pásmu. Jejich tlaku napomáhá i mohutné povzbuzování ze strany fanoušků.
     
    39:13
    Nyní však domácí přesilovka skončila, útočným faulem se provinil Jakub Klepiš (TRI) a je vyloučen za nedovolené bránění. Po jednadvacet sekund se teď bude hrát ve čtyřech.
     
    39:50
    Hosté už jsou v plném počtu a začíná jejich přesilovka. Jank ale v útočném pásmu přišel o kotouč a dovolil Galvasovi, aby vyhodil daleko pryč.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    Další třetina je za námi a měla, co se týče počtu a pořadí branek, úplně totožný scénář jako ta první. Oceláři vlétli na svého soupeře jako velká voda a do vedení odskočili po přesně ráně Adamského. Za dalších šestnáct sekund přálo Slezanům štěstí, puk se od několika holí v brankovišti odrazil až k Matušovi, jenž jej dotlačil do sítě. Netrvalo však dlouho a Hradec Králové přispěchal s odpovědí. Klesla srazil Pláňkovu ránu jen před volného Mertla, ten pak v pohodě zacílil do prázdné klece. Aby toho nebylo málo, využili Východočeši v osmadvacáté minutě další přesilovku a opět vyrovnali. Ani podruhé domácím dvoubrankový náskok nestačil, Kukumberg uplatil svůj důraz před brankou a přidal svůj druhý zásah. Za Kantorem zvonila dvakrát ve druhé třetině tyč, poprvé ji trefil Orsava, poté zase Adamský. Třetí část začnou v početní výhodě hosté, kteří dohrávají ještě dvaasedmdesát sekund přesilovky. Zajímavé utkání bude vrcholit.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely: 18 (9, 9) – 15 (9, 6),
    střely mimo: 12 (6, 6) – 6 (4, 2),
    hity: 13 (7, 6) – 6 (4, 2),
    vyhraná vhazování: 24/41 (9, 15) – 17/41 (10, 7),
    úspěšnost na vhazování: 59 % – 41 %,
    trestné minuty: 10 (6, 4) – 8 (4, 4).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Třetí perioda začíná dohrávanou přesilovkou hostujícího celku. Vydarenému s Mertlem nevyšel přechod do útoku, Adamskému pak únik rybičkou zmařil Šimánek.
     
    40:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nezapomínejme však na třinecká oslabení! Oceláři přidávají již dvanáctý gól v početní nevýhodě v této sezoně a odskakují opět do vedení! Dravecký vybojoval kotouč u mantinelu, přihrál volnému MARKU RŮŽIČKOVI, jenž si vybruslil na osu kluziště a zamířil přesně do horního růžku – 5:4! Asistence: Vladimír Dravecký.
    Marek RŮŽIČKA - 5:4
     
    41:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, druhý gól Slezanů v oslabení během sedmnácti sekund! To je zase vstup do třetí třetiny jako hrom! Plíhal napadal hostující rozehrávku, puk se odrazil přímo do jízdy MARTINU ADAMSKÉMU, který jel sám na Kantora a procedil mu kotouč mezi betony – 6:4! Bez asistence.
    Martin ADAMSKÝ - 6:4
     
    41:07
    Mountfield reaguje na hrozivý vstup do třetí třetiny střídáním gólmanů. Pavla Kantora střídá v brance Ondřej Kacetl.
     
    41:22
    Nyní jsou domácí v plném počtu a možná je to pro ně škoda. Potřetí v zápase vedou domácí o tři branky. Uvidíme, jestli tentokrát náskok pohlídají.
     
    41:58
    Nejprve si hosté ve středním pásmu přihráli rukou, pak poslal Dietz puk pouze na zakázané uvolnění. Z toho pramení vhazování po levici Kacetla.
     
    42:15
    Polanský viděl mezi kruhy najetého Noska, jehož však ubránil vracející se Beránek. Rozehrávat může Dietz, ale stále je pod tlakem Ocelářů.
     
    42:53
    Matuš okradl za Kacetlovou brankou o puk Pláňka, přihrál Ciencialovi, ten však nic kloudného nevymyslel a kotouč ztratil.
     
    43:30
    Linhartovi se rozehrávka nepovedla, ale dostal ještě druhou šanci. Napodruhé už volil raději pouze oblouček na hostujícího obránce Pláňka.
     
    43:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Smršť třineckých branek pokračuje a poprvé inkasuje také Kacetl! Plíhal se zmocnil puku ve středním pásmu, prokličkoval mezi královéhradeckými beky a naservíroval kotouč před JAKUBA KLEPIŠE! Ten se dlouho nerozmýšlel, napřáhl a puk skončil v síti – 7:4! Asistence: Tomáš Plíhal, Jakub Orsava.
    Jakub KLEPIŠ - 7:4
     
    44:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je mi přestřelka! Třinecká Werk Arena viděla už dvanáctý gól, ale tentokrát z něj domácí fanoušci radost neměli. První střelu TOMÁŠE KNOTKA z mezikruží Hrubec vyrazil, ale střelec Mountfieldu dostal ještě druhou příležitosti, už se nemýlil a zakončil za přesunujícího se gólmana Slezanů – 7:5! Bez asistence.
    Tomáš KNOTEK - 7:5
     
    44:53
    Hradec Králové ještě nerezignuje a pátým gólem se vrací zpět do bláznivého zápasu. Ale i tak činí jeho branková ztráta na Oceláře dva góly.
     
    45:31
    Šimánek projel po pravém křídle a zkoušel štěstí z ostrého úhlu. Hrubec vyrazil jeho střelu maskou do ochranné sítě, je v pořádku a vhazuje se před jeho klecí.
     
    45:46
    M. Doudera si vyměňuje puk s Noskem a snaží se vymyslet, jak rozehrát. Třinecká aréna své miláčky bouřlivě podporuje, dnešní zápas se musí líbit.
     
    46:30
    Dej si na červené čáře zpracoval kotouč rukavicí, ale pak pouze nahodil za Hrubcovu branku a odjel střídat. Hosté se vydávají napadat rozehrávku.
     
    46:39
    Kacetl pokryl nahození Ocelářů a zákrokem zajistil komerční přestávku. Po ní se bude vhazovat v obranném pásmu hostujícího Mountfieldu.
     
    46:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brankové hody zdaleka nekončí a Třinečtí přidávají osmý zářez na střeleckou pažbu! Matuš objel branku, vytvořil si střeleckou pozici a vypálil. Jeho ránu tečoval mimo dosah Kacetla DAVID CIENCIALA a vrátil Ocelářům tříbrankový rozdíl – 8:5! Asistence: Radim Matuš.
    David CIENCIALA - 8:5
     
    47:17
    Na Kacetla se v další situaci řítil Klepiš, ale tentokrát to měl ke kotouči přece jenom daleko. Královéhradecký gólman si netroufal rozehrát a puk skryl.
     
    47:47
    Lvy zastavilo v přechodu do útočné třetiny postavení mimo hru. Namlsaní fanoušci v Třinci si žádají další dvě branky do hostující sítě. To skupinka hostujících fans trochu utichla.
     
    48:30
    Tvrdík ometl svou bekhendovou přihrávku o hůl Galvase a pak zamířil kotouč od ochranné sítě. Vhazuje se proto přímo před Hrubcem.
     
    48:55
    Po zdlouhavé rozehrávce beků to na sebe vzal Plíhal a vyvezl kotouč až do středního pásma. Odtud nahodil na Kacetla, jenž vytěsnil do rohu kluziště.
     
    49:10
    Hradec Králové vyhodil jen na zakázané uvolnění, Polanský pak vyhrál buly na Galvase, který okamžitě střílel. Kacetl byl připraven a puk udržel.
     
    49:48
    Galvas chyboval v rozehrávce a nastřelil Šimánka, naštěstí pro Třinecké se k němu kotouč vrátil. Adamského průnik už ovšem zastavil Mertl.
     
    50:03
    Šance na devátý třinecký gól je tady. Tomáš Mertl (HKM) později Adamského fauloval a bude si muset odsedět dvě minuty za podražení.
     
    50:33
    Kukumberg se s pukem protlačil až do útočného pásma, pak však střílel nad branku. Dorážejícího Deje poslal čistým způsobem k ledu Klesla.
     
    51:12
    Třinec se nemůže usadit vepředu před Kacetlem. Hrubec musel vyrážet Pláňkovu střelu, Polanského nevpustil do zakončení bránící Vašíček.
     
    51:56
    Galvas nabízel svou střelou teč Polanskému, ten na puk nedosáhl a Kacetl vyrazil betonem. M. Doudera si pak další ránu rozmyslel a přihrál znovu Galvasovi. Jeho neutuchající střelecký apetit musel Kacetl řešit zákrokem, při němž už puk udržel.
     
    52:21
    Mountfield je v plném počtu, tentokrát oslabení přestál bez gólu. Matuše za Kacetlem odzbrojil Jank a vysílá na zteč Deje.
     
    52:45
    Do dobré šance se po přihrávce Ciencialy hnal Růžička, ale správný moment ke střele prováhal. Rychle se totiž vrátil Kopta a zvedl protihráči hůl.
     
    53:01
    Beránkovu tvrdou ránu ukryl ve své výstroji Hrubec a přerušil hru. Během komerční pauzy dojde k menší úpravě ledu a pak bude zbývat ještě sedm minut třetí části. Na dnešní utkání si našlo cestu 4762 diváků.
     
    53:35
    Plíhal si našel cestu mezi hostujícími obránci, ale z mezikruží pak nezamířil přesně. Nosek o chvilku později bránu trefil, jenomže Kacetl byl připraven.
     
    54:22
    Klesla srazil Vydareného střelu mimo branku svého gólmana Hrubce, ale v útočné činnosti u mantinelu může pokračovat Kudrna.
     
    54:40
    Dej rychle přeťal modrou čáru a vlétl do útočného pásma. Přidal přihrávku na Pospíšila, který střílel jen do Hrubcovy masky. Třinecký gólman se otřepal a pokračuje.
     
    55:18
    Třinec musí do čtyř. Tomáš Linhart (TRI) zastavil unikajícího Pospíšila jen za cenu dvouminutového vyloučení za hákování. Hradec Králové hraje přesilovku, ale dnes už při této situaci také dvakrát inkasoval.
     
    55:36
    Na úvod se do zajímavé šance tlačil Knotek, ale branku minul. Oceláři se pak osvobodili a nyní čelí dalšímu vpádu Knotka do útočného pásma.
     
    56:24
    Růžička zablokoval střelu Vantucha a puk se odrazil do středního pásma. Orsava tam s kotoučem na holi ušetřil nějaké ty sekundy.
     
    56:49
    Šimánek viděl na zadní tyči najíždějícího Kudrnu a také mu přesně přihrál! Kudrna užuž zasouval do branky, ale Hrubec se stihl přesunout a šanci zlikvidovat!
     
    57:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další šance Mountfieldu už ale končí gólem! Linhart se ještě nestihl vrátit z trestné lavice, aby zabránil kombinaci hostů. Šimánek přihrál kolem ležícího Klesly před odkrytou klec JAROSLAVU KUDRNOVI a Hrubec v tomto případě neměl absolutně žádnou šanci – 8:6! Asistence: Jiří Šimánek, Tomáš Mertl.
    Jaroslav KUDRNA - 8:6
     
    57:48
    Hradec Králové ztrácí nyní znovu dvě branky a ještě není úplně bez šance. Teď je navíc v útočném pásmu a kotouč má pod kontrolou.
     
    58:22
    Galvas poslal puk přes všechny čáry a bylo odpískáno zakázané uvolnění. Vhazuje se před Hrubce, Kacetl opouští svou branku a Mountfield to zkouší se šesti bruslaři.
     
    58:32
    Pilař upadl na modré čáře, ale hosté se udrželi v útočné třetině. Ze souboje M. Doudery s Troligou vylétl puk mimo hrací plochu, vhazování bude znovu před Hrubcem.
     
    58:44
    Třinečtí se dostali dopředu, ale prázdnou branku neohrozili. Pak zastavil přechod Kudrny s Troligou do útočného pásma ofsajd. Kacetl se vrací do brány.
     
    59:10
    Pláněk se Šimánkem rozehrávají okolo prázdné branky a jsou napadáni Polanským. Hradci Králové zbývá na dva góly jen padesát sekund.
     
    59:54
    Dravecký minul střelou od červené čáry odkrytou klec, pak Oceláři hráli s pukem v útočném pásmu, ale devátému zásahu zabránil Pláněk.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo, gólové galapředstavení v třinecké Werk Areně je u konce. V zápase padlo celkem čtrnáct branek, a dohrávka pětatřicátého kola se tak zapisuje mezi historicky nejplodnější mače. Třetí třetina začala za vyrovnaného stavu 4:4, ale Oceláři dvěma slepenými zásahy ve vlastním oslabení strhli vedení na svou stranu. Horní růžek nejprve vymetl Růžička, za sedmnáct sekund ujel Adamský a ještě stále v početní nevýhodě našel mezírku mezi Kantorovými betony. Do branky šel Kacetl a bez gólu vydržel dvě minuty. Pak se ke střele dostal nehlídaný Plíhal a zvyšoval na 7:4. Mountfield vrátila do hry branka Knotka, jenž z prostoru mezikruží nadvakrát překonal Hrubce. Oceláři si své vedení znovu více pojistili za další dvě minuty, kdy Cienciala tečoval Matušovu ránu mimo Kacetlův dosah. Střelecký účet divokého a krásného zápasu uzavřel dvě minuty před koncem Kudrna, když poslal do prázdné branky přihrávku Šimánka. Hradci Králové už to ovšem stačilo jen na kosmetickou úpravu skóre. Oceláři zvítězili pojedenácté v řadě a upevní si vedení v soutěži, Královéhradečtí nezvládli ani druhé utkání po chřipkové epidemii.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Tomáš Plíhal – TRI (0+2),
    Roman Kukumberg – HKM (2+0).

    Nejlepším hráčem Ocelářů byl vyhlášen útočník Plíhal, který si dnes připsal dvě asistence a blýskl se celkově podařeným výkonem. Za hosty byl vybrán Slovák Kukumberg, ten zaznamenal dva střelecké zásahy a dvakrát vracel Mountfield zpět do hry o body.
     
    Statistiky po třetí třetině:

    Střely: 27 (9, 9, 9) – 26 (9, 6, 11),
    střely mimo: 16 (6, 6, 4) – 8 (4, 2, 2),
    hity: 22 (7, 6, 9) – 12 (4, 2, 6),
    vyhraná vhazování: 35/69 (9, 15, 11) – 34/69 (10, 7, 17),
    úspěšnost na vhazování: 51 % – 49 %,
    trestné minuty: 12 (6, 4, 2) – 10 (4, 4, 2).
     
    Pondělní dohrávku mezi Třincem a Hradcem Králové tedy máme definitivně za sebou. Čtrnáct branek padlo v letošní sezoně vůbec poprvé, navíc to dnes nebyl žádný debakl, ale vyrovnaný zápas takřka až do konce. Oběma týmům tam dnes, lidově řečeno, spadlo skoro všechno, ale šťastnější jsou Oceláři. Ti zvítězili jedenácté utkání po sobě a na prvním místě zvýšili náskok před Litvínovem už na dvanáct bodů. Hradec Králové zůstává na sedmé příčce, bodově je na tom stejně jako šestá Plzeň.

    V příštím kole zavítají Třinečtí na led moravského rivala ze Zlína, kde budou v pátek 16. ledna bojovat od 17:30. Hradec Králové se v tentýž den popere o tříbodovou porci na ledě Olomouce od 18:00. A tímto už se s vámi pro dnešek budu loučit. Doufám, že se vám dnešní hody líbily a jsem zvědav, jak dlouho budete čtrnáct branek trávit. Na každý pád vám přeji hezký večer a někdy příště se těším, na počtenou! (19:39:10)
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Klepiš (Hrňa, Plíhal), 13. Polanský (Nosek, Klepiš), 22. Adamský (Polanský, Linhart), 22. Matuš (Hrňa, Chmielewski), 41. Růžička (Dravecký), 42. Adamský, 44. Klepiš (Plíhal, Orsava), 47. Cienciala (Matuš) – 14. Kukumberg (Dej), 20. Šimánek (Mertl, Vydarený), 24. Mertl (Pláněk, Vašíček), 28. Kukumberg (Pospíšil, Jank), 45. Knotek, 58. Kudrna (Šimánek, Mertl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Nosek, Klesla (C), Galvas, Linhart, Foltýn, M. Doudera, Matyáš – Klepiš, Plíhal, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Hrňa, Matuš, Chmielewski – Cienciala, Růžička, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.
    Mountfield HK: Kantor (od 42. Kacetl) – Dietz, Vydarený (A), Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek (C) – Dej (A), Kukumberg, Pospíšil – Tvrdík, Knotek, Vantuch – Beránek, Troliga, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Martin Homola, Tomáš Horák – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 4762
    bahis siteleri