Trenčín – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Zvolen 2:3 (kon.) | Košice – Poprad 3:1 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 5:0 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
HK Skalica
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    KAFKA - 5:0
     
    57:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil KAFKA, Asistencie: Preisinger, Handlovský.
    Po vhadzovaní teraz jeden z hosťujúcich hráčov nedôsledne vyhodil puk, ktorý sa dostal priamo na hokejku PETRA KAFKU, ktorý strelou z prvej, spomedzi kruhov prekonáva Lipovského!
     
    56:01
    Neuveriteľné čo teraz dokázali spáliť hostia! Puk teraz poskakoval na bránkovisku, pričom ani jednému z hostí sa ho nepodarilo umiestniť do siete.
     
    54:18
    Barák (Skalica) – 2+10 min. – Hrubosť
    Kadura (Banská Bystrica) – 5 min.+DKZ -Hrubosť

    V hre sa pokračuje presilovou hrou hostí 5 proti 3.
     
    54:18
    Bude sa vylučovať, presilovú hru si zahrajú hostia, pričom po faule jedného z domácich sme videli pred bránkou Skalice pästný súboj Kadura vs. Barák, ktorý vyznel jednoznačne v prospech domáceho hokejistu.
    HANDZUŠ - 4:0
     
    50:53
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil HANDZUŠ. Asistencie Čížek.
    MICHAL HANDZUŠ opäť ukázal svoje majstrovstvo a skvele čítal hru, neodišiel striedať, zatiaľ čo hostia áno, pričom Václav Čížek sa dostal s pukom do útočného pásma a krásnou rybičkou našiel pred bránkou Handzuša, ktorý z bezprostrednej blízkosti poslal puk za chrbát Lipovského.
     
    48:38
    Preisinger teraz spálil veľkú tutovku! Miroslav Lipovský podržal svoje mužstvo, keď po tom ako už bol na ľade dokázal vyraziť zakončenie Preisingera z bezprostrednej blízkosti.
     
    42:12
    Matoušek v dobrej pozícii nedokázal po prihrávke od Kytnára poslať puk za Lipovského!
     
    39:06
    Nechala už sedí na trestnej lavici, hráč hostí sa previnili krosčekom, keď poslal k ľadu jedného z domácich hráčov, ktorý sa v danom čase nachádzal v predklone.
     
    35:32
    Skalica si zahrá presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Tomáš Matoušek.
     
    35:17
    Krásna individuálna akcia Mislava Rosandiča, ktorý sa z vlastného obranného pásma predral až do zakončenia, to však gólom nekončí, keďže hráč domácich bol tiesnený a nedokázal zakončiť ideálne.
     
    30:31
    Hostia sa teraz v oslabení dokázali dostať do prečíslenia, strela od jedného z nich však končí v moci domáceho brankára, ktorý si s ňou hravo poradil.
     
    28:38
    Tak napokon vylúčenie – Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Barák.
     
    28:05
    Handlovský sa teraz v dobrej pozícii nedokázal presadiť, pretože bol faulovaný a tak z jeho nájazdu nič nie je, uvidíme či sa bude vylučovať, alebo bude nasledovať trestné strieľanie.
     
    25:25
    Veľká šanca hostí! Jurík sa teraz dostal na ľavej strane k puku, potiahol ho, dostal sa s ním pred bránku, počkal na pohyb obrancu a poslal ho pred bránkovisko na jedného zo svojich spoluhráčov, ktorý prichádzal z druhého sledu, pričom po jeho strele zvonila na Košarišťanovej bránke tyč!
     
    22:37
    White sa teraz šikovne predral po ľavej strane a poslal puk pred bránku, kde na neho číhal Kytnár, ten však zakončil len do Lipovského.
     
    19:11
    Bruno Mráz v dobrej pozícii medzi kruhmi prevetral len Košarišťanovu lapačku! Veľký tlak Skalice sa nekončí gólom a nasledovať bude vhadzovanie v tretine domácich.
     
    18:51
    Brendl teraz po tom čo sa puk odrazil od zadného mantinelu netrafil prázdnu bránku!
     
    18:29
    Hostia sa osmelili, Brendl však v dobrej pozícii trafil len zadný mantinel.
     
    17:53
    Chylo teraz v dobrej pozícii zvolil prihrávku a tú vystihli domáci obrancovia, ktorí hosťom odobrali puk.
     
    12:47
    Po treťom góle hostia striedajú brankárov! Patrika Romančíka nahrádza Miroslav Lipovský!
    ZIGO - 3:0
     
    12:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil ZIGO. Asistencie Lamper, Bambúch
    Po rýchlom brejku domácich vidíme tretí gól v sieti Patrika Romančíka! Patrik Lamper sa teraz dostal k puku na pravej strane a prihrávkou pred bránkou našiel TOMÁŠA ZIGA, ktorého neubránil Jankovič a hráč domácich z prvej prekonal brankára hostí.
     
    10:10
    Gründling odchádza na trestnú lavicu za hákovanie a presilovú hru si zahrá Banská Bystrica.
     
    10:10
    Mário Lunter sa teraz dostal k puku pred bránkou a keby nebol faulovaný tak to mohlo byť už o tri góly!
    HUDEC - 2:0
     
    09:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil HUDEC. Asistencie Kadura, Handzuš.
    A je to už o dva góly! Michal Handzuš na seba teraz za bránkou hostí naviazal hneď dvoch hráčov, prihral puk na ľavú stranu, kde bol Dominik Kadura a ten zase prihrávkou pred bránkou našiel MICHALA HUDECA, ktorý strelou z prvej nedal šancu Romančíkovi!
     
    07:42
    Zigo sa teraz drzo predral až pred Romančíka a skúsil to bekhendovým zakončením, ktoré nebolo vôbec zlé, puk však Romančík dokázal vyraziť.
    HANDLOVSKÝ - 1:0
     
    05:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil HANDLOVSKÝ. Asistencie Preisinger.
    Banská Bystrica ide do vedenia! Domáci teraz pekne zakombinovali na ľavej strane, pričom LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si narazil puk s Miroslavom Preisingerom a strelou švihom poslal puk popri vyrážačke hosťujúceho brankára, ktorý nemal nárok zasiahnuť.
     
    02:42
    Hostia si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Lukáš Bambúch.

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 6. Handlovský (Preisinger), 10. Hudec (Kadura, Handzuš), 13. Zigo (Lamper, Bambúch), 51. Handzuš (Čížek), 58. Kafka (Preisinger, Handlovský)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (V.Rosandič) – Biro, Čížek, Bambúch, Gachulinec, Rosandič, Predajniansky, P.Lunter, Jendroľ – Kadura, Hudec, Handzuš, Preisinger, Handlovský, Kafka, Kytnár, Matoušek, White, M.Lunter, Lamper, Zigo.
    HK Skalica: Romančík (Lipovský)– Gründling, Barák, Krejčiřík, Drtina, Nechala, Jankovič, Zukal – Komínek, Vaškovič, Stloukal, Bezúch, J.Jurík, Štumpf, R.Školiak, Brendl, B.Mráz, Chylo, Šimíček, Markulinec

    Rozhodčí: Jonák – Holienka, Tvrdoň
    bahis siteleri