Trenčín – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Zvolen 2:3 (kon.) | Košice – Poprad 3:1 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 5:0 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
HK Skalica
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    KAFKA - 5:0
     
    57:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil KAFKA, Asistencie: Preisinger, Handlovský.
    Po vhadzovaní teraz jeden z hosťujúcich hráčov nedôsledne vyhodil puk, ktorý sa dostal priamo na hokejku PETRA KAFKU, ktorý strelou z prvej, spomedzi kruhov prekonáva Lipovského!
    HANDZUŠ - 4:0
     
    50:53
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil HANDZUŠ. Asistencie Čížek.
    MICHAL HANDZUŠ opäť ukázal svoje majstrovstvo a skvele čítal hru, neodišiel striedať, zatiaľ čo hostia áno, pričom Václav Čížek sa dostal s pukom do útočného pásma a krásnou rybičkou našiel pred bránkou Handzuša, ktorý z bezprostrednej blízkosti poslal puk za chrbát Lipovského.
    ZIGO - 3:0
     
    12:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil ZIGO. Asistencie Lamper, Bambúch
    Po rýchlom brejku domácich vidíme tretí gól v sieti Patrika Romančíka! Patrik Lamper sa teraz dostal k puku na pravej strane a prihrávkou pred bránkou našiel TOMÁŠA ZIGA, ktorého neubránil Jankovič a hráč domácich z prvej prekonal brankára hostí.
    HUDEC - 2:0
     
    09:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil HUDEC. Asistencie Kadura, Handzuš.
    A je to už o dva góly! Michal Handzuš na seba teraz za bránkou hostí naviazal hneď dvoch hráčov, prihral puk na ľavú stranu, kde bol Dominik Kadura a ten zase prihrávkou pred bránkou našiel MICHALA HUDECA, ktorý strelou z prvej nedal šancu Romančíkovi!
    HANDLOVSKÝ - 1:0
     
    05:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil HANDLOVSKÝ. Asistencie Preisinger.
    Banská Bystrica ide do vedenia! Domáci teraz pekne zakombinovali na ľavej strane, pričom LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si narazil puk s Miroslavom Preisingerom a strelou švihom poslal puk popri vyrážačke hosťujúceho brankára, ktorý nemal nárok zasiahnuť.

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 6. Handlovský (Preisinger), 10. Hudec (Kadura, Handzuš), 13. Zigo (Lamper, Bambúch), 51. Handzuš (Čížek), 58. Kafka (Preisinger, Handlovský)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (V.Rosandič) – Biro, Čížek, Bambúch, Gachulinec, Rosandič, Predajniansky, P.Lunter, Jendroľ – Kadura, Hudec, Handzuš, Preisinger, Handlovský, Kafka, Kytnár, Matoušek, White, M.Lunter, Lamper, Zigo.
    HK Skalica: Romančík (Lipovský)– Gründling, Barák, Krejčiřík, Drtina, Nechala, Jankovič, Zukal – Komínek, Vaškovič, Stloukal, Bezúch, J.Jurík, Štumpf, R.Školiak, Brendl, B.Mráz, Chylo, Šimíček, Markulinec

    Rozhodčí: Jonák – Holienka, Tvrdoň
    bahis siteleri