Třinec – Mountfield HK 8:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:6 (2:2, 2:2, 4:2)
Mountfield HK
Pondělí 12.01.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jaroslav KUDRNA - 8:6
     
    57:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další šance Mountfieldu už ale končí gólem! Linhart se ještě nestihl vrátit z trestné lavice, aby zabránil kombinaci hostů. Šimánek přihrál kolem ležícího Klesly před odkrytou klec JAROSLAVU KUDRNOVI a Hrubec v tomto případě neměl absolutně žádnou šanci – 8:6! Asistence: Jiří Šimánek, Tomáš Mertl.
    David CIENCIALA - 8:5
     
    46:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brankové hody zdaleka nekončí a Třinečtí přidávají osmý zářez na střeleckou pažbu! Matuš objel branku, vytvořil si střeleckou pozici a vypálil. Jeho ránu tečoval mimo dosah Kacetla DAVID CIENCIALA a vrátil Ocelářům tříbrankový rozdíl – 8:5! Asistence: Radim Matuš.
    Tomáš KNOTEK - 7:5
     
    44:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je mi přestřelka! Třinecká Werk Arena viděla už dvanáctý gól, ale tentokrát z něj domácí fanoušci radost neměli. První střelu TOMÁŠE KNOTKA z mezikruží Hrubec vyrazil, ale střelec Mountfieldu dostal ještě druhou příležitosti, už se nemýlil a zakončil za přesunujícího se gólmana Slezanů – 7:5! Bez asistence.
    Jakub KLEPIŠ - 7:4
     
    43:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Smršť třineckých branek pokračuje a poprvé inkasuje také Kacetl! Plíhal se zmocnil puku ve středním pásmu, prokličkoval mezi královéhradeckými beky a naservíroval kotouč před JAKUBA KLEPIŠE! Ten se dlouho nerozmýšlel, napřáhl a puk skončil v síti – 7:4! Asistence: Tomáš Plíhal, Jakub Orsava.
    Martin ADAMSKÝ - 6:4
     
    41:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, druhý gól Slezanů v oslabení během sedmnácti sekund! To je zase vstup do třetí třetiny jako hrom! Plíhal napadal hostující rozehrávku, puk se odrazil přímo do jízdy MARTINU ADAMSKÉMU, který jel sám na Kantora a procedil mu kotouč mezi betony – 6:4! Bez asistence.
    Marek RŮŽIČKA - 5:4
     
    40:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nezapomínejme však na třinecká oslabení! Oceláři přidávají již dvanáctý gól v početní nevýhodě v této sezoně a odskakují opět do vedení! Dravecký vybojoval kotouč u mantinelu, přihrál volnému MARKU RŮŽIČKOVI, jenž si vybruslil na osu kluziště a zamířil přesně do horního růžku – 5:4! Asistence: Vladimír Dravecký.
    Roman KUKUMBERG - 4:4
     
    27:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield gólově zhodnocuje další přesilovku a znovu srovnává stav dnešní přestřelky! Pospíšil nahodil kotouč na Hrubce, hosté vytvořili před jeho brankou závar a ROMAN KUKUMBERG se k puku protlačil nejdříve! Druhý zásah slovenského útočníka znamená vyrovnání na 4:4! Asistence: Tomáš Pospíšil, Bohumil Jank.
    Tomáš MERTL - 4:3
     
    23:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Místo toho však přichází rychlé královéhradecké snížení! Mountfield se dostal do útočného pásma, Pláňkovu střelu srazil bránící Klesla smolně jen k volnému TOMÁŠI MERTLOVI a ten poslal kotouč za záda Hrubce – 4:3! Asistence: Martin Pláněk, Jiří Vašíček.
    Radim MATUŠ - 4:2
     
    21:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po šestnácti sekundách přidávají Oceláři další branku a opozdilce mezi diváky může pozdní příchod na tribunu mrzet. Chmielewski svou kličku ke gólu nedotáhl, od Hrňovy hole se pak kotouč odrazil za záda bezmocného Kantora, RADIM MATUŠ objel branku a doklepl puk bekhendem do sítě – 4:2! Asistence: Erik Hrňa, Aron Chmielewski.
    Martin ADAMSKÝ - 3:2
     
    21:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané vlétli do druhé třetiny s pořádnou vervou a z náporu vytěžili vedoucí branku! Polanský se zbavil svého obránce v rohu a přihrál mezi kruhy MARTINU ADAMSKÉMU. Ten poslal kotouč z prvního doteku do horního růžku brány – 3:2! Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Linhart.
    Jiří ŠIMÁNEK - 2:2
     
    19:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také Mountfield svou přesilovou hru využívá a v poslední minutě úvodní části dotahuje třinecký náskok! Mertl obalamutil při přechodu do útočného pásma třinecké obránce, okolo Galvasových noh přihrál před branku rozjetému JIŘÍMU ŠIMÁNKOVI a kapitán hostí poslal kotouč neomylně pod břevno – 2:2! Asistence: Tomáš Mertl, René Vydarený.
    Roman KUKUMBERG - 2:1
     
    13:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po chybě v rozehrávce domácího mužstva se však Hradec Králové vrací zpět do hry! Dej zachytil špatnou přihrávku Růžičky a vedl hostující přečíslení. K puku se dostal ROMAN KUKUMBERG a jeho nepříjemná střela nakonec Hrubcovi propadla až do sítě – 2:1! Asistence: Rastislav Dej.
    Jiří POLANSKÝ - 2:0
     
    12:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá třinecká přesilovka znamená vedení Ocelářů o dvě branky! Klepiš nabil na modrou čáru Noskovi, jehož střelu vyrazil Kantor nešťastně jen před sebe. Tam hlídkoval neobsazený JIŘÍ POLANSKÝ a doklepl puk pod horní tyčku – 2:0! Asistence: David Nosek, Jakub Klepiš.
    Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    06:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskově svou přesilovku využívají a jdou v zápase do vedení! Už Klesla měl dobrou šanci, ale trefil jen Knotka a podruhé zamířil vedle. V další akci však Slezané obranu Mountfieldu doslova rozebrali na prvočinitele, Hrňa přihrál JAKUBU KLEPIŠOVI před prázdnou branku a pro něj už nebylo zakončení problémem – 1:0! Asistence: Erik Hrňa, Tomáš Plíhal.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Klepiš (Hrňa, Plíhal), 13. Polanský (Nosek, Klepiš), 22. Adamský (Polanský, Linhart), 22. Matuš (Hrňa, Chmielewski), 41. Růžička (Dravecký), 42. Adamský, 44. Klepiš (Plíhal, Orsava), 47. Cienciala (Matuš) – 14. Kukumberg (Dej), 20. Šimánek (Mertl, Vydarený), 24. Mertl (Pláněk, Vašíček), 28. Kukumberg (Pospíšil, Jank), 45. Knotek, 58. Kudrna (Šimánek, Mertl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Nosek, Klesla (C), Galvas, Linhart, Foltýn, M. Doudera, Matyáš – Klepiš, Plíhal, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Hrňa, Matuš, Chmielewski – Cienciala, Růžička, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.
    Mountfield HK: Kantor (od 42. Kacetl) – Dietz, Vydarený (A), Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek (C) – Dej (A), Kukumberg, Pospíšil – Tvrdík, Knotek, Vantuch – Beránek, Troliga, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Martin Homola, Tomáš Horák – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 4762
    bahis siteleri