Třinec – Mountfield HK 8:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:6 (2:2, 2:2, 4:2)
Mountfield HK
Pondělí 12.01.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Třinec musí do čtyř. Tomáš Linhart (TRI) zastavil unikajícího Pospíšila jen za cenu dvouminutového vyloučení za hákování. Hradec Králové hraje přesilovku, ale dnes už při této situaci také dvakrát inkasoval.
     
    50:03
    Šance na devátý třinecký gól je tady. Tomáš Mertl (HKM) později Adamského fauloval a bude si muset odsedět dvě minuty za podražení.
     
    39:13
    Nyní však domácí přesilovka skončila, útočným faulem se provinil Jakub Klepiš (TRI) a je vyloučen za nedovolené bránění. Po jednadvacet sekund se teď bude hrát ve čtyřech.
     
    37:34
    Cienciala upadl v rohu kluziště v souboji s Vydareným. Tam nemohla být o faulu řeč. Pak si ale úplně mimo hru podržel Jaroslav Kudrna (HKM) domácího Růžičku a je vyloučen na dvě minuty.
     
    31:56
    Rastislav Dej (HKM) je vyloučen na dvě minuty za vražení Draveckého na hrazení za Hrubcem. To je šance pro Oceláře, přesilovky jim dnes neobyčejně vycházejí.
     
    25:35
    Ale teď dostane svou příležitost na další srovnání stavu Hradec Králové. Podruhé v zápase míří na trestnou lavici Aron Chmielewski (TRI), jenž odpyká dvouminutový trest pro třineckou střídačku za hru v šesti.
     
    18:49
    Po zakázaném uvolnění Ocelářů a buly v jejich obranném pásmu přichází jejich třetí vyloučení. Za katr musí kapitán Rostislav Klesla (TRI), je vykázán na dvě minuty za krosček na Šimánka.
     
    11:11
    Již čtvrtým vyloučeným hráčem se stává Karel Pilař (HKM). Hosté se budou muset bránit po dvě minuty kvůli jeho sekání. Vhazuje se po pravici Kantora.
     
    07:58
    Matuš zavezl puk do útočné třetiny, tam se však Oceláři neusadili a museli dozadu. Aron Chmielewski (TRI) si pomohl lehkým háčkem a sudí ho nekompromisně trestají dvěma minutami. Polský útočník je již třetím hráčem, vyloučeným za ten samý prohřešek. Přesilovka Východočechů začne po komerční přestávce.
     
    06:12
    Je tady vyloučení také na straně hostí. Potrestaným mužem je Stanislav Dietz (HKM), jenž bude pykat po dvě minuty za hákování. Za dvě sekundy začne přesilovka Třince.
     
    04:14
    Možná by tomu mohlo pomoct první vyloučení. Je to trest pro domácího Davida Noska (TRI) na dvě minuty za hákování, kterým si pomohl v defenzivní činnosti.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Klepiš (Hrňa, Plíhal), 13. Polanský (Nosek, Klepiš), 22. Adamský (Polanský, Linhart), 22. Matuš (Hrňa, Chmielewski), 41. Růžička (Dravecký), 42. Adamský, 44. Klepiš (Plíhal, Orsava), 47. Cienciala (Matuš) – 14. Kukumberg (Dej), 20. Šimánek (Mertl, Vydarený), 24. Mertl (Pláněk, Vašíček), 28. Kukumberg (Pospíšil, Jank), 45. Knotek, 58. Kudrna (Šimánek, Mertl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Nosek, Klesla (C), Galvas, Linhart, Foltýn, M. Doudera, Matyáš – Klepiš, Plíhal, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Hrňa, Matuš, Chmielewski – Cienciala, Růžička, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.
    Mountfield HK: Kantor (od 42. Kacetl) – Dietz, Vydarený (A), Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek (C) – Dej (A), Kukumberg, Pospíšil – Tvrdík, Knotek, Vantuch – Beránek, Troliga, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Martin Homola, Tomáš Horák – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 4762
    bahis siteleri